b53cox Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 schimb farurile astea noi noute cu faruri normale tico sx cu reglaj electric Link to comment
uskt2005 Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 fftopic: Daca nu sunt indiscret de ce le schimbi? Ca eu vreau sa fac la cielo exact invers (sa le dau pe cele cu reglaj pentru a-mi pune unele cu geam clar) Merci Link to comment
ToPser Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Grimreaper (Alex) le ia 100% .Poti lua legatura cu el la tel 0724281564! Am postat eu pt. el ,ca zilele astea se muta la casa si nu are net ! PS cred ca trebuia postat la Bursa ! Link to comment
b53cox Posted November 29, 2006 Author Share Posted November 29, 2006 (edited) vreau sa dau masina si cine a vazut masina(babaci) s-au strambat cand au vazut farurile ca nu sunt originale si de aceea vreau sa scap de faruri si de masina $-) Farurile sunt super luminoase fata de cele standard si super frumoase dar asta e Ideea e ca cine le vrea sa vina sa le ia direct de pe masina mea si sa le pun pe celelalte am 0788863967 si stau in Buc prin Berceni Ap Patriei Daca o sa ma lase admini o sa postez azi sau maine niste poze ca sa se vada cum arata Tico cu ele Edited November 29, 2006 by b53cox Link to comment
Recommended Posts