mike.omega Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Salutare! Cred ca se dau si somnifere odata cu benzina nu? Revenind la intalnire, s-au anuntat ca isi fac aparitia Dreamlike si Ovidiu. Eu de la 8 la 10 am curs de sociologie ( ) deci sunt sanse sa imi pice ochii prin frappe, in stil Immortal )"> Hai adunarea sa serbam 1 dec! cumva... Link to comment
sebian Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 sociologie???? ...si eu care credeam ca la facultate se face sexologie Link to comment
mike.omega Posted November 29, 2006 Author Share Posted November 29, 2006 Am vrea noi! Desi azi ne-am strofocat mintile de ce facem noi sociologie in loc sa facem constructii Aflu sambata Link to comment
dreamlike Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Asa cum am spus - sambata voi fi prezent la intalnire . Finally! Link to comment
raskala Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Sambata asta vin si eu pentru ca saptamana trecuta am avut ceva probleme(accidentul din Mangalia). mike.omega am auzit ca ai castigat un autocolant reflectorizant...sau asa ceva. Il vedem? Link to comment
mike.omega Posted November 29, 2006 Author Share Posted November 29, 2006 Auzisi bine, dar inca nu am intrat in posesia autocolantului, astept Link to comment
Immortal Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Primiti posesori jegosi de masini jegoase? Promit sa las DXu' acasa (si, eventual, si tigarile - to be disputed, anyhow ) Link to comment
dreamlike Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Am ajuns cu bine in oras aseara pe la ora 21. Pentru maine, ramane cum am stabilit. Link to comment
MCojo Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 (edited) Primiti posesori jegosi de masini jegoase? Promit sa las DXu' acasa (si, eventual, si tigarile - to be disputed, anyhow ) Si crezi ca te crede cineva ?! Edited December 1, 2006 by MCojo Link to comment
raskala Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Nu promit ca ajung maine... dar fac tot posibilul. Link to comment
Immortal Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Si crezi ca te crede cineva ?! Insinuezi ceva? Pui pariu ca cel putin dexu' il las acasa? Link to comment
mike.omega Posted December 2, 2006 Author Share Posted December 2, 2006 ) Cand ai zis prima oara DX eu m-am gandit la salupa aia care esuase pe la tine prin fara blocului )"> Acum ca vorbim de DEX, devine neinteresant Link to comment
dreamlike Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Fost, vazut, placut! Ne mai intalnim undeva inainte de Craciun. Numai bine tuturor. Mike - ai cuvantul! Link to comment
paul_marines Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 (edited) Ce sa o mai lungim oricum nu eclipsam intalnirea nationala. Ne stanseram cativa dintre care enumar pe Arry, MCojo, Dreamlike, Mike.Omega, Immortalul si daca eu nu as fi fost cine va mai istorisea? Meniul clasic frape cu Pepsi + 2 pizza la doi kalosi mai gurmanzi. Bey eu nu am mancat, ce va uitati la mine, mai raman 2 de suspectat. Trecuram in revista oportunitati economice pe piata energetica din Romania, camere foto din clasa sapunierelor, masini de oricare numai sa ne permitem si nu in ultimul rand atitudinea politiei rutiere care pare sa nu aibe capacitatea de a gestiona prevederile noului decret mai mult din lipsa de personal motivat. A fost intalnire de normalitate, care dura aproape 4 ore. Speram la o noua repetare si la o reintregire de randuri. Salutari tuturor celor care "fura si care nu fura" oriunde s-ar afla. Premiul masinii murdare fu adjudecat de mandea care nu avusei competitori de nadejde, ma bucur ca inca o mai recunosc din telecomanda. Bey care ai baut din frapeul meu? Te faci ca ploua, ai? Edited December 3, 2006 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted December 3, 2006 Author Share Posted December 3, 2006 ) E clar, de data viitoare bag repede compunere de cronica pana acasa ca altfel greu mai ajung in fata monitorului. Stiti ce misto e statul la soare pe casa timp de 2 ore? Cat despre concursul de masini jegoase eu nu sunt de acord cu locul 1! Pai cum! Eu ma "chinui" sa nu spal masina de niste luni bune(insa o curat la interior ) si ajunge vanatoru plimbaret sa-mi fure premiul... Cel ce ti-a baut tie din frappe Vanatorule sa stii ca se face ca ploua, la el in gura de pofta! Sa vezi ce mi-o iau la faza asta! Apropo cum e cu Subaru Outlander? Gata a iesit pofta de scris din hibernare, mai ceva ca pofta de frappe! Link to comment
paul_marines Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 (edited) Bey Mikey merita oare sa risti atat de mult pentru Subaru Outlander , doar ca sa-mi trezesti spiritul de vanator feroce? Mai verifica. Data viitoare iti prezint un Logan Impreza Edited December 3, 2006 by safari hunter Link to comment
mike.omega Posted December 3, 2006 Author Share Posted December 3, 2006 Imi incerc si eu norocul, ce sa fac Imi prezinti cumva Logan Impreza cu awd sau ba? Link to comment
paul_marines Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Imi prezinti cumva Logan Impreza cu awd sau ba? Mike din pacate cunosc doar varianta AFP - all feet pushing Link to comment
mike.omega Posted December 3, 2006 Author Share Posted December 3, 2006 Avand in vedere ce consumuri anunta unii pe Logan mai bine asteptam prima inundatie si iesim la vaslit prin oras Link to comment
MCojo Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 (edited) Bey care ai baut din frapeul meu? Te faci ca ploua, ai? Buey, tu nu stii ca atunci cand dai un frappe trebuie sa te asiguri ca este la fel de bun ca al tau?! Imi spuneai ca nu a fost bun si aveai pretentii la inca unu nu-i asa?! Scotiene... Edited December 3, 2006 by MCojo Link to comment
paul_marines Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Pai, de ce nu? Uneori e bine sa fie si asa. Link to comment
MCojo Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Si eu cand iti spuneam nu m-ai crezut! Link to comment
mike.omega Posted December 3, 2006 Author Share Posted December 3, 2006 Pai scotian si sa nu fie fan Land Rover? Cum vine asta? Link to comment
MCojo Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 (edited) Auzi, tu nu te baga intre scotieni ca ti-o iei de nu te vezi! L.E. Am primit observatii vanatoresti, drept care rectific ... esti si tu un "mic" scotian! Edited December 3, 2006 by MCojo Link to comment
dreamlike Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Vai de noi daca am ajuns sa ne laudam cu masinile cele mai murdare (cu beuturile - treaba voastra). ("> Un coleg m-a intrebat azi dimineata cand am spalat-o ca lucea de mama focului desi facusem peste 500 km . Link to comment
Recommended Posts