uskt2005 Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Am o rugaminte Imi poate spune cineva cum dau si eu jos pleoapele de pe faruri? Sunt din fibra de sticla si sunt lipite se far cu silicon transparent Nu as vrea sa stric nici farul si nici pleoapele Stiti vre-o metoda sa le dau jos de asa natura sa nu ramana urme? Merci Link to comment
andreib Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Fortare. Probabil se vor rupe pleoapele dar farul nu ar trebui sa pateasca imic. Siliconul se poate sterge apoi de pe far. Link to comment
uskt2005 Posted November 29, 2006 Author Share Posted November 29, 2006 Chiar nu e vre-o metoda sa ramana si pleoapele intregi? Ca vreau sa le pun pe alt far dupa ce la dau jos Link to comment
sebian Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Incearca cu un cutter sa desprinzi usor pleoapele apoi va trebui sa freci sa se ia si siliconul, cu apa fierbinte sau alta solutie, probabil ceva pe baza de alcool, dar care sa nu atace plasticul farului Link to comment
laurentziu83 Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Daca ai pus silicon transparent universal ar trebui sa mearga la cutter. Asta ca sa nu le smulgi direct. Siliconul e ca o guma, pana la urma. Normal ar trebui sa ai o pelicula destul de groasa de silicon pe far, nu? Link to comment
adostar Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Daca sunt prinse cu silicon sanitar se desprind usor, poti trage de ele de jos in sus si ai sa vezi ce rapid se dau jos . Link to comment
uskt2005 Posted November 29, 2006 Author Share Posted November 29, 2006 Maine seara eu ajung la Galati este cineva care sa ma ajute? Laurentiu, Adostar? daca ma ajutati vre-unu dati-mi un PM cu nr lui de telefon ca sa il sun cand ajung la Galati Merci Link to comment
Recommended Posts