Jump to content

Despre Asigurari....

Leutzu

Recommended Posts

Cred ca este necesar un astfel de totic pentru a ne spune offurile (asa se scrie ??), mai ales ca acum ca mi-a lovit masina tipa aia m-am reumplut de draci. De ce, poate o sa va intrebati??? Ei bine...am asigurarea la marea" ASIROM. In urma cu...2-3 luni cand am avut-o zgariata pe partea dreapta am apelat la casco si dupa ce mi-am facut draci cu service-ul radacini (ala de la mol) ca mi-au pierdut actele, cand a trebuit sa platesc m-am trezit ca aveam de platit reintregirea o suma fabuloasa (gresisera cei de la asirom actele), dupa ce am fost iar la ei si le-au refacut totul a fost OK. Acum ca este lovita, dupa ce am fost pe la politie, am facut constatarea si mi-am facut programarea in service (am stat 10 zile sa imi vina randul) am constatat cu stupoare ca agentul de constatare de la asirom este 1 cretin si jumatate si nu a scris ceea ce trebuie pe foaia de constatare. Astfel ca unde ieri (4 oct) trebuia sa imi bag ,masina in service trebuie sa alerg iar dupa constatare si porbabil sa mai astept inca 10-12 zile sa bag masina in service!!! Gata de la anul ma bag la BCR Asigurari - tata are la ei si dupa 2 interventii pe asigurare (odata a gasit-o zgariata in parcare si a 2-a oara am dat intr-un canal cu ea si i-am spart 2 jenti) nu a alergat taicamiu deloc si in plus ca au contracte cu service-uri serioase (l-a trimis cu Suzuki-ul in service-ul Mercedes).

Deja nu stiu ce sa mai fac!!! Se poate reziia contractul cu Asirom-ul fara sa pierd toti banii???

Se poate reziia contractul cu Asirom-ul fara sa pierd toti banii???

NU inrteleg? Cum adica sa-l reziliezi? Nu mai platesti transele urmatoare si gata, se stinge by default. Daca ai apucat sa dai banu pe tot anu acum stai la ei pina expira politza.

• 1 year later...

La masinile cu cilindrii intre 1.401 si 1.600 cmc, pretul asigurarii de raspundere civila auto poate ajunge la 2,5 milioane de lei vechi.

RCA, mai scumpa in 2006 - wall-street.ro

Eu inteleg ca asiguratorii au platit o caruta de bani anul trecut, dar sa intre in vigoare si reducerile. Eu nu am eveniment de 5 ani si platesc la egal cu ala care vine saptamanal cu masina turtita.

Acum doi ani m-a pocnit un maxi-taxi lateral. La declaratii, cum l-a vazut politaiul pe soferul lui peste: "Iar ai ajuns aici?". Sa nu mai vorbesc de asigurator, care mi-a zis ca tipul a avut 3 evenimente in 2 saptamani. La mine i-a costat 5 milioane.

Edited by cpop

@Leutzu, după cum zice şi Shenck, stai la ei dacă ai plătit pentru un an întreg. Caută-ţi din timp un alt asigurator şi întreabă-l dacă te preia cu tot cu vechime de la Asirom, ceea ce ar trebui să se întâmple în mod normal.