_romulus_ Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 (edited) Va aduc material foto si video de la intalnirea de iarna de la Moeciu ( ). Ne intalnim la locul si ora obisnuita deja Edited December 4, 2006 by _romulus_ Link to comment
sorin_frumuseanu Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Io vin sigur. Ai laptop? Ar fi fain. Pana atunci, o poza de pe canalul mirc 7Nov_Forever Oamenii au fost amabili si au pus in topic link catre Forum Daewoo Mures. Poate ne mai inmultim Ma uitam prin inceputul intalnirilor din Mures. MS-44-FLM mai e prin zona? Link to comment
_romulus_ Posted December 4, 2006 Author Share Posted December 4, 2006 Din cate stiu eu, sectiunea intalniri poate fi accesata numai daca esti logat. Asa ca... Cine-si anunta prezenta joi? Link to comment
micul gigant Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Daca ma primiti, voi face si eu prezenta... Link to comment
_romulus_ Posted December 4, 2006 Author Share Posted December 4, 2006 Eeeeee!!! De cand te asteptam... Sa tot fie vreo 2-3 luni Intalnirea se desfasoara in Cornisa, in spatele Casei Tineretului, in parcare. Ne vezi tu Joi, de la ora 19 Link to comment
micul gigant Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 corect! ma asteptam sa-mi reamintiti asta ) vina mea! a trecut ceva vreme, dar de data asta e batut in cuie! se tine si daca ploua? Link to comment
sorin_frumuseanu Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Romulus: Scrie si matale pe undeva ca oamenii nu trebuie sa fie experti in mecanica. O adeverinta de la NASA cu apostila si supralegalizare e ok. La intalniri se accepta plata cu card, paypal, 2checkout sau transfer bancar. Canetul de membru e obligatoriu sa fie tras in folie de aur diamantat... No hai ca am glumit. Intrarea libera de sarbatori. :drinkers: Nu am de lucru pana intra online sefu meu si am luat legatura cu cei mai vechi de la intalniri Mures. Link to comment
_romulus_ Posted December 4, 2006 Author Share Posted December 4, 2006 @micul gigant, da. Se tine si daca ploua si daca ninge. Diferenta e ca daca ploua, probabil vom fi intr-un bar pe acolo Sa ma tai, si nu mai stiu cum se numeste. Link to comment
Raul Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Joia asta fac si eu prezenta. Ma pregateam de drum joia asta si nu am putut participa. Romulus imi pare rau ca nu am ajuns pe la moeciu da-mi rupeam masina de eram nevoit sa mai fac odata drumul ce l-am facut. Povestim joi Link to comment
Seba Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Incepe cu "M" si are firma rosie (barul) si nu ii spun numele numai daca ne da sucurile si cafele pe gratis. Link to comment
sorin_frumuseanu Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 Nu era cu luminite albastre? Sau prea multa cafea la mine ? Link to comment
_romulus_ Posted December 4, 2006 Author Share Posted December 4, 2006 Mai are vreo importanta? Las ca ne gaseste el. Numai sa vina Link to comment
cdmov Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 (edited) numai sa nu fie parcarea plina ca daca trecuta sa ne cautam in ceata Edited December 5, 2006 by cdmov Link to comment
sorin_frumuseanu Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Punem tot asa sa piuie alarmele Link to comment
_romulus_ Posted December 5, 2006 Author Share Posted December 5, 2006 Poi, daca eu am lipsit, voi nu ati mai scris nimic, io de unde sa stiu? Si sa nu puneti voi o poza... Link to comment
_romulus_ Posted December 7, 2006 Author Share Posted December 7, 2006 Datorita unor probleme personale, nu cred ca voi putea veni deseara la intalnire Sansele sunt 99% nu, 1% da. Totusi, ezista un 1%! Link to comment
sorin_frumuseanu Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Eu nu am aparat foto. Are cineva sa facem poze? Link to comment
Raul Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Eu am dar nu scoate bine noapte deci nu are rost sa-l aduc. Am o intrebare: unde gasesc eu ulei pt motor mai ieftin ? Vreau sa fac schimbul maine si la noi la firma am ramas fara pe stoc asa ca sunt obligat sa cumpar de altundeva.10W 30 am nevoie Link to comment
Seba Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Aduc eu aparat foto daca vreti sa va imortalizati pentru posteritate. @Raul pentru ulei ai PM. (sa nu facem reclama gratuita). Link to comment
Winston_83 Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Vai daca ma trezeam mai repede reuseam sa ajung si eu la intalnire. Link to comment
sorin_frumuseanu Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Se admit si intarzieri Astept pozele Seba fata-profil-grup Link to comment
sebian Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 (edited) mai cu viata, colegi ardeleni Edited December 8, 2006 by Sebian Link to comment
_romulus_ Posted December 8, 2006 Author Share Posted December 8, 2006 Sebiane, de bine, de rau, din septembrie avem in fiecare joi intalnire, la care se participa. Incet, incet, cu munca si rabdare, ne mai inmultim (sa vezi cum ajung la gazeta de perete acum ). Activitate este, ne miscam noi mai ardeleneste, da sa vezi tu cand o sa intram in ritm... Link to comment
Raul Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Romulus te-am asteptat ieri sa ne povestesti "Amintiri din Moeciu"(si inspre si dinspre) dar nu ai mai aparut. Ne tot uitam noi dupa un cielo ce sa vina in tromba. @Winston_83 Lasa ca si saptamana viitoare ai ocazia. Te asteptam "> Link to comment
Seba Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 (edited) Calitatea pozelor este "impecabila". Vedeti si voi ce a iesit. Prin urmare urmatoarele poze pe care le voi face la intalnirile DaewooClub Tg. Mures vor fi prin primavara sau vara la un gratar pe valea Muresului sau la o cabana pe la Salard, Stanceni, etc. Sa inceapa lista. Edited December 8, 2006 by Seba Link to comment
Recommended Posts