guru Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Voi fi prezent. Nu se mai anunta nimeni? Alexino, suportii de numere au sosit la Craiova! Link to comment
scorpion Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Incerc sa vin si eu dupa ce scap de la sedinta cu parintii , sa nu mai imi faca aluzii pe forum Perfidus. Sper sa va mai gasesc . Link to comment
EM!L Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Salut! cred ca vin si eu,ca de obicei nu va pot spune exact pt ca nu depinde de mine.Dar daca am reusit sa vin pana acum incerc si joia asta.Daca au sosit suportii si sunt destui vreau si eu.Sa imi ziceti cati bani costa sa nu vin nepregatit.O saptamana frumoasa va doresc "> Link to comment
Alinutz Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 (edited) Eu ... nu lipsesc (pana la proba contrarie ) Edited December 5, 2006 by Alinutz Link to comment
alexino Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Hop si eu. E posibil sa intarzii putin, am program prelungit saptamana asta. Link to comment
Alinutz Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 (edited) Alexino, te-ai apucat cumva de sala fara mine ? ) Si eu o sa intarzii un pic, ca de obicei Edited December 5, 2006 by guru Link to comment
perfidus Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 Pentru ca se anunta si scorpion, eu nu mai vin ... ) ... hai ca glumeam! Din pacate am o delegatie joi si vineri si o sa zic pas, tocmai cand aveam multe de povestit de la Moeciu. Dar lasa ca va zice Guru cum a fost. Pe curand! Link to comment
DGT Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Saptamana asta vin si eu,cred ca reusesc sa schimb pompa de apa pana la sase seara! Link to comment
Alinutz Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 (edited) Daca nu ... avem de lucru noi alexino si eu cu mana de lucru, guru cu suportul tehnic, ceilalti cu suportul moral Edited December 6, 2006 by Alinutz Link to comment
alexino Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 In curand o sa ne facem singuri reviziile. ) Link to comment
Alinutz Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Lexu' sa nu mai zic ... ma abtin ! Ia ziceti, ati spalat masinile ? alexino si Lexu' ? daca nu, ma bag si eu maine la un spalat Link to comment
EM!L Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Salut! incerc sa ajung si eu.Acum plec de acasa,mai am cateva drumuri de facut si cum e foarte foarte ceata afara s-ar putea sa intarzii umpic.Ciao! Link to comment
DGT Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Ieri dimineata la Petrom la gara un membru al clubului cu un Kalos rosu era "pupat" in spate de o dubita,zic eu destul de tare!Dar nu am apucat sa-i vad numarul! Link to comment
Gizmo Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Salut Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung la nici o intalnire de pana acum ("> . Eu lucrez in ture si de doua saptamani sunt in tura a 2-a. Nu stiu (fac o propunere)....dar cred ca totusi ar fi bine daca am putea pune intalnirile astea in weekend...altfel cred ca e cam slaba sansa sa ne inmultim si noi ( nu va ganditi la plostii ). Asta ar fi una. A doua: eu locuind in Craiovita ma mai duc cu masina (cand vreau sa mesteresc ceva pe la ea) in Tancodrom, mai precis in poligon de la lacul tanchistilor. Cred ca ar fi bine si aici ca loc de intalnire ca aici chiar nu deranjezi pe nimeni . P.S. Au fost doar niste pareri asa ca nu ma impuscati Numai bine. Link to comment
guru Posted December 9, 2006 Author Share Posted December 9, 2006 Locul si ziua de intalnire, au fost deja stabilite, asa ca declansarea unei noi dezbateri pe tema asta, nu-si are rostul. Pentru intalniri de week-end, vezi ca exista topicul "La o cafea". S-a mai consumat o intalnire, la care ceata a fost stapana, iar marii absenti au fost alexino, perfidus, tiboasca si SMS .Demn de semnalat, este faptul ca nimeni nu a mai avut nimic de mesterit Lexu, imi pare rau pentru ce ai patit cu masina. Link to comment
Gizmo Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Nici nu am avut intentia de a declansa o noua dezbatere asupra locului de intalnire . Imi pare rau daca asa s-a interpretat. Doar ca eu nu pot sa ajung joia asa ca...asta este. Numai bine. Link to comment
guru Posted December 9, 2006 Author Share Posted December 9, 2006 Nu o lua asa, tragic, nu te-a acuzat nimeni de nimic, dar ideea ar fi ca, locul de intalnire este deja stabilit, iar o eventula dezbatere pe tema asta, nu cred ca-si mai are rostul, ar genera haos pe acest topic. Te asteptam cu placere, cand poti veni! "> Link to comment
Alinutz Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 @tibi e vorba de lexu' cel care avea kalos-ul rosu' atins Link to comment
lexu` Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Eu eram tiboasca... era cadoul meu de Mos Nicolae Link to comment
DGT Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Nasol,cred ca avea asigurare ''smecherul'' ala,nu sunt atenti de loc cand circula.Chiar si asa stai cu masina prin service pana iti vine rau! Astia cu microbuzele parca au apucat pe Dumnezeu de picior asa circula,e toata strada a lor!Sa-i fereasca doamne-doamne sa ma atinga pe mine ca ii strang de gat acolo de nu se mai urca la volan!Si mai e si acu de sarbatori! Link to comment
Recommended Posts