ageana Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Poate vi se pare o intrebare tembela dar as vrea si eu sa stiu ce beneficii aduc aceste stergatoare? Okay, au un design misto, sterg bine (dar asta pot face si unele de 25 ron). Care e chestia cu ele? Merci pt. info. Link to comment
steph Posted December 19, 2006 Author Share Posted December 19, 2006 si arata de nota 20. Link to comment
Satori Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Nu inteleg... cum arata sistemul de prindere? Niste poze cu macro clare ar fi excelente. Link to comment
ticodriver Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Unul din avantajele lor apare iarna, cand nu se mai "incarca" cu gheata. Eu am patit-o anul trecut la Tico - ningea puternic si s-a depus gheata in cadrul metalic al stergatorului, astfel ca acesta si-a pierdut complet elasticitatea; a trebuit sa trag pe dreapta sa scutur stergatorul ca sa imi pot continua drumul. In alta ordine de idei, am vazut stergatoare din-astea la Auchan, la 20 RON bucata; nu sunt Bosch, sunt ceva facute pe vapor, au si adaptor pt. vreo 6 sisteme de prindere; mi-am luat si eu pt luneta, ca nu aveam decat solutia unui stergator original, luneta la Corsa fiind foarte curbata (luasem un stergator normal pe dimensiunea necesara si in partea de sus nu stergea, ramanand suspendat un pic). Oricum si arata bine si sterge foarte bine, desi e facut pe vapor Link to comment
steph Posted December 20, 2006 Author Share Posted December 20, 2006 (edited) Pozele pe care le-am promis... Edited December 20, 2006 by steph Link to comment
mvylo Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Intr-adevar arata "laser" M-ai bagat la idei. Cred ca o sa caut si eu pt mine Link to comment
tolin Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 ... Pret 92 RON ... Sunt din aur de costa atata ? Link to comment
alx Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Domnu' Steph, am luat eu pt matizul lui cumnata-miu si costau in jur de 20 si ceva de roni bucata. Din Carre4 Militari. Le-a pus pe MTZ. E adevarat ca nu-s Bosch ci no name dar merg ok. Dar tot mai bine dau pe Modus, sa se-nvarta invers Link to comment
steph Posted December 21, 2006 Author Share Posted December 21, 2006 Cand am gasit in Carre4 nu aveau si dimensiunea mica de 400 mm. De astea sunt super multumit, sterg foarte bine si sunt super silentioase. Inca nu au facut picioare. Link to comment
sorinrec Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 http://www.bosch-romania.ro/ro/products/ca...ws/Aerotwin.htm Link to comment
laurentziu83 Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Stergatoarele alea la 20 ron functioneaza bine macar o luna? Si pretul mare al Bosch-urilor are avantajele lui, totusi. Link to comment
nrares Posted December 25, 2006 Share Posted December 25, 2006 De alaltaieri sunt posesorul unui set de stergatoare noi. Pretul de raft 27,80 euro, pentru ca am si alimentat si spalat avionul le-am primit la doar 20 de euro. Link to comment
Satori Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Din cauza sistemului de prindere (cred) care este destul de voluminos, in retragere, stergatorul imprastie mai mult decat curata (in spatele lamei). Link to comment
Wolfman Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Eu mi-am upgradat stergatoarele originale care stergeau numai cu numele cu niste lamele ordinare chinezesti luate din Rompetrol cu doar 7 lei si scurtate la dimensiuni corespunzatoare (pentru ca am stergatoare de lungime diferita si nu am gasit atunci ceva convenabil); acestea isi fac treaba super fain mai putin la temperaturi negative cand devin cam rigide... Link to comment
Satori Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Wait a second... ale mele nu arata ca ale lui Steph. Au prinderea mai mare. Link to comment
steph Posted January 5, 2007 Author Share Posted January 5, 2007 Ce marca sunt, cat ai dat pe ele, etc. Link to comment
Satori Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Nu mai am ambalajul. Sunt luate din Carrefour, credeam ca sunt ca ale tale. La Vaxxi merg bine, se pare. Link to comment
Vlad Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 Am avut si eu pe bora Bosch aerotwin. Scumpe dar au disparut problemele de scartaiala, dare si alte povesti. Problema a fost ca s-a mai gandit cineva ca ar fi mai utile pe masina lui. Si acum le duc dorul Link to comment
Esperatul Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 A avut cineva mai mult timp asa ceva? Ma tenteaza daca nu se zapacesc in timp, macar 1 an sa tina fara probleme. Link to comment
Recommended Posts