EM!L Posted April 26, 2008 Share Posted April 26, 2008 Imi pare rau ca n-am ajuns deloc pe la intalniri, cu toate ca mi-as fi dorit ca macar la cea de joia asta sa reusesc sa vin . Va urez Paste fericit plin de bucurii! Numai bine "> Link to comment
RaZoR-07 Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Inca o saptamana fara intalnire? Sa speram ca doar fara topic... Pentru a face asteptarea mai usoara: ma duc cu juniorul la Pic, la locul de joaca. Mai vine cineva la o cafea fara alcool? Link to comment
scorpion Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Fixeaza zi si ora , poate ajung si eu cu ai mei . Link to comment
RaZoR-07 Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 Credeam ca rezulta din exprimare ca era pentru ziua curenta... Dar azi ce intreprindem? Vad ca iar se facu joi si nu deschise nimeni topicu'... Daca stam in silenzio stampa o sa puna capitalistii pe vreunul sa stea de sase la intrarea in parcare sa nu-i ia oltenii prin surprindere. > Link to comment
guru Posted May 29, 2008 Author Share Posted May 29, 2008 Eu astazi am examen la ora aia Asa ca, acum sunt ca studentu' inainte de sexiune Link to comment
EM!L Posted May 29, 2008 Share Posted May 29, 2008 Eu am fost mai rapid , am dat de dimineata examen. Bafta @guru! Link to comment
DGT Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Ce inseamna delasarea asta?Sefu,n-ai nimic de zis,nu ii certi ca nu sunt cuminti? Deschisai azi calc. sa citesc ce ati facut ieri si voi nici topic nu ati deschis! Bravo! Trebuie sa ii urcam pe toti in masina sa ii ducem la Buc. sa vada si ei acolo intalniri! "> Link to comment
puchi Posted May 30, 2008 Share Posted May 30, 2008 Luati fratilor si Brasovenii ca pe aici bate vantul Link to comment
RaZoR-07 Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Luati fratilor si Brasovenii ca pe aici bate vantul Nu te multumi sa te uiti pe public... Brasovenii sunt mai discreti. Aranjeaza intalnirile pe privat, prin telefon, pe mess... > Link to comment
puchi Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Buni baieti.Si eu care credeam ca sunt retrasi Link to comment
RaZoR-07 Posted June 5, 2008 Share Posted June 5, 2008 Cauta-i in lista de membri si contacteaza-i pe privat. Succes garantat. Link to comment
EM!L Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 (edited) Pentru maine dupa-amiaza (dupa 14:00) e cineva doritor de intalnire? Daca da, postati aici pana deseara, sau pe PM lasati-mi un nr. de telefon la care sa va sun pt. a stabilii detaliile. Am dat "termenul" pana deseara, intrucat deseara vreau sa-i comunic si lui @Claz ce si cum, sa stie cum isi planifica programul... Pe forum cred ca nu o sa mai am cum sa intru maine dimineata (eventual incerc de pe mobil), plec foarte devreme de acasa Edited June 6, 2008 by EM!L Link to comment
DGT Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 Da, la 14 pe Maracana!Mai sunt doritori? Link to comment
EM!L Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 (edited) Lasati-mi un numar de telefon pe privat Eu nu prea as putea maine inainte de 14:30 (cel devreme) si nici dupa 17:30-18, iar cu @Claz (care din cate am inteles ar prefera dupa 15:00-16:00) nu am reusit sa vorbesc inca (avem o tara minunata si in unele zone nu e semnal ). Edited June 6, 2008 by EM!L Link to comment
scorpion Posted June 6, 2008 Share Posted June 6, 2008 In principiu vin si eu daca nu apar probleme deosebite . Link to comment
EM!L Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 Atat eu cat si @Claz ne retragem din motive de vreme nefavorabila. Intrucat n-am primit pe PM nr. de tel. de la niciunul din membrii interesati de intalnirea de azi, n-am cum sa va anunt altfel ca nu mai participam, decat prin acest post Salutare "> Link to comment
EM!L Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 Poate reusiti sa luati legatura si cu @scorpion sa-i spuneti ca ramane pe alta data, in cazul in care aveti nr. dumnealui de telefon Link to comment
DGT Posted June 13, 2008 Share Posted June 13, 2008 Vin azi de pe drumuri si deschid calculatorul curios sa vad ce ati mai facut si...?,surprindere, nici nu s-a mai deschis topic la Craiova!Bravo! Imi pare rau daca se termina asa! Link to comment
RaZoR-07 Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Lume ocupata > Hai sa facem altfel: Invitatie la o cafea: in fiecare zi, de la 00:00 la 24:00, uneori nu in week-end Majoritatea aveti numarul de telefon... Link to comment
DGT Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Ocupata ocupata,dar chiar toti? Poate cand va incepe vacanta vor fi mai liberi! Speram! Speranta moare ultima! Link to comment
perfidus Posted June 16, 2008 Share Posted June 16, 2008 Or fi cu totii microbisti... RaZoR-ule, ti-ai facut Non-Stop? Link to comment
Recommended Posts