EM!L Posted April 30, 2009 Share Posted April 30, 2009 O fi criză, da' nu băgăm un grătar zilele astea? P.S Azi se preconizează vreo mişcare? Dacă da, şi mă anunţaţi, trec şi eu Link to comment
EM!L Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Fix după ce am terminat de mâncat şi de strâns grătarul, azi, a început ploaia Link to comment
DGT Posted May 1, 2009 Share Posted May 1, 2009 Deci pana la urma ai noroc! Sa te mai vaieti ca n-ai! Link to comment
DGT Posted May 2, 2009 Share Posted May 2, 2009 Vine cineva maine la 11 pe Maracana la un pahar de vorba? Link to comment
guru Posted May 2, 2009 Author Share Posted May 2, 2009 Incercam, si poate plecam ceva mai departe, cu nenea alexino Link to comment
DGT Posted May 3, 2009 Share Posted May 3, 2009 Telefon ,ceva? Azi dimineata nu mi-a mers forumul deloc! Link to comment
DGT Posted April 26, 2010 Share Posted April 26, 2010 Felicitari pentru masina Guru ! Vine cineva maine la o cafea? Pe la 18? Unde vreti voi? Link to comment
R3b3llu Posted August 27, 2010 Share Posted August 27, 2010 Salutare...se mai fac ceva intalniri Daewoo in Craiova? Link to comment
DGT Posted November 19, 2010 Share Posted November 19, 2010 La noi a murit de tot forumul! RIP! Link to comment
DGT Posted November 20, 2010 Share Posted November 20, 2010 (edited) Asteptam propuneri. Edited November 20, 2010 by DGT Link to comment
EM!L Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Sper să ne vedem până nu se termină anul Link to comment
RaZoR-07 Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Si eu sper... sa ne vedem pana nu se termina 2012. Iar ca propunere de revergorare: intalnirile locale Craiova se vor face la cinci ani odata... pentru a reduce absenteismul am putea sa ne intalnim la urne cand alegem presedintele, daca tot are aceeasi frecventa fenomenul. Link to comment
ileana Posted February 7, 2012 Share Posted February 7, 2012 Promit ca vin si eu, daca va intalniti cu o zi inainte sau dupa alegeri Link to comment
DUNE Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 (edited) e bine asa ca sunt sustinute toate zonele de lumea buna! Edited February 14, 2012 by stefanudrea Link to comment
ileana Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Viitorul ne ajunge din urma. In ultima saptamana din martie sunt in Craiova, pregatiti prazul! Link to comment
ileana Posted March 26, 2012 Share Posted March 26, 2012 Dragi colegi forumisti olteni, venii si eu pe la voi. Ajunsei duminica seara, dar din cauza de oboseala nu dadui adunarea. Asa ca ce ziceti de o adunare ad-hoc organizata marti dupa amiaza/seara? Locul voi il stabiliti, eu ma incurcai rau prin strazile voastre inchise dar taxi stie sa ma duca Link to comment
ileana Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Adunarea se tinu azi, pe neasteptate si pe fluierate din partea Razorului. Iata si dovada distinsei adunari oltenesti. Link to comment
DUNE Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 preliminarele pentru calificarea la nationala de la orsova!suna bine!speram intr-o cat mai activa participare olteneasca in oltenia la nationala! Link to comment
RaZoR-07 Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 (edited) ete ca se revergorara intalnelile in Cetatea (lipsei) Banilor... chiar daca fu nevoie de inspectie capitalista pentru doborarea recordului multianual de prezenta oltenii se remarcara prin mobilizare si devotiune desi fu o adunare ad-hoc amenintata degeaba de pomana pe forumul necitit de nimeni, dupa o repriza telefonica de cinci minute si o pauza de asteptare de zece minute, intraram direct in prelungiri in formatia pozata si postata mai sus (pentru cine nu recunoaste personajele, nu dam din casa, doar va invitam pe la noi sa ne cunoastem) intalneala se petrecu la loc de taina, sub arbitrajul unui bun prieten, fan infocat al Matizului momente notabile: mare haz mare - razoru veni cu logan galbior repede batator la planetare (alea de la roti, nu alea din plafon, da?...), ceea ce-i dadu piosului guru ideea diabolica de tuning cu balon la fel de galben agatat la stergator emotionanta pana la lacrimi fu intalnirea in sunet de topoare si spade, pentru prima data, dintre doi cavaleri grei ai tribului dwcc (dadura milioane de atacuri la secunda in sute de nopti petrecute virtual impreuna si se vazura la fata abia dupa jde ani) - aici chiar ca nu dam din casa ca ne ferim de spioni ca dracu de tamaie prelungirile prelungirilor: in sunet de fanfare, la ceas de taina, pe cand se lasa mantia intunecata a noptii, bine ascunsi in vazul lumii, ne intalniram iar la o brrc, putin mai putini in total dar putin mai multi in particular, beneficiind de prezenta indelung jinduita a membrului biciclist perfidus ca de obicei, inchinaram in cinstea sfantului matiz, ne minunaram de frecventa debusolanta a schimbarii uleiului de cutie automata si ne rataciram pe vastele campuri ale comparatiilor dintre loganul mioritic si accentul lui ahmed seara se incheie chiar inainte de intrarea in bonus de noapte cu un atac cu nobil: ileana planuieste sa-si faca o pluta la orsova cu care sa faca drumul de intoarcere catre oltenita (apropos... de ce se numeste oltenita?... o fi vreo filiala olteneasca, vericule) al dumneavoastra umil cronicar provincial prea mult aflat in somaj tehnic razoru Edited March 29, 2012 by RaZoR-07 Link to comment
DGT Posted March 31, 2012 Share Posted March 31, 2012 Cam prea mult! La treaba,la treaba! Link to comment
Recommended Posts