RaZoR-07 Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 La care treaba? O cronica de intalnire mai contine si inflorituri care nu au corespondent in realitate, dar e nevoie ca macar intalnirea sa fie reala. Si n-as vrea sa consideram intalniri reuniunile ad-hoc la o cafea cu 2-3 participanti. Acum e cald, ne putem vedea fara probleme la garajul meu... Link to comment
RaZoR-07 Posted October 7, 2013 Share Posted October 7, 2013 Na ca se dezintegra Guru din absolutul oltenesc... "> Link to comment
guru Posted December 12, 2013 Author Share Posted December 12, 2013 Pai s-au incheiat cei 7 ani de initiere si meditatie in spiritul prazului! Link to comment
RaZoR-07 Posted November 27, 2017 Share Posted November 27, 2017 (edited) 2 user(s) are reading this topic 1 members, 1 guests, 0 anonymous users Feature or bug? Eterna intrebare... Ce guest are acces pe intalniri? Probabil uitaram usa deschisa la ultima intalnire. Edited November 27, 2017 by RaZoR-07 Link to comment
RaZoR-07 Posted January 24, 2018 Share Posted January 24, 2018 (edited) Furia Rosie Turbo a ajuns la a doua editie, revizuita si adaugita. De data asta cu AC. Urmeaza donarea de organe tuneristice de la prima. Stiu ca sunt off-topic, dar asa poate atrag atentia mai mult... ca la noi muri sectiunea de intalneala. Si tot off-topic... cre' ca-l vazui pe NeFeSeu' pe la Pitesti... Edited January 24, 2018 by RaZoR-07 Link to comment
perfidus Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Furia Rosie Turbo a ajuns la a doua editie, revizuita si adaugita. De data asta cu AC. Urmeaza donarea de organe tuneristice de la prima. Stiu ca sunt off-topic, dar asa poate atrag atentia mai mult... ca la noi muri sectiunea de intalneala. Si tot off-topic... cre' ca-l vazui pe NeFeSeu' pe la Pitesti... Cam muri, asa-i. Ma bucur ca ai upgradat furia. Mai am si eu Lacetti. Scrisei la Aprindere MIL ce patii acum o saptamana cu el, de abia i-am dat de cap. Bine ca m-am pus la punct pe la club si aveam informatii detaliate, manual, interfață OBD.Daca vine căldura, cine stie, tot trecura cei 5 ani si am putea sa ne mai intalnim si noi prin Bănie. Lasa aici un mesaj. Noroc! Trimis de pe al meu SM-G920F folosind Tapatalk Link to comment
NFS Posted March 14, 2018 Share Posted March 14, 2018 Si tot off-topic... cre' ca-l vazui pe NeFeSeu' pe la Pitesti... Pe mine sigur nu, dar e posibil sa fi fost taica-miu. Link to comment
Recommended Posts