DGT Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 Hai sa facem o cerere la primarie sa asfalteze Maracana! Link to comment
EM!L Posted June 17, 2007 Share Posted June 17, 2007 N-ar fi rau... sau sa scoata asfaltul si sa ne doteze cu gazon! Link to comment
lexu` Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Baieti ... uitati-va si voi la aventuri de la rucom ! Am postat ceva nou! Link to comment
EM!L Posted October 11, 2007 Share Posted October 11, 2007 Daca tot inviasi topicul asta... procedam si noi zilele astea conform cu titlul? Link to comment
guru Posted November 10, 2007 Author Share Posted November 10, 2007 (edited) TIBOASCA De cand v-am scapat din mana fiecare face ce vrea! OK!Intilnire de iarna la restaurant,dar scopul acestor intalniri era sa ne mai uitam la o masina ,sa mai reparam ceva la alta(vezi Alinutz)nu sa ne uitam unii la altii in restaurant. Deci:schimbati ziua si ora!EX:duminica la 11! Este o simpla sugestie si fiind democratie supunem la vot. Nu va lasati influentati de ce face Bucurestiul. Ei sunt mai multi si se mai si duc! GIZMO Salut, Subscriu la ce a zis tiboasca mai sus. Cred ca este mai corect sa mutam data undeva sambata sau duminica. Eu din cauza slujbei (nu cea de duminica sau alta cum a zis unul dintre colegii nostrii ) nu prea mai am cum sa ajung in timpul saptamanii. Numai bine Salutare ALINUTZ Dupa mult timp de absenta (a nu se citi abstinenta ) mai dau si eu un semn de viata. Imi pare rau ca nu am mai putut ajunge si nici pe forum nu am mai intrat ... computer's problem Si mie mi-ar convenii mai mult pe weekend, deoarece din cauza jobului nu mai pot ajunge joia. p.s. pt cei care se intreaba ... nu, nu am mai plecat :mad: ... discutam cand ne intalnim Alin + Negrutza va saluta PERFIDUS S-a mai propus in weekend intalnirea si nu au fost sustineri. In principiu ramane joi la 19, la Casa Tineretului. Cine vrea sa propuna si intalniri de weekend o poate face fara probleme, doar e democratie. Parerea mea (hic) ! TIBOASCA OK.Hai sa ne intilnim duminica la 11,30 pe Maracana!Se anunta cineva? PERFIDUS Daca tot n-am putut veni joi din cauza de Sf.Mihail (poate si ceilalti au patit la fel), as veni ca nu ne-am vazut de multisor... ALINUTZ Hai un 12 ca sa pot sa ma anunt si eu .GURU Nu am nimic impotriva pentru schimbarea zilei, oricare ar fi aceasta. E adevarat ca, joia, cativa dintre colegi sunt ocupati cu jobul. Edited November 10, 2007 by guru Link to comment
perfidus Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 (edited) Vremea e nefavorabila unei intalniri pe Maracana, vantul te ia pe sus. Vine cineva la 12 la Casa Tineretului? Daca nu stiti parcarea din dreptul restaurantului (cu acces prin spate, langa intrarea de marfa Billa) merge sa ne vedem chiar in parcare la Billa, in stanga, spre Casa Tineretului. Daca bate tare vantul intram la cafea. LE: Nu s-a anuntat nimeni, asa ca se amana Edited November 11, 2007 by perfidus Link to comment
EM!L Posted November 11, 2007 Share Posted November 11, 2007 Saptamana viitoare cred ca ajung si eu, voi fi cu siguranta in Craiova... asa ca incerc sa ajung, indiferent de locatie sau ora de desfasurare . Link to comment
DGT Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Ce sa intamplat cu forumul?Am incercat sa intru duminica si nu am putut! Noroc ca acum din greseala am dat clik pe altceva si am intrat. Tot spunea ca este in reconstructie! Luminati-ma si pe mine dragi colegi mai destepti in ale tehnicii calculatorului! Link to comment
perfidus Posted November 12, 2007 Share Posted November 12, 2007 Oi fi nimerit tu cand punea Vaxxi blogurile . La mine a mers, dovada ca am avut intentia unei intalniri ad-hoc. Link to comment
RaZoR-07 Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 TIBOASCADe cand v-am scapat din mana ... ocupati cu jobul. Sa se noteze ca acesta a fost cel mai lung post al lui Guru. Link to comment
DGT Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 Oi fi nimerit tu cand punea Vaxxi blogurile . La mine a mers, dovada ca am avut intentia unei intalniri ad-hoc. Acum am intrati eu dar nu cum intram de obicei,din Google intram la GMclub acum intru in alta parte in forum! Sa se noteze ca acesta a fost cel mai lung post al lui Guru. Asa este dar in ajutorul meu,mersi Guru! Link to comment
Alinutz Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 Nici la mine nu a mers forumul duminica, si nici sambata seara, cand am incercat sa vad detaliile intalnirii de duminica ... Joi seara nu am cum sa ajung ... another team building Link to comment
RaZoR-07 Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Am cafeaua in fata, deci sunt on-topic. Dar parca trebuia mai mult zahar. Nu incurajam initiativele gen "frana de mana". Aici se inchide. Degeaba inchizi, ca invitatia ramane lansata si se poate raspunde pe PM. E mai sanatos sa stergi asa ceva. Link to comment
EM!L Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Craciun imbelsugat si sarbatori fericite tuturor! "> Link to comment
andrei_xxl Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Toate cele bune voua si celor dragi si fie ca anul acesta sa nu mai umple de topicuri sectiunile "Probleme tehnice - Tico si Matiz" si "Probleme tehnice- CNEL"...Pentru toti forumistii care sunt treji la ora asta si nu numai va urez Craciun Fericit fara numar, fara numar Link to comment
Gizmo Posted December 25, 2007 Share Posted December 25, 2007 Craciun fericit la toata lumea si multa sanatate ca e mai buna decat toate Numai bine Link to comment
RaZoR-07 Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 La multi ani! Si sanatate sa aveti si voi si masinile voastre! Link to comment
Marius* Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Sarbatori fericite alaturi de cei dragi, multa sanatate, fericire, bucurii, impliniri si un nou an mai bun! La multi ani ! Link to comment
guru Posted January 13, 2008 Author Share Posted January 13, 2008 (edited) Intalnire de gradul III, astazi, la cafeneaua unei benzinarii de renume international, cu iz de "Wiener Schznitzel", dar fara snitel, ci cu bauturi racoritoare, servite cu paiul. Si... celebrul fes a fost nelipsit! Edited January 13, 2008 by guru Link to comment
RaZoR-07 Posted January 14, 2008 Share Posted January 14, 2008 Salutam dotarea liderului spiritual cu un nou aparat foto, in opinia noastra, superb. Sa faci multe poze... la intalniri. P.S.: E alt fes decat ala de la Felix. Dar "celebru" suna bine. Mai era si ceva cafea fara alcool pe acolo. Link to comment
RaZoR-07 Posted February 4, 2008 Share Posted February 4, 2008 (edited) Mai salutam inca o data (RE)dotarea aceluiasi lider cu ALT aparat foto, si mai bengos, pe cel dinainte maritandu-l. Cu ocazia admirarii aparatului s-a mai consumat inca o traditionala "intalnire in trei", prezenti fiind cei doi maestri fotografi si cronicarul. Hint: SE POATE PARCA PE MARACANA. Propun adio intalniri indoor cu interdictie de a consuma bomboane agricole. > De asemenea, revenirea la ora de vara: 17:00 sau 18:00. Nu trageti in cronicar! Face si el ce poate... P.S. : Sefu`, mi-ai trimis pozele? ("> Edited February 4, 2008 by RaZoR-07 Link to comment
DGT Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 Buna ziua "doamnelor",un week-end placut,tot ce va doriti voua si jumatatilor voastre (cine are) si drumuri bune va doresc! Link to comment
RaZoR-07 Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Doamnele trimit multumirile de rigoare si va ureaza succes la consumarea celor 44 traditionale ) Forta fie cu voi, si taria asijderea... > Link to comment
EM!L Posted March 9, 2008 Share Posted March 9, 2008 Aveti grija cu cu paharele in a 68'a zi a calendarului gregorian. Sa citez oarecum din clasicul de mai sus : Forta de a invinge taria fie cu voi . Link to comment
Recommended Posts