Jump to content

Angel Eyes (home Made)

exode

Recommended Posts

• Replies 57
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sunt pline baghetele si se gasesc pe piata sigur (numai ca nu stiu unde, din pacate). Stiu sigur ca se gasesc pentru ca am avut acasa asa ceva (e drept mult mai groasa decat cea din poze - cam 5-7 cm diametru).

Sunt pline baghetele si se gasesc pe piata sigur (numai ca nu stiu unde, din pacate). Stiu sigur ca se gasesc pentru ca am avut acasa asa ceva (e drept mult mai groasa decat cea din poze - cam 5-7 cm diametru).

Exode, poti sa ne spui de unde ai achizitionat acele baghete ?

Cred ca este vorba de rasina acrilica , sper sa nu ma insel.

@ Exode nu "impartasesti" si cu noi acele baghete ? :D

• 5 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Inele, "baghete" sau angel eyes; cum le-or mai zice gasitI la 2oo ron la un tip pe 4 tuning .Nu stiu daca am facut bine spunand numele acestui site(forum ) dar am vazut ca multi sunt interesati.

Eu chiar am vb cu omul care aduce si mi-a spus ca au pus si pe matiz. Problema este de desfacut farul.

Cine este interesat va sfatuiesc sa va cuplati cate 2 pentru ca un set presupune 4 inele si unui matiz ii sunt necesare 2 inele deci pica 100 ron setul pe matiz. De lipit se lipesc cu poxipol transparent . Arata super pe masina. Va doresc mult succes. Daca mai pot sa va ajut cu ceva detalii, PM.

• 2 weeks later...
  • 2 months later...