Wolfman Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Da' ne lasa sa stam in restaurant si dupa 11 noaptea? Prima data am intrebat daca ne mai dau afara dupa orele 23.00 si a zis ca nu e nici o problema, data trecuta se pregatisera sa ne ofere o cina festiva (cu toate ca eu nu pronuntasem cuvintele astea in discutia cu ei) si de asta erau asa de ofuscati chelnerii... Ei credeau ca o reuniune a unui club auto e vreun soi de team-building... Link to comment
laurentziu83 Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Lepsha? ca parca s-a oferit Laur mai demult sa faca oficiile de gazda Pentru asta Laur tre sa ajunga prin zona. Si-s cam 160 km de la mine de acasa, deci prea curand n-o sa ajung... ("> Stiu, acum am masina, da tot e cam greu... Link to comment
sebian Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Asa...zi mai bine ca nu vrei ... Link to comment
adycez Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 La Bicaz ma prind si eu indiferent de data Link to comment
Wolfman Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 E ceva timp de cand nu s-a mai postat pe-aici, ce facem cu intalnirea de la Bicaz, schimbam data ca sa vina si studentii? Am trecut pe-acolo, lacul nu a inghetat (inca) iar la Izvorul Muntelui te poti da cu sania, ca zapada are zece cm. Saptamana viitoare va convine ??? Link to comment
guru Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Da, da, daaa, vreau un Bicaz, de Valentine' s Day, sau cat mai repede! Am chef sa o calc pe coada! ( masina ) Deci, cand? Link to comment
Ami Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 @Guru...Pai atunci hai sa facem intalnirea la Budapesta...ca oricum suntem in Uniune, nu? Link to comment
Lucian M Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 (edited) Ce, puneti data intalnirii saptamana viitoare? Nu puteati sa mai asteptati si voi un pic? Da banuiesc ca in w-e se intampla, nu? Ca noi vineri avem inspectie de grad... Bagati aici detalii daca s-a mai schimbat ceva. Edited January 5, 2007 by Lucian M Link to comment
Tommy Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Gata, mai pun ciorapii si am terminat de facut bagajul. Valeu.. era sa uit palinca. Link to comment
guru Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Da un zaibar de Craiova nu vrei? Link to comment
MCojo Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Eu zic ca o sa aduca si el unul din Bucovina... deh coyota trebuie spalata! Link to comment
Tommy Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 (edited) Vad ca voi vreti s-o inecati nu s-o spalati ) Edited January 6, 2007 by Tommy Link to comment
MCojo Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 (edited) Macar un spalat de motor si tot ne iese si noua ceva... >- Edited January 6, 2007 by MCojo Link to comment
Wolfman Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Eu mai am vreun litru de palinca de Suceava, daca mai amanati mult o termin... Link to comment
alx Posted January 8, 2007 Author Share Posted January 8, 2007 Continuam aici: http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=15656 Link to comment
Recommended Posts