alex1500ro Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 Am o Nubira II SX si vreau sa instalez o alarma insa nu stiu ce sa aleg pentru ca sunt destule modele si fiecare are avantaje sau dezavantaje. Suma de care dispun este de 300 ron cu eforturi as putea sa dau maxim 400ron. Eu m-am gandit la un wintec L722 sau MAAT 679 GBD sau un K9 stiu ca daca un hot vrea sa fure o masina o fura cu tot cu alarma din cauza asta nu vreau sa dau mai mult PS as vrea sa stiu daca pot monta deschiderea porbagajului din telecomanda la Nubira II Link to comment
LYM Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Recomand Wintec LEA-722! Am avut din asta pe fosta berlina si am fost f. multumit de ea. Costa 399ron, montaj inclus. Pager-ul ala face toti banii ! Link to comment
Gica Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Nu prea vad cum s-ar putea realiza deschiderea potbagajului din telecomanda, fiindca aceasta se face mecanic din interiorul masinii (printr-un cablu). In ceea ce priveste alarma, eu ti-as recomanda K9, insa nu stiu cat costa... Link to comment
alex1500ro Posted December 7, 2006 Author Share Posted December 7, 2006 k9 costa 350ron Pai la Cielo deschiderea nu este tot mecanica din interiorul masinii si am inteles ca ar merge sa se monteze deschiderea portbagajului pentru cielo din telecomanda Link to comment
george03 Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Cielo are deschiderea portbagajului "la buton" ... nu "la sarma" cum este la Nubira Eu am K9 Classic ... m-a costat ~ 690 RON cu tot cu modul de ridicat geamurile din fata ... si montaj. Probabil acum e mai ieftina ... pe vremea aia euroiul era cca 3,65 RON . Link to comment
LYM Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 (edited) Am si eu deschidere portbagaj din telecomanda. S-a realizat prin montarea unui motoras in portbagaj, langa yala (nu se vede nimic). Am alarma K-9 Classic (as da-o la orice ora pe un Wintec LEA-722) Edited December 8, 2006 by LYM Link to comment
alex1500ro Posted December 8, 2006 Author Share Posted December 8, 2006 multumesc celor care mi-au raspuns o sa merg pe un wintec care se incadreaza in bugetul meu si are si pager Link to comment
LYM Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 PS: am uitat sa mentionez: daca mergi pe Wintec si ai masina parcata la strada s-ar putea sa ai insomnii noaptea Asta e singurul repros fata de aceasta alarma - ma trezea din somn! Dar cand incepea sa fie enerveanta o dadeam pe sensibilitate mica si ZzzZzzZzz Link to comment
Recommended Posts