bucata Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Iata ca ma confrunt cu o noua problemuta. De 2-3 saptamini am constata ca farul din dreapta e aburit. Rau de tot. DE CE? Cum e posibil? Si mai ales ce e de facut? Oare service-ul poate sa-i faca ceva? Asta in masura in care masina mai este inca in garantie. Link to comment
Vijelia Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Al meu din dreapta e aburit rau cam de-un an jumate, iar celalalt, din solidaritate , se abureste constiincios pe zi ce trece. Stii ce poa' sa-ti faca service-ul?! Sa-ti raspunda, un nene de acolo, nu chiar service-ul , ceva de genul "Schimba-l!" sau "Ai casco? Da? Baga o bata-n el si ... schimba-l!" Eu am incercat sa-l curat cu diverse si variate... cif+burete aspru s.a. lucru manual in zadar! PS Daca gasesti totusi vreo solutie, posteaza si aici ca sa stim si noi. Link to comment
Mircea Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Eee, pai e o diferenta Al tau e ars/copt de soare si vreme, al lui e aburit prin interior cu apa. @bucata, verifica daca capacul din spatele farului este inchis asa cum trebuie si incearca sa mergi cateva zile cu becurile aprinse ca sa-l usuci. Daca ai umblat la vreun bec, e posibil sa nu fi inchis farul cum trebuie. Daca nu asta e cauza, directa garantie si ti-l schimba. Eu am schimbat un stop la matiz in care incepusera sa creasca pestisori. Link to comment
bucata Posted December 7, 2006 Author Share Posted December 7, 2006 "Al tau e ars/copt de soare si vreme, al lui e aburit prin interior cu apa." Mircea, ai dreptate. Al meu e aburit in interior. O sa-ti urmez sfatul si o sa merg sa beneficiez de garantie. Atit cit se mai poate. Link to comment
Vijelia Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Al tau e ars/copt de soare ... Recunosc ca-s fftopic: daca a stat prea mult pe litoral... Link to comment
Satori Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 "Al tau e ars/copt de soare si vreme, al lui e aburit prin interior cu apa." Mircea, ai dreptate. Al meu e aburit in interior. O sa-ti urmez sfatul si o sa merg sa beneficiez de garantie. Atit cit se mai poate. Verifica ca mansonul de cauciuc este pus cum trebuie si nu cumva are canalul de scurgere in sus, daca s-a umblat la bec sau far. E posibil insa sa se fi dus izolarea, nu ar fi prima data. Link to comment
Recommended Posts