Jump to content

Unde Se Gasesc Proiectoare Cielo?

Recommended Posts

• 3 weeks later...

Mad max stii cumva vre-un magazin online de unde pot lua proiectoare clare, pt ca nu ajung prea curand in bucuresti, sau imi poti lua tu 2 si mi le trimiti colet ramburs? Merci :osanale:

• 2 weeks later...
  • 2 years later...

Pana la urma si-a cumparat cineva ? Am vazut la rxm si ma bate gandul si pe mine... dar nu vad o parere ceva despre ele ( se sparg foarte usor? ) .

Oare trebuie sa scriu pe toate topicurile ca sunt de tot rahatul aceste proiectoare si faruri dpvd al sticlei cu care sunt echipate ?

Trebuie sa spun pe fiecare topic ca am schimbat 3 seturi de faruri si 2 de proiectoare?

Singurul lucru bun care il pot spune despre aceste produse este acela ca dau o lumina mult mai buna decat cele stock.

Si ar mai fi unul... La pretul care il au pot fi bagate la consumabile si sa se schimbe cam la 10.000 de km, sau mai repede in conditii grele de exploatare > :)

Acum, fiecare face ce vrea cu banii lui, eu unu nu mai pun never-ever-ever asemenea faruri si proiectoare pe masina

Edited by uskt2005

Sorry usk2005, eu stiam despre faruri ca ai avut probleme dar de proiectoare nu am citit. Multumesc azi vroiam sa dau comanda NU mai dau.

• 1 month later...
Sorry usk2005, eu stiam despre faruri ca ai avut probleme dar de proiectoare nu am citit. Multumesc azi vroiam sa dau comanda NU mai dau.

Salut, si eu stiam tot de faruri, de proiectoare nu am auzit nimic, am sunat azi la RXM dar nu mai au pe stock, eu chiar vreau sa imi pun, si cred ca imi sunt foarte folositoare avand in vedere ca vreau sa pun un kit xenon H3 pe ele. Clar sticla cu dispersie nu e mai buna in cazul asta, si la pretul de 55 lei bucata(proiector) eu zic ca merita. :)