ToPser Posted October 7, 2004 Share Posted October 7, 2004 Ia uitati-va aici? Sorine ce zici?? Potzi sa faci? Link to comment
SORAN Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 Da da ce sunt facute pt Tico special? E scara altfel la kilometraj Link to comment
ToPser Posted October 9, 2004 Author Share Posted October 9, 2004 Da , eu asa zic... Difera doar ca este gradat pana la 180 Oricum acu la tico n-o sa ajunga niciodata acolo 180 e pus acolo ptr unii tzarani care vor sa vada "cat prinde masina asta" Link to comment
SJB Posted October 9, 2004 Share Posted October 9, 2004 da mai e o chestie.daca 180 e trecut acolo unde trebuia sa fie 160 asta inseamna ca da totul peste cap.180 poate fi pus in cel mai bun caz exact unde ar trebui normal sa fie deci mai jos decat 160-ul.in cel mai bun caqz deloc Link to comment
tico_RS Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 am o vaga impresie ca unde trebuia sa fie 90 e pus 100, asta o fi doar ca sa te simti bine ca mergi cu 180. daca da, de ce doar 180kmh? Link to comment
SORAN Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Oricum nici forma nu corespunde cu ceasurile de la TICO.Inclin sa cred k nu sunt pt TICO Link to comment
ToPser Posted October 11, 2004 Author Share Posted October 11, 2004 kred ca sunt de matiz :? le-am gasit pe un site polonez Link to comment
SORAN Posted February 7, 2005 Share Posted February 7, 2005 Am facut si ceasuri albe asa ca nu mai trebuie sa luam de la polonezi! Link to comment
gxg Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 poti sa pui o poza cu ceasuri albe de TICO? Link to comment
SORAN Posted March 23, 2005 Share Posted March 23, 2005 Pai sunt pe site-ul nostru nu am acum poza la indemana, faza e ca acolo sunt aprinse nu stiu cat iti poti da seama cum arata! www.zexstar.com la sectiunea tuning Link to comment
tolin Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 (edited) Pai sunt pe site-ul nostru nu am acum poza la indemana, faza e ca acolo sunt aprinse nu stiu cat iti poti da seama cum arata! Si acum unde sunt ? Hai ca le prind ! Acum ! Vai, au scapat, cum dracu, ca am fost pe faza? Unde p.m. s-au dus. Le-am avut in mana. Bai, voi aveti faza mare aprinsa ? Si daca o aveti, la ce va foloseste ? Sa-mi bag cuvânt_urât_autocenzurat,, ce chestie, totul e pe langa. PS Ati inteles ceva ? Nici eu, dar e mijto. Sa-mi bag cuvânt_urât_autocenzurat. Edited March 24, 2005 by tolin_afc Link to comment
SORAN Posted March 24, 2005 Share Posted March 24, 2005 Nu stiu ce ai vrut sa zici si nu stiu daca faci diferenta intre APRINSE si PRINSE. fftopic: Link to comment
Recommended Posts