guru Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 La intalnirile de joi seara, a inceput sa se simta nevoia unui ceai cald. Poate veni cineva cu termos? De restul, ma ocup eu Link to comment
alexino Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Aveam eu unul de 2 l, trebuie cautat. In alta ordine de idei, il astept pe Alinutz cu a sa celebra lanterna. Vreau sa imi pun si eu suportii de numere. Desi domeniul nu mai exista, tot ii montez. Doar sunt membru "daewooclub" Link to comment
guru Posted December 10, 2006 Author Share Posted December 10, 2006 fftopic: Problema cu domeniul este temporara. In cateva zile, se va rezolva. Link to comment
Alinutz Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Lanterna e tot timpu' la masina ! Iar cu suportii, am deja experienta am mai montat 2 perechi Link to comment
lexu` Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Pot sa te ajut chiar si eu la montatul suportilor... Link to comment
EM!L Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 (edited) Ma bag si eu cu un mic ajutor la schimbatul suportilor. Daca e nevoie sa aduc ceva sa contracaram efectul gerului...sa-mi ziceti! Va salut "> Lexu`, citii de intamplarea nefericita prin care a trecut masinuta ta. Imi pare rau .Daca te pot ajuta in vreun fel, sa-mi zici! Edited December 11, 2006 by guru Link to comment
scorpion Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Vreau si eu miine 2 suporti de numere . Link to comment
lexu` Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Nu avem... trebuie facuta "comanda" la Bucuresti Link to comment
guru Posted December 14, 2006 Author Share Posted December 14, 2006 Hmmm, cam slaba activitatea pe aici... Nu se mai anunta nimeni? Pentru suporti de numere si autocolante, hotarati-va care, cate, si ce doriti. Prin ianuarie o sa ma duc pe la Bucuresti, si o sa va pot aduce. Link to comment
Satori Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 De sarbatori cred ca ajung eu in Craiova. Alimentam, alimentam Link to comment
EM!L Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Sa speram ca azi nu o sa se mai lase ceata mai pe seara si nici gerul.Mai trebuie aduse ceva "intariri"?Ne vedem dupa 18:00.Salut! "> Link to comment
perfidus Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 La 18:00 apar si eu, am de schimbat becul la numar in spate! Link to comment
Alinutz Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Atat perfidus avem de lucru marfa ... Eu ... prezent ca de obicei Link to comment
lexu` Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Acum ai ajuns acasa alinutz? Hai ca ne vedem la intalnire... ti-au spalat masina bine aia? Link to comment
guru Posted December 14, 2006 Author Share Posted December 14, 2006 Astazi, pe Maracana, a fost o intalnire de lucru, la care Alinutz a venit tuns! Sa-ti fie de bine! Matizul lui Alexino a primit difuzoare noi, montate la lumina lanternelor, si tot la aceeasi masina s-a depus o munca titanica, la montarea suportilor de numere, in care nu voiau sa intre numerele Multumim lui Satori pentru ajutorul telefonic oferit pentru pacalirea suportilor "> Se pare ca Perfidus o ia pe urma lui Alinutz, pentru ca, azi a venit cu un bec de la numar, decedat. Problema a fost rezolvata. Intalnirea s-a incheiat cu niste reglaje pe la sistemele audio, si cu concluzia ca, e nevoie de membre si de un termos pentru ceai cald. Link to comment
alexino Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Intr-adevar, destul de mult de lucru in seara asta. Tin sa le multumesc tuturor pentru ajutorul si sprijinul acordat. guru a sintetizat perfect cum a decurs si aceasta intalnire intre olteni posesori de automobile Daewoo si Chevrolet. Asa ca nu pot face altceva decat sa las fotografiile sa "graiasca": .... si cu concluzia ca, e nevoie de membre si de un termos pentru ceai cald. Musai Link to comment
Alinutz Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 (edited) WOW ... ce de pozeeeeeeeee Da, si daca stau bine sa ma gandesc, am fost cam multi azi ... sa vedeti data viitoare munca, cu cele 3 dopuri de montat si ceaiul deja e prea obligatoriu, ca la vremea de afaraaaaaa... p.s. : moaaaaa, ce vedeta sunt ... apar in 3 poze :"> Edited December 14, 2006 by guru Link to comment
perfidus Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 (edited) @Guru, la mine becurile alea "au o scuza" , le trantesc de doua trei ori pe zi cand dau sa inchid hayonul, asa ca... Cel mai ciudat mi se pare felul in care aratau ambele becuri, oglindite bine de tot (apropos, l-am schimbat si pe celalalt ca era mult mai chior). Pentru cei interesati de preturi au fost 4 lei amandoua (tip W5W, 12V/5W - cereti becuri pentru Cielo - pozitii si semnalizatoare laterale). Durata operatiune, 5-10 minute la lanterna Despre intalnire, intr-adevar a fost una de lucru intens, "pe ateliere". Pentru saptamana viitoare avem de iarasi de lucru, de montat cateva "dopuri" de plafoniere. Doritorii sa faca inscrieri la Alinutz. Pentru montat ma ofer eu cu ceva scule (cleste taietor, banda izolatoare, aparat de masura). edit: Maaaamă, ce faţă am în ultima poză Edited December 14, 2006 by perfidus Link to comment
guru Posted December 15, 2006 Author Share Posted December 15, 2006 Scorpion, felicitari pentru noua achizitie! Sa o stapanesti sanatos, si fara evenimente! Link to comment
EM!L Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 >- Frumoasa intalnire,am avut si ceva de mesterit .Avem si poze,ne permitem )"> .Pe joia viitoare!Va salut! Link to comment
alexino Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Stai sa vezi joia viitoare surubareala in toata regula. > Link to comment
guru Posted December 15, 2006 Author Share Posted December 15, 2006 Vrei sa initiezi o sesiune de surubareala, in loc de ceai, pentru incalzire? Link to comment
DGT Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Vreau si eu suporti de numere,dar sa vedem cum facem sa ii iau de la voi! Link to comment
guru Posted December 19, 2006 Author Share Posted December 19, 2006 Cred ca ar trebui facuta o lista, sa vedem exact cine si ce doreste. Link to comment
Recommended Posts