fm Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Vin si eu cu o problema care ma roade: daca se pot monta proiectoare pe barele de acoperis transversale la un Matiz, ceva de genul celor de la Jeep-ane. De fapt de montat se pot monta, intrebarea este daca e legal sau nu. Link to comment
sprite Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 ...pori sa-ti montezi cate vrei, Numa' ca trebuie sa le tii acoperite prin oras... deci le aprinzi numai cand mergi pe campii... For off-road use only! Da' te tine Matizu' sa faci d-astea? Link to comment
florinbad Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Sprite a vrut sa spuna ca nu prea te lasa legislatia! Adica trebuie sa intrebi un nene politist de la circulatie (unul destept ) daca ai voie sau nu sa-ti pui aceste proiectoare si in ce conditii. De regula, cele puse pe masina trebuie acoperite cu huse (pe huse trebuie musai sa scrii DaewooClub.ro ) (PS: foarte-foarte-foarte curand imi voi monta un bull-bar ) Link to comment
laurentziu83 Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 (PS: foarte-foarte-foarte curand imi voi monta un bull-bar ) Nu ti-as recomanda. Alea de la Dacia papuc la vreun impact cat de cat mic indoiau lonjeroanele si mai bine risti sa zgarii spoilerul decat sa schimbi lonjeroanele. Link to comment
ToPser Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Ia uitatzi ce am gasit la C&C Tuning Bull bar pentru Matiz Pretz:200 euroi cam scump http://www.tuning.ro/cc/accdet.php?accid=887 Link to comment
fm Posted October 13, 2004 Author Share Posted October 13, 2004 Aveam o banuiala ca legislatia o sa fie contra. Asta e. Eu voiam sa pun proiectoare doar de fite, nu sa merg pe camp cu ea la vanatoare Link to comment
NFS Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Ia uitatzi ce am gasit la C&C TuningBull bar pentru Matiz De toata jena! In schimb jentile sunt super. Link to comment
Ghengy Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 La cat de inalt si ingust este Matziake, nu cred ca e o idee prea buna pt. un asemenea rand de proiectoare. In schimb... eu am o idee mai TRASNITA... as vrea sa imi montez niste proiectoare care sa le pun in bara fatza... in fatza radioatorului... e gratar-ul ala ... (intelegeti voi) si eventual si niste stoboscoape bagate in proiectoarele astea... Cand vi din spate cu viteza... PAC 2 flash-uri si stoboscoapele in actiune` Link to comment
mike.omega Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Domnule Ghengy daca tot esti din Constanta esti invitat sa arunci un ochi aici Link to comment
andreib Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Intrebare: daca astupi grila din spoiler cu proiectoare pe unde te astepti sa mai ia masina aer pt racire . Link to comment
Mircea Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Pai e simplu! Face una - doua gauri in capota cu niste prize de aer si a rezolvat problema Ca sa nu mai zic de ce de loc o sa-si faca cu stroboscoape pe Matiz... Link to comment
Ghengy Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Proiectoarele pe care am pus eu ochii pt. moftul asta nu ocupa mai mult de 2% din suprafatza grilajului. Asa ca oi trai si oi vedea eu ce si cum. Deocamdata tre` sa imi schimb parbrizul... Link to comment
vasilet Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 @NFS - cand era sa zic ca esti carcotash, am aruncat si io un ochi si m-am jenat de jena lor. Chiar ca e de toata jena. Hai LA MULTI ANI! si LA MULTI KM! Link to comment
florinbad Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 fftopic: Nu polonezi bre, coreeni! Link to comment
Tommy Posted March 27, 2006 Share Posted March 27, 2006 Cel albastru.. tak pa ruski. Beautifulllll!!! Link to comment
roberth Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Salut, am o intrebare, pentru cei care si-au montat proiectoare de ceata: chiar merita, ati constatat o imbunatatire semnificativa a vizibilitatii pe timp de ceata ? Multumesc frumos. Link to comment
smailmiami Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Este mare diferenta. Link to comment
ga^dele Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 E mare diferente...daca o sa mergi putin cu ele, nu o sa mai poti sa mergi fara...chiar si in oras. La mine au ajuns sa faca si camionagii flashuri pentru ca nu au reglaj sa le las putin mai jos Iti recomand cele poloneze...nu stiu daca am voie sa zic de unde...dar ma risc www.autodaewoo.ro Sau cele originale...dar sunt de 2 ori mai scumpe. La amble iti recomand montajul "in garaj", la service m-au tepat de 80 ron si nici macar nu au fost in stare sa puna un releu de 5ron. Link to comment
smailmiami Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Dau mult mai bine cele originale, eu am vazut odata chiar unele cu reglaj electric la 160RON setul. Link to comment
Recommended Posts