Vijelia Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 (edited) Sustinere? Nici sustinere. Completare (ca sa nu existe dubii, interpretari si warn): imagine, nu-l mai stie natiunea, nu-l mai place alegatorul, nu se mai pupa cu contextul actual, nu-i un om puternic, n-a fost niciodata. S-a nimerit sa fie reprezentantul celor care vroiau schimbarea. L-am votat in '96 si nu-mi pare rau. Atat ca n-a fost prea activ si a permis prea multe. L-am vazut saptamana trecuta la un eveniment... keep walking! Si mai e o chestie, traim in 2007, pensionarii cel mult prin Parlament sa intre, desi... Edited January 25, 2007 by Vijelia Link to comment
andreib Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Oricat am tipa si ne-am agita noi Patricu a creat una dintre singurele corporatii multinationale romanesti (mai este vreo una care imi scapa?). Cat despre Basescu: e mai prost ca om politic decat au fost Ilici+Tzapu+Nastase la un loc! Nu discut aici despre vendeta lui, despre destainuirile exceptionale demne de zeroteve si despre corectitudinea lui ce ne incanta pe toti ci de discursul politic mizerabil si de imaginea de tata smechera. In politica si mai ales in diplomatie conteaza enorm imaginea iar imaginea marinarului e exact cum spuneanea @Vijelia: trening de silon in sala cu oameni imbracati la frac... Link to comment
tolin Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Dar nu cred ca avem alta sansa acum. Avem, din pacate. Link to comment
Vijelia Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 (edited) Nobody's perfect... Asa-i, dar poate fi aranjat, educat, civilizat. Cum i-au taiat suvita... De ce credeti ca l-a lasat Plesu? Nu degeaba viitorii regi erau educati de mici pentrul jobul de rege. >- Edited January 25, 2007 by Vijelia Link to comment
tolin Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 De ce credeti ca l-a lasat Plesu? Ne spui ? Link to comment
Vijelia Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Ne spui ? Intrebare retorica. Link to comment
tolin Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Nu, lipsa de informatie certa. Link to comment
Vijelia Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 (edited) In politica, informatie certa... ) Despre un amortizor, o bascula ceva... alta treaba, dar despre intamplari din politica... Edited January 25, 2007 by Vijelia Link to comment
Wolfman Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 La atatia Dinu Paturica aparuti in ultimii 15 ani, trebuia un Base! Link to comment
Tommy Posted January 26, 2007 Share Posted January 26, 2007 In politica, informatie certa... ) Despre un amortizor, o bascula ceva... alta treaba, dar despre intamplari din politica... Nici beletul nu e cert? ) Ia baga una din aia incerta cu Plesu Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 (edited) Calin Popescu Tariceanu: „Daca PD se transforma in adversarul PNL, atunci nu poate fi gandita o formula de guvernare care sa excluda PSD. Iar cooptarea PSD la guvernare este raul cel mai mic”. Cristian Diaconescu, purtator de cuvant PSD: „Tariceanu a procedat corect cu Ungureanu”. http://www.hotnews.ro/articol_64765-Tarice...i-mic%27%27.htm Edited February 4, 2007 by Zmeul cel rau Link to comment
Tommy Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 (edited) Uite altul care o sa ingroape PNL-ul. Era de asteptat. Edited February 4, 2007 by Tommy Link to comment
Mircea Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Pai nea Base n-a zis bine cand a spus ca adevaratul partid de opozitie din momentul acesta este ...PNL? ) Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Parca mai exista un partid istoric pana acum cativa ani. Ungureanu isi poate da demisia ca nu i-a transmis informatii lui Tariceanu (desi aici e cuvantul lui impotriva lui Tariceanu, si stim cu totii cat valoreaza asta) iar Tariceanu nu isi poate da demisia pentru "lipsa de memorie" in chestiunile biletelelor, telefoanelor, etc. Link to comment
Tommy Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Dupa manevrele astea.. parca vad PD-ul ajuns artificial la 40% ) Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Da, si daca adunam toate procentele ne iese 160%. Link to comment
Tommy Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 (edited) Cine mai voteaza cu PNL-ul daca face .. monstruoasa alianta cu psd-ul? Edited February 4, 2007 by Tommy Link to comment
Vijelia Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Eu i-as zice mezalianta. Stii vorba aia "te faci frate cu d. pana treci puntea"... Functioneaza! LE Nu-s sigura cine e "d." in formula asta. Link to comment
Tommy Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Eu i-as zice disperare si inconstienta. Sau frica! Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Cand ma gandesc mai bine, sustin aceasta alianta. Ciolanul nu e destul de mare pentru "oligarhii nostri" si pentru "oligarhii lor". O sa iasa urat. Vijelia, esti naiva, daca crezi ca poti sa scapi de dracu dupa ce ai trecut podul. Link to comment
Vijelia Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 (edited) E un compromis care va da rezultate pozitive (oare?) doar pe termen scurt. Partidele istorice sunt de gasit doar in cartea de istorie! Mi se pare mie sau e linistea dinaintea furtunii? "calma apparente"... stie Ramazzotti ce stie... PS Zmeule, nu-s! D-aia nu ma-nsotesc cu respectivul sau cel putin incerc sa n-o fac, insa aici nu-i vorba de mine. Edited February 4, 2007 by Vijelia Link to comment
tolin Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 ... Ungureanu isi poate da demisia ca nu i-a transmis informatii lui Tariceanu (desi aici e cuvantul lui impotriva lui Tariceanu, si stim cu totii cat valoreaza asta) ... Informarea Guvernului de catre un ministru se face prin acte oficiale, inregistrate pe registre sau steno/fonograme. Fara aceasta dovada, mai bine taci, lucru pe care baciul ungurean l-a inteles. Doar daca te cheama Base te apuci sa zici ca Tari a mintit. Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 Pai eu ce am spus mai sus? Accentul era pe scuza lui Tariceanu ca "eu nu am stiut deci nu pot fi facut raspunzator". Link to comment
Tommy Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 (edited) Mie-mi pare a pretext.. oricum avea de gand sa-l debarce in primul port pe Ungureanu. Tericeanu a intrat si el in jocul lui Base ) Vocabular, atitudine, decizii.. adica exact ce nu il avantajeaza. Trebuia sa joace pe cartea baiatului bun, dupa mine. Edited February 4, 2007 by Tommy Link to comment
Recommended Posts