tolin Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 (edited) Mogulii rad acum, pe la spate (NETRANSPARENT). Disperatul acesta (baselu) a coborat viata politica la nivelul ziarului Libertatea, unde toata lumea se baseste (scuze, nicio aluzie la baselu) in mod transparent. Viata privata a devenit dependenta de informarea presedintelui ? Cata nerusinare poate sa stea in acest om ? Noroc ca noi "punem tara la cale" aici, in mod transparent. Edited November 26, 2009 by Salex Link to comment
Alezz Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 (edited) Ieri seara am vazut cu ochii mei ce inseamna ca amarata asta de tara sa fie condusa de niste comunisti ordinari (Geoana.Iliescu,Hrebenciuc,Patriciu,Voiculescu si multi altii) Emisiunea Nasul de la B1TV a fost cenzurata,bruiata,scoasa din emisie dupa ziua de Marti cand Radu Moraru practic a maturat cu cei mai de sus pe jos sustinand cele spuse cu probe video. Na comunisti imputiti,iar e Patriciu la Realitatea cum a fost si aseara Dragi tovarasi,numa bine. Ce jigodii.mori Patriciule,se vede clar ca e trucaj faza cu Basexu si copilul. Doamne,cate facaturi si ce impresii de jurnalisti au astia de La Realitatea,jegurile lu Vantu.Mi-e scarba ca inca mai traiesc In Romania. Edited November 26, 2009 by Alezz Link to comment
smailmiami Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Basescu nu a zis niciodata altfel. Doar altii au presupus asta. Pai ar trebui sa se si comporte in sensul asta. In orice caz, nu asta era ideea. Prin posturi mai vechi, colegi sustinatori ai lui "Old Shatterhand" Basexu spuneau ca el, fiind ales de peste 50% din romani poa' sa faca ce vrea muschiu lui (in problema premierului era divergenta), dar s-ar parea ca nici el nu zice ca e miezu din Fanta in tara asta, ci Parlamentu' este ... care nu trebuie bagat in seama in problema premierului, nu ? Cum ziceau zeneseu si zet pe aici ? Cu cea mai importanta instituie a statului (Basexu a zis-o, nu io) Basexu se poate consulta pe orice, inclusiv influenta razelor de luna asupra galosilor de guma, nu trebuie bagati in seama daca vin cu propunere de premier, nu ? Parca ziceau ca nici n-are voie sa vina cu propunre de premier ... 1 Link to comment
tolin Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 (edited) Baselu in lupta cu mogulii, ii starpeste de mici: http://www.jurnalul.ro/video/special/traian-basescu-loveste-un-copil-cu-pumnul-in-gura-528621.html Edited November 26, 2009 by tolin Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Pai ar trebui sa se si comporte in sensul asta. In orice caz, nu asta era ideea. Prin posturi mai vechi, colegi sustinatori ai lui "Old Shatterhand" Basexu spuneau ca el, fiind ales de peste 50% din romani poa' sa faca ce vrea muschiu lui (in problema premierului era divergenta), dar s-ar parea ca nici el nu zice ca e miezu din Fanta in tara asta, ci Parlamentu' este ... care nu trebuie bagat in seama in problema premierului, nu ? Acolo era o problema de atributii, Parlamentul poate sa fie cea mai importanta institutie a statului insa are atributii limitate de catre Constitutie. Nu e atotputernic. Link to comment
smailmiami Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Cum argumentul de partea lui Basscu era acela ca este neclara Constitutia in aceasta problema, cand chiar Basescu spune ca Parlamentul este cea mai importanta a statului, eu ma intreb, care propunere are intaietate ... Link to comment
florinbad Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Baselu in lupta cu mogulii, ii starpeste de mici: http://www.jurnalul.ro/video/special/traian-basescu-loveste-un-copil-cu-pumnul-in-gura-528621.html Daca ai fi urmarit filmul cu atentie, ai fi vazut ca acel copil râde dupa ce a primit "pumnul". De ti-ar spune Andrei (baietelul meu) câti "pumni" a primit de la mine... Brasovenilor, mâine (vineri) veti fi face-to-face cu idolii mult iubiti: http://www.hotnews.ro/stiri-politic-6568144-geoana-antonescu-vor-aparea-impreuna-miting-electoral-vineri-brasov.htm Link to comment
Miste_R Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 (edited) Halucinanta a fost reactia domnului presedinte:nu stiu ,nu-mi aduc aminte,poate a injurat,poate a vorbitb urat. Chiar asa,de cate ori o fi altoit puradei in astia 5 ani, de e greu sa-i tii minte? Edited November 26, 2009 by Miste_R Link to comment
tolin Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 baselu = capitol inchis, un sfarsit lamentabil. Ca fost reprezentant al Romaniei, o rusine adusa in plus, asa, "ca de ultima oara". Pentru noi, ne-a stricat discutia. Link to comment
Salex Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Daca ai fi urmarit filmul cu atentie, ai fi vazut ca acel copil râde dupa ce a primit "pumnul". Eu unul am urmarit cu mare atentie ! Si daca o sa spun ca mie unul mi s-a parut ca Base i-a cam tras una in fata ce o sa zici ? Ca sint timpit ? Tu chiar vrei sa ma faci sa cred ca iti alinti copilul cu o mingiiere de aceeasi intensitate ? Ei bine, nu te cred si pace. Si, daca vrei sa faci o demonstratie in acest sens, eu unul ti-as spune PAS. Daca pina si Base a pus sub tacere episodul respectiv, oare de ce sariti oameni buni sa-i luati apararea chiar si cind el insusi nu si-o ia ? Din punctul asta de vedere chiar cred ca singurul care a reactionat corect a fost Basescu. La un asemenea episod singura reactie de bun simt (ma rog) ar fi sa spuna "Nu-mi amintesc, nu comentez" Link to comment
tolin Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Imi cer scuze c-am afirmat ca base e om de stanga, filmul mi-a dovedit ca el este de dreapta ! Link to comment
smailmiami Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Daca ai fi urmarit filmul cu atentie, ai fi vazut ca acel copil râde dupa ce a primit "pumnul". De ti-ar spune Andrei (baietelul meu) câti "pumni" a primit de la mine... Tu asa iti tratezi copilul, ca-n filmuletzul ala ?!?! Te-as sfatui sa te uiti cu ceva mai multa atentie, au bagat astia versiunea mai clara pe Realitatea. Link to comment
florinbad Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Calmeaza-te, este o facatura si va fi dovedita peste maximum o jumatate de ora. Bratul Presedintelui se misca foarte rapid, ca la box, cand in realitate este doar un pumn strengaresc, foarte bland. Bratul in mod voit a fost facut sa se miste rapid prin tehnici specifice montajului de imagine si cu ajutorul IT-ului. Un invitat de-al Realitatii spunea ca, in culise, cativa operatori de imagine aveau mari dubii in legatura cu secventa de film (aici s-au cam balbait Ursu si madama lui, reusind cu chiu cu vai sa schimbe subiectul). Deci, calmeaza-te, inca o data. Copilul meu n-a primit nici macar o palma "adevarata" de la mine, darami-te un pumn. Sa ai o seara impecabila, "adevarata" ! PS: vedeti la Nasul sau pe site-ul Curentului cum si-au împartit nemernicii tara. Link to comment
tolin Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Calmeaza-te, este o facatura si va fi dovedita peste maximum o jumatate de ora. Calma, calma, nu caseta conteaza, raspunsul din seara asta a presedintelui Romaniei a spus totul, el n-a negat ca a dat sau ca va da vreodata intr-un copil. Atat, asta conteaza, intr-o tara civilizata. Stiu, la romanica, e vax, cum zice crishtoiu, sunt sigur ca exista cel putin 50% + 1 care aproba raspunsul, dar sunt la fel de sigur ca baselu nu mai iese de la Cotroceni decat pe usa din dos si apoi se va duce, departe, departe, sa nu-l mai vada cineva, unul, macar, din restul de oameni normali (medical, de data aceasta). Link to comment
smailmiami Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 (edited) Calmeaza-te, este o facatura si va fi dovedita peste maximum o jumatate de ora. Mda, exact asta a zis si Basescu. Desi multi ani am lucrat in editare video m-am uitat la aia clara si e al dracu de bine realizata. Si greu, mai ales ca e video. Tu pe ce te bazezi ca e facatura ?! Lucrezi in domeniu ? [...] Presedintelui [...] Nu stiam ca presedinte e substantiv propriu. Ai icoane cu Basescu pe pereti ? Edited November 26, 2009 by smailmiami Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 (edited) @tolin are dreptate, scenariul a fost perfect, cu patriciul, cu caseta. A fost o supriza totala. Jurnalistii au tras cat au putut de uluiala Basescului. Ei stiu ca doar cu asta vor mai ramane maine. Edited November 26, 2009 by Zmeul cel rau Link to comment
florinbad Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Nu stiam ca presedinte e substantiv propriu. Ai icoane cu Basescu pe pereti ? Observ ca ti s-a pus pata pe mine... Asa cum il vezi tu, chior, betiv, hahait, curvar, urât etc, pentru mine si pentru alte milioane de români este Presedintele Romaniei. Asa ca nu te mai oftica. O sa te linistesti dupa 6 decembrie "> . Link to comment
smailmiami Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 (edited) Si pentru mine tot presedintele Romaniei este. Da cu p mic. Doar cand te referi la D-zeu folosesti majuscula, de-aia te-am intrebat daca ai icoane cu El, poate confunzi personajele. Sau sunt unul si acelasi ?. Si nu-l judec pentru ce spui, zau daca nu preferam sa fie chior, betiv, hahait, curvar, urat, dar sa fie un bun administrator al tarii. Nu ma oftic deloc, de cand exist m-am descurcat singur, n-am simtit vreun ajutor din partea vreunui presedinte sau guvern, asa ca sunt linistit de pe-acum. Aici, mi se pare stupid cum Basescu n-a fost in stare sa se disculpe, dar vii tu sa-mi spui cum sta treaba. Tie cum ti se pare ? Edited November 26, 2009 by smailmiami Link to comment
moog Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 (edited) Cica a aparut un martor ocular care se vede in film la 1-2m in spatele copilului... verdict facatura... asa o fi? Editarea de film e una si efectele, modificarea lui e alta...necesita echipament special/scump pt un rezultat de calitate... Nici macar televiziunile nu au asa ceva cred...cel putin nu in studiourile normale de editare... Edited November 26, 2009 by moog Link to comment
florinbad Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Un martor si un regizor: Felix Tataru, cameraman, la Realitatea Tv: "Eu sunt cel de pe scena care filma. Nu am vazut la acel moment nici un incident. Nu cred ca imaginile sunt reale. Cred ca este un trucaj. Imaginile sunt lucrate cu mare maiestrie. Este trucata miscarea mainii" Mircea Moldovan, regizor de film, la "Nasul" (B1tv): "Am facut peste 20 de filme la viata mea. Nu am facut politica niciodata. Nu il cunosc pe domnul Traian Basescu. Ca regizor de film imi dau seama ca este o lucratura ordinara. Este facuta din montaj" Link to comment
andreib Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Fratilor ajutati Constanta sa scape de mafiotul asta,vreau sa traiesc si eu decent fara minciunile marlanului asta,mafia rosie de aici a pus mana pe tot,vrei sa faci ceva sa traiesti si tu?cotizezi legal la psd ca sponsor ca daca nu... Hai ca sa iti explic mai simplist, nu pari sa intelegi: primarul Constantei il aleg contantenii. Ce dracu vrei sa facem noi? Sa ne mutam la Constanta si sa votam in locul tau? Solutia e simpla si nu are legatura cu Geoana, Basescu sau alegerile presidentiale: votati pe altcineva la alegerile locale viitoare. Votati alt primar si alt consiliu local. Ai impresia ca base sau oricare altu' iti va rezolva problemele din batatura de la tine? Un martor si un regizor: Mircea Moldovan, regizor de film, la "Nasul" (B1tv): "Am facut peste 20 de filme la viata mea. Nu am facut politica niciodata. Nu il cunosc pe domnul Traian Basescu. Ca regizor de film imi dau seama ca este o lucratura ordinara. Este facuta din montaj" Daca nu-l cheama pe Tarantino la nasu' la bzeroteve sa confirme dejeaba, eu nu cred! Link to comment
tolin Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 (edited) @florinbad > Tu nu intelegi ca nu asta-i important, daca a dat sau nu ? Important este ca i s-a intins o capcana, in direct, la ora de varf, in campanie electorala si base a cazut in ea. Un pretendent la presedentie n-are voie sa cada in capcana, sa se uluiasca si sa raspunda cum a raspuns. De azi inainte, filmul, chiar daca este un fake, este insotit in mentalul oamenilor de raspunsul la cald a lui base. Totul a plecat de la declaratia ca el a rupt coltii la rechini si apoi s-a dus ca prostu trufas in bazinul cu rechini, sa demonstreze el romanilor, iar aia l-au facut de maro, au demonstrat cum ar proceda baselu intr-o situatie ipotetica. baselu a cazut la test, l-au facut cu vorbele lui, nu cu dreapta, urmata de o stanga. Cum mai poate fi el trimis acum sa negocieze ceva, cu cineva ? PS - tot interviul a fost o regie, perfect pusa la punct (cine poate, sa urmareasca reluarea din noapte). Totul a fost jucat in cele mai mici amanunte, cu primire calduroasa, cu introducere timida, linistitoare, cu tensiune gradata, cu test de adrenalina (scena tremuratului de maini), cu anuntarea din timp a exploziei. Edited November 26, 2009 by tolin Link to comment
smailmiami Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 (edited) Felix Tataru [...] Mircea Moldovan [...] Bine frate, da' Basescu CE FACE la aproape 3 ore de la eveniment de nu spune ca e facatura ?! Spui tu, spun aia, dar el ?? L-o fi luat somnu ?! Stau aia cu camerele de o ora si asteapta degeaba o declaratie. L.E.: florinbad, ete ca El, Zeus, Presedintele, sau cum vrei sa spui, N-A ZIS CA NU E TRUCATA, CA E UN FALS, de fapt cam l-a mangaiat pe baiatul ala. Asa ca data viitoare nu te mai repezi ca fata mare ... Ramane de vazut si de ce n-a spus acu 3 ore ca n-a lovit in viata lui un copil. Edited November 26, 2009 by smailmiami Link to comment
tolin Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 (edited) Declaratia pe care o face acum, la 3 ore de la eveniment, trebuia s-o faca atunci: "niciodata, in viata mea, n-am lovit (si n-am sa lovesc) un copil". Tarziu, fraza aceasta nu-i apartine si nu-l caracterizeaza. Edited November 26, 2009 by tolin Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 26, 2009 Share Posted November 26, 2009 Il caracterizeaza, la fel cum il caracterizeaza si raspunsul in fata unui filmulet/eveniment surpriza proiectat sa il surprinda "nu stiu despre ce e vorba [abureli despre diverse posibilitati], bla-bla [adica "trecem peste">, va dau un raspuns oficial maine". E un raspuns clasic pentru un politician. Link to comment
Recommended Posts