andreib Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 (edited) Nu cred ca exista. Oircum, acum doar se trece in natura ,,formala" o obisnuinta incetatenita a clasei politice. Adica se legifereaza politizarea si epurarea pe criterii politice . Nu a mers cu OUG (declarata neconstitutionala), acum incearca cu o lege . Edited March 2, 2010 by andreib Link to comment
zeneseu Posted March 2, 2010 Share Posted March 2, 2010 (edited) Deci e vorba de aceeasi Marie da' cu alta palarie... P.S. Sunt gata sa pariez ca va trece de parlament... L.E. Ooooooff ce as fi vrut sa pierd pariul... Multumesc opozitiei pnl+psd care au inteles sa boicoteze votul prin absenta de la sedinta Edited March 2, 2010 by zeneseu Link to comment
tolin Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Masura de criza la mintea neteda ca gheata a bokului: infiintarea de intreprinderi private cu 10 lei capital social, pentru tineri ! Cu 10 lei l-a facut ma-sa pe el, paricopitatul. Link to comment
andreib Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Fix cei 200 ron capital social minim erau problema! Nu forfetarul, birocratia, coruptia, politizarea si controalele statului... LE: Iti dai seama ce poti sa faci cu cei 190 ron deblocati din capitalul social Link to comment
Tommy Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 (edited) Daca Boc si Isarescul dormeau sau fugeau in opozitie ca Gioana, sa castige alegerile, asa ajungeam: http://www.realitatea.net/premierul-greciei-a-cerut-ajutorul-sua-impotriva-speculatorilor_703795.html Edited March 9, 2010 by Tommy Link to comment
tolin Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 (edited) ... "rusine, Dinu Patriciu !" Si la ei sunt da vina: mogulii, tigancile imputite si "comunistii da stanga" care nu lasa comunistii da dreapta sa reformeze tara. Dupa capitalismul de cumetrie impus de catre fesenei, am evoluat la capitalismul de pusculita marca bok. Edited March 9, 2010 by tolin Link to comment
smailmiami Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 (edited) LE: Iti dai seama ce poti sa faci cu cei 190 ron deblocati din capitalul social Aia oricum ii deblocai in 2-3 zile cat dura pana ieseau actele de la RC. Trebuia sa zici: "Iti dai seama ce poti face cu cei 190 ron deblocati din capitalul social cu 3 zile mai repede". Am auzit mai nou ca suntn niste credite nerambursabile pentru firmele mici si mijlocii, da' pe pariu ca nu se lipeste oricine de ele ? Precis daca ma duc io imi zice ca sunt mai scund cu 2 cm sau mai gras cu 5 kile ? In plus, nu zicea bre intaia piticanie a tarii ca am iesit din criza de vreo luna sau doua, da' nu ne-am dat noi seama ca suntem prea prosti ? Edited March 9, 2010 by smailmiami Link to comment
Tommy Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 (edited) ... "rusine, Dinu Patriciu !" Acum e alta mai noua, de la Crinutz: "Să-ţi fie ruşine domnule Cataramă", fireste, dupa idolul sau, Basescu. Edited March 9, 2010 by Tommy Link to comment
tolin Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 (edited) Pede-listii vor puteri sporite pentru baselu in noua constitutie, sa poata dizolva parlamentul. Adica, daca pede-le nu castiga la votul democratic urmator, sa poata baselu corecta vointa populara, conform ideii dragi lui ca presedintele este ales de catre un numar mai mare de votanti decat parlamentarii (mai ales daca e ales in doua tururi de scrutin), idee pe care doar un idiot o poate considera corecta. Pana acum am ingropat doi dictatori doar de la noi si cu lenuta trei(niciunul n-a murit de moarte buna) si se pregateste urmatorul. Singura necunoscuta pentru mine este numele lui, care iese primul din sistem. Nu va ganditi la Constantinescu, acela a fost cel mai prost presedinte, ca n-a fost dictator (unii n-au incetat sa-l urasca nici macar acum pentru acest lucru). Oricum, nu va asteptati ca poporul sa se opuna, nu s-a opus niciodata, niciun popor. Opozitia nu face parte din ADN-ul popoarelor, doar, "soarta ... stabilita de destin" (vanghelism) rezolva problemele. Edited March 9, 2010 by tolin Link to comment
Tommy Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 (edited) De procese de intentie scornite de vadim si alti pesedei si leberali farisei am auzit destule. Mai interesant va fi cu cele de coruptie, trafic de influenta etc. Vezi Ridzi, Solomon, Voicu, Sechelariu, Nastase etc. Edited March 9, 2010 by Tommy Link to comment
el cid Posted March 9, 2010 Share Posted March 9, 2010 Super topic! Abia acu l-am descoperit si rad cu lacrimi. Link to comment
smailmiami Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Ce coincidenta ! Si noi abia acum te-am descoperit si radem cu lacrimi. Link to comment
Tommy Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 (edited) Unii vice-presedinti ai lui floricel sunt atat de inteligenti ca nici sa voteze corespunzator nu-s in stare Vicepreşedintele PNL Mircea Diaconu a votat din greşeală contra ordinii de zi care nu conţinea revocarea lui Geoană. Edited March 10, 2010 by Tommy Link to comment
Salex Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Recunosc ca imi place din ce in ce mai mult de PDListi, daca o tin asa s-ar putea sa ma dau pe brazda si sa nu mai fi echidistant. Mda, se vede clar ca inteligenta este de partea lor, la ei nu putem vorbi de greseli, totul este bine calculat si pus la punct. Totusi, nu sint inca sigur daca "dictatura noastra" este mai buna decit dictatura lor. La fel cum nu sint convins daca incalcarea unor legi (sau chiar a Constitutiei) de catre noi este mai putin grava decit incalcarea acelorasi legi de catre ei ... Banuiesc ca o sa ma lamuresc in curind. Link to comment
Satori Posted March 10, 2010 Share Posted March 10, 2010 Ease down boys, nu merita. Un documentar interesant: http://www.jurnaltv.ro/video/The_Soviet_Story_Povestea_sovietelor_incredibil Link to comment
Salex Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Asta deja ma infurie ! 1. 2. 3. Cam devreme am ajuns aici Link to comment
hitman Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 (edited) Guvernul e cam moale la reactii in cazuri de genul asta. Edited March 11, 2010 by hitman Link to comment
zeneseu Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 (edited) Ki tudja? Azert mert rossz a szag? Kié ez a szar egyébként? Edited March 11, 2010 by zeneseu Link to comment
Satori Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 Va mananca in dos pe amandoi. Link to comment
lascarica Posted March 11, 2010 Share Posted March 11, 2010 (edited) Vágd el a szar! Nem mindenki érti a nyelvet, hogy szar ... Van szerencsém a Google ... e Sertéshús ... Adevarul e ca Salex are dreptate, timpitii astia iar sar calul... Se pare ca lui Gionel ii e scris sa nu fie presedinte in 2010... nici macar la Parlament ... Edited March 11, 2010 by lascarica Link to comment
Salex Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 Efectele tradarilor si ciolanismelor din ultimii 20 de ani incep sa se faca simtite. E valabil pentru toti cei care s-au perindat pe la guvernare !!! Daca a avut careva impresia ca "intimplarea" pe care am evocat-o in postul meu anterior a fost un accident, ei bine ... se pare ca nici pe departe lucrurile nu stau asa. Continuarea aici ! Link to comment
smailmiami Posted March 13, 2010 Share Posted March 13, 2010 (edited) Probabil cei care l-au votat pe Basescu si pedelei sunt mandri acum. Cand am intrebat eu simplu ce-a facut Basescu bun in ultimii 5 ani incat sa merite inca 5, mi s-a raspuns ca a condamnat comunismul ... Ok ... Astept cu nerabdare sa mai luam un credit de cateva miliarde la sfarsitul anului sa fie tacamul complet ... Edited March 13, 2010 by smailmiami Link to comment
Recommended Posts