Jump to content

Politica Fratilor

zalmoxis

Recommended Posts

Poţi numi respectivele "multe parcuri"?

In Craiova exista mai multe parcuri. Pe langa Parcul Romanescu, exista Parcul Tineretului, iar pe langa acestea doua exista cateva parculete mai mici. Deci avem justificare pentru plural, nu ? Iar daca te intereseaza mai multe informatii de Craiova, ne intalnim odata si te mai aduc la zi cu informatii privitoare la orasul in care locuiesti. In legatura cu Gradina Botanica ar trebui sa stii ca tine de Facultatea de Agronmie si nu de primarie, iar Solomon a insistat mai multi ani pe langa rectorii Universitatii sa ii cedeze acest parc pentru renovare. Lamurit asa, cat de cat ?

Edited by smailmiami

Bokul trebuia sa se recuze, sa spuna clar: "Baieti, eu nu ma pricep, de aia ii invat pe altii" !

Boc nu se recuza, eventual il trimite Base la Cluj. Si cred ca mai mult decat altii asteapta Crin miscarea asta,

eu il banui ca vrea la guvernare.

Ia uite ce suprize: http://www.realitatea.net/mai-grav-decat-in-psd--liberalii-au-datorii-de-trei-milioane-de-euro_708907.html

Potrivit secretarului general adjunct Ion Brad, omul care se ocupă de finanţele partidului, a confirmat, pentru Gândul, că PNL are datorii de aproximativ 12,7 milioane lei (3,1 milioane de euro) "datorii istorice", adică restanţe din campaniile electorale precedente.

"Din acestea, peste 90% sunt datorii din ultima campanie electorală", a spus Brad. El a precizat că sumele cele mai mari trebuie achitate pentru tipărituri şi materiale promoţionale - pixuri, brichete, lanterne, pături - şi firmei care s-a ocupat de organizarea evenimentelor electorale, Odyssey, a lui Dinu Patriciu. "Este cam al treilea creditor, avem să le dăm în jur de 2,7 milioane lei", a adăugat secretarul general adjunct.

Printre liderii PNL circula informaţia că Patriciu ar fi ameninţat că va bloca în justiţie conturile partidului dacă nu i se va plăti datoria. "Mie, personal, nu mi-a comunicat, dar am auzit că ar fi fost discuţii în care se punea problema ca ei (Odyssey - n.red.) să meargă pe cale legală", susţine Ion Brad.

In Craiova exista mai multe parcuri. Pe langa Parcul Romanescu, exista Parcul Tineretului, iar pe langa acestea doua exista cateva parculete mai mici. Deci avem justificare pentru plural, nu?

Tineretului zici?! Nu mulţumesc, nu-s suficient de "bronzat" încât să mă consider în siguranţă în zona respectivă şi nici suficient de inconştient încât să mă pot plimba (cu o fată sau cu bicicleta, spre exemplu) seara/noaptea pe acolo.

Well.. Romanescu şi Ţigănetului (Romanescu, ştiu că arată excelent şi Ţigănetului, despre care aud că arată fain - printre cei care susţin asta sunt şi unii care s-au trezit fără ştergătoare/capace/oglinzi la maşinile cu care au mers şi pe care le-au parcat în vecinătatea parcului). Restul intră la capitolul părculeţe. Lămurit.

În continuare, rămâne neclaritatea referitoare la "multele parcuri din B. ce arată ca pe câmp".. care-s astea, mai exact?

scuze de offtopic, din nou.

În continuare, rămâne neclaritatea referitoare la "multele parcuri din B. ce arată ca pe câmp".. care-s astea, mai exact?

Tu nu le stii bine pe alea din Craiova si vrei sa te lamuresc in privinta celor din Bucuresti ... In legatura cu Tineretului, tu incluzi la capitolul parcuri doar acele parcuri in care te poti plimba in deplina siguranta dupa 12 noaptea ?! In cazul asta mai bine stai la tine in casa si modereaza forumul gmclub.ro. Desi nici aici n-as vede siguranta deplina dupa pretentiile tale, Doamne fereste de vreun cutremur mare sau vreun avion prabusit peste blocul tau, cu toate ca noi avem aeroport doar cu numele. Ti-as recomanda un buncar prin Craiova pentru deplina siguranta cu o fata sau bicicleta, dar nu sunt prea informat la capitolul asta.

In legatura cu parculet Lamurit dupa mintea mea as zice ca poti spune ca un parculet este parc, dar nu ca un parc este parculet. Oricum, din moment ce Craiova are 2 parcuri mari, din start pot spune parcuri, deci lamurirea ta este perfect inutila, pe langa incorectitudinea ei. ITI DORESC O DEPLINA SIGURANTA tie si bicicletei tale !

Edited by smailmiami

Tu nu le stii bine pe alea din Craiova si vrei sa te lamuresc in privinta celor din Bucuresti ...

Ai făcut o afirmaţie aici http://www.gmclub.ro...ndpost&p=475234 , conform căreia spaţiile verzi din multe parcuri bucureştene arată ca pe câmp (afirmaţie căreia nu-i găseşti argumente concrete şi "de la faţa locului", şi de care încerci să "fugi").

Nu mai insist, am încercat şi eu, a încercat şi @rm.popa (în postul imediat următor celui în care faci afirmaţia) să afle, concret, care sunt parcurile astea... Rămâne aşa, ai dreptate, Craiova are multe parcuri, părculeţe şi spaţii verzi care arată bine -la fel ca oraşul, de altfel- , iar spaţiile verzi din multe parcuri bucureştene arată ca pe câmp. :thumbl:

In legatura cu Tineretului, tu incluzi la capitolul parcuri doar acele parcuri in care te poti plimba in deplina siguranta dupa 12 noaptea ?! In cazul asta mai bine stai la tine in casa si modereaza forumul gmclub.ro. Desi nici aici n-as vede siguranta deplina dupa pretentiile tale

Chiar... ce pretenţii absurde. Simpla existenţă a parcului "face toţi banii". Restul sunt detalii(/e tăcere..)

Tu personal chiar mai crezi în Bau-Baul cu dictatura???

Din motive ce tin de faptul ca vreau sa imi mentin impartialitatea si obiectivitatea, il las pe Wolfman sa raspunda la intrebarea asta:

Oricum, Basescu o sa aiba grija in timpul mandatului sau ca PSD-ul sa devina doar o amintire ...

Nu se pune, ai extras-o din context... Ideea era ca fara fabricile de bani traditionale (hrebe, casnuneanu, iacubov, camara, etc) PSD-ul se va duce la vale. Acum daca-mi spuneti ca cei de mai sus sunt niste persoane respectabile, io-mi donez bonusul pe anul asta pt. statuile lor.

Aaa, nu !! Nici pe departe ... sa-i bage pe toti acolo unde e locul, nu pentru asta ma supar. As fi de acord si cu implementarea legii privind confiscarea averilor ilicite. Fara nici o rezerva ! Singurul lucru pe care il contest este rolul mesianic auto-insusit de Basescu. Si mai am a comenta vis-a-vis de slugarnicia PDL vis-a-vis de Basescu. Astea sint elemente care pe mine ma infurie total, astea sint elemente care imi spun ca al nostru Presedinte nu e nici pe departe ceea ce se pretinde ... Adica, pentru mine cam este deja-vue. Daca sint singurul care vede lucrurile asa, inseamna ca fie am o viziune halucinatorie, fie una vizionara. Timpul va demonstra care este cea corecta, deocamdata evenimentele "adunate" imi permit sa cred ca nu halucinez

Te inteleg si sunt perfect de acord, insa nu vad nicaieri in lume (cea contemporana, cel putin) vreun sef de stat perfect sau macar unul care sa aiba doar simpatizanti... Stii cum e, unuia-i place preotul, altuia preoteasa... :rolleyes:

Decat un paravan cum a fost iliescu sau cum putea fi geoana mai bine unul cu ceva sange in el.

Vezi ... nici cu asta nu pot fi de acord ! Deci e mai bine cu un presedinte care, depasindu-si atributiile, face ce vrea folosindu-se de faptul ca PDL e la guvernare si are majoritate in Parlament ? Asta era ideea cu "presedinte jucator" ? La vremea cind sloganul era la moda l-am sustinut in fata celor 322. Nu regret, consider ca atunci am procedat bine nu prin prisma Basescului ci prin prisma convingerilor mele. Insa tot prin prisma convingerilor mele nu pot fi de acord cu multe din lucrurile facute de el direct sau prin intermediul PDL

Daca sint singurul care vede lucrurile asa, inseamna ca fie am o viziune halucinatorie, fie una vizionara.

Fii sigur că nu eşti singurul, dar asta nu înseamnă că nu ai fie ai o viziune halucinatorie, fie una vizionară (suma de negaţii e intenţionată).

Adevărul e că slugărnicia PDL faţă de Băsescu chiar ar trebui să dea de gândit în raport cu opoziţia pe care PSD i-a făcut-o lui Iliescu...

Clinton nu si-a depasit atributiile cand i-a dat-o Monicai in Biroul Oval? De ce Base nu are voie sa le-o dea unor snapani cu state vechi, care intr-o democratie adevarata erau demult la inchisoare pe ani grei???

Simplu ! Pentru ca intr-o democratie adevarata ma astept sa vad independenta puterilor in stat. Ma refer acum in mod direct la justitie. Orice incalca aceasta separatie a puterilor, NU mai poate fi calificata drept democratie ! In acest context ... de ce AR AVEA voie Base sa faca ce vrea muschiul lui ??? De ce ar avea voie sa isi depaseasca atributiile ? Asta incerc sa va spun si nu vreti sa ma intelegeti. Democratia nu merge pe principiul m-ai faultat, te faultez si eu pe tine ...

De ce Base nu are voie sa le-o dea unor snapani cu state vechi, care intr-o democratie adevarata erau demult la inchisoare pe ani grei???

Nu-s la inchisoare pentru ca i-a numit el in guvern sau ca procurorii numiti de el nu stiu sa-si faca treaba. In 6 ani a bagat la inchisoare, doar, un primar pd-list la care nu s-a dovedit in timpul procesului ca a atins banii, in cazul acela.

Despre cei care sunt mandri ca baselu se substituie electoratului pentru a scoate pesedeul de pe scena politica pot spune, doar, ca ei traiesc in alte filme, interzise persoanelor peste 18 ani (Rambo, Superman, etc).

Vezi ... nici cu asta nu pot fi de acord ! Deci e mai bine cu un presedinte care, depasindu-si atributiile, face ce vrea folosindu-se de faptul ca PDL e la guvernare si are majoritate in Parlament ?

Pai si cind era PSD la putere cine facea jocurile...ca erau mai multi pe linga bunicutza e un amanunt... rolleyes.gif

Ca Baselu pare a fi mai cu "big balls" decit Ilici se stie de cind era ministru, primar etc...

Apropo de democratie...ca si comunismul exista numai pe hirtie...varianta reala prezinta abateri mai mici sau mai mari, mai acoperite sau mai putin acoperite de presa/mass media etc...

KKturile gen Monica lui Clinton au iesit la interval ca s-a vrut...

Ca si la noi pe vremea PSD sau acum cu PD-L...

Ca si la noi si prin alte "democratii" puterile in stat sint "separate",la noi nu stiu astia sa joace mai voalat, mai cu perdeluta...

Edited by lascarica

Si unde s-a bagat Basescu in justitie?

Zmeul, nu ai inteles nici tu ideea ! Eu nu am afirmat ca s-a bagat in justitie, am vrut si vreau sa intelegeti ca nu mi se pare OK sa se bage. La fel, nu mi se pare OK sustinerea lui intr-o astfel de tentativa, nici macar de catre cei mai infocati suporteri ai sai sau de catre cei mai mari dusmani ai PSDului.

Deci ... daca o luam iarasi asa discutia e aiurea, chiar nu iti dai seama ? Unde e farmecul daca ne invirtim in jurul cozii ?

Nu mă învârteam în jurul cozii deloc. Vroiam doar să arăt că mi se pare normal ca un partid al cărui candidat a ajuns preşedinte să îl şi sprijine pe acesta, odată ales (adică aşa cum a făcut şi PSD cu Iliescu, aşa cum face şi PDL cu Băsescu, ori democraţii americani cu Obama). Chiar nu înţeleg de ce te înfurie "slugărnicia" PDL faţă de Băsescu. Aş fi putut la fel de bine să mă refer la "opoziţia pe care PSD i-ar fi făcut-o prostănacului", dacă dura mai mult de o noapte. Poate aşa nu ne mai învârteam.

Înainte de dependenţa justiţiei faţă de Băsescu, cred că ar trebui să analizezi dependenţa de ea însăşi (de propriile interese - ca să nu zic salarii) şi de cercurile de afaceri. Pentru că de fapt asta e coada în jurul căreia ne învârtim.

Despre cei care sunt mandri ca baselu se substituie electoratului pentru a scoate pesedeul de pe scena politica pot spune, doar, ca ei traiesc in alte filme, interzise persoanelor peste 18 ani (Rambo, Superman, etc).

@Tolin: Nu sunt mândru că Băsescu foote PSD-ul, sunt doar mulţumit. Sunt politically satisfăcut, dacă vrei (nu postaţi pe nicăieri expresia, din acest moment e marcă înregistrată :D ). Asta e o parte din mandatul pe care i l-am acordat. Eu n-am mijloace de footoot PSD-ul, aşa că i-am delegat, democratic, prin vot, mandatul. Ce v-aţi fi aşteptat să facă? Să-i pupe pe frunte? Pe votul meu?? (vorba lui Badea...)

PS: Salex, după ultimul tău post, eu chiar nu mai pricep ce te supără din dictatura Băsescu...

Nu sunt mândru că Băsescu foote PSD-ul, sunt doar mulţumit. Sunt politically satisfăcut ...

La asa aspiratii, asa satisfactii ! Cine urmeaza, cine se pregateste: iudeii, indo-europenii ? Un singur lucru ai uitat la vot, ca te aflai in Romania lui 2009 si nu in Germania lui 1933.

Faci paralele nepotrivite.

Eu am votat pentru (şi Băsescu+PDL lucrează pentru) un PSD politically fucked (up) şi nu pentru un PSD literally gassed.

Te pomeneşti că PSD-ul la putere (cioc-cioc - în lemn) ar avea ca principală grijă consolidarea unei opoziţii democratice în România? Hă...

Edited by rm.popa

Singura persoana care a adus pesedeul la guvernare in ultimii 6 ani, in dispretul si in revolta a 70% din electorat, a fost tov.Basescu, singurul anti-comunist lustrabil la aceasta ora in RO. Dupa ce ti-a facut acest lucru in 2009, te-ai dus sa-l votezi ?

Edited by tolin

Şi ce-aş fi putut face? Să-l votez pe cel care l-a determinat pe Băsescu să aducă PSD la guvernare (sau pe prostănacul susţinut de el pe faţă în turul II)???? Adică să nu votez cu dracu', să votez cu mama dracului, ha?

Tolin, poţi mai mult de atât...

... Să-l votez pe cel care l-a determinat pe Băsescu să aducă PSD la guvernare ...

Care-i ala care l-a determinat pe baselu sa exclame la formarea aliantei care refacea feseneul: "mi-am vazut visul cu ochii" ? Daca exista unul care-l poate determina pe baselu sa faca ce nu vrea, cred ca toata lumea l-ar vota. Din pacate, n-am vazut scris Alcoolul pe vreun buletin de vot.