Zmeul cel rau Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 (edited) Da, cu totii stim ca dimineata se trezeste voios, o fooote pe Udrea, dupa care da pe gat o sticla de whiskey, se culca, dupa care se scarpina un urechi cu betisorul, merge la spital, dupa care cand se trezeste din betie face un pic de dictatura prin tara. Edited August 11, 2010 by Zmeul cel rau 3 Link to comment
Hassel Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Alta regie. Se trezeste mahmur, ala micu nu mai poate la Udrea... poate cu degetu, face niste ture de bazin, se foote cu betisoru ORL ( d-ala ieftinache luat din Tanzania, vata la un singur cap) in ureche ca sa se bucure si el ... apoi pana seara whiskey la greu 1 Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Ne pare rau, scenariul tau nu a trecut si pe la Ciutacu, asa ca e respins. 3 Link to comment
claudiupoiana Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 (edited) Sebastian Lazaroiu ne-a dezvaluit astazi de ce suntem in criza ... Deoarece Basescu a fost suspendat ! Doamne, si la cate scenarii ma gandisem cu criza asta, aruncasem vina ba pe americani, ba pe fel de fel de asociatii oculte si cand colo, beleaua la noi in curte ! ... Daca stau sa ma gandesc bine, e posibil ca toata criza mondiala sa fi fost cauzata suspendarea Basexului cel harnic care se speteste pentru natie saispe ore pe zi, saracutzul ... Edited August 12, 2010 by claudiupoiana 2 Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 12, 2010 Share Posted August 12, 2010 A citit pe gmclub cum ca Basescu e unul dintre factorii declansatori ai crizei, dar probabil ca defunctul smailmiami, sustinatorul acestei idei, nu se exprima destul de coerent pentru domnul Lazaroiu... 2 Link to comment
claudiupoiana Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 Boc minte ca porcu': sa-i explice cineva cum sta treaba cu luatu-n mana apropo de salariile minime ... Link to comment
claudiupoiana Posted August 13, 2010 Share Posted August 13, 2010 N-am cum sa editez postul anterior ... Cica noul brand turistic al Romaniei va fi turismul sexual ... Stie Udrea ce stie, isi promoveaza meseria de baza. 1 Link to comment
cararama Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 N-am cum sa editez postul anterior ... Cica noul brand turistic al Romaniei va fi turismul sexual ... Stie Udrea ce stie, isi promoveaza meseria de baza. atata doar ca acest brand e promovat de mazare , un pesedist. Link to comment
DGT Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Inteleg ca il scrii pe mazare cu m mic deoarece si eu il scriu pe base cu b mic , dar la inceputul propozitiei parca am invatat la scoala comunista ce am facut-o ca se scrie cu litera mare. 1 Link to comment
DGT Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 De ce razi? In Moldova n-ati facut scoala? 1 Link to comment
augustinionut Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 Ba da, dar trecem cu vederea shift+key sau capslock, e mai rapid asa, si mai la obiect. Link to comment
tolin Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 (edited) ... e mai rapid asa ... Pentru ce, pentru mana sau pentru cap ? Scrisul tradeaza cat valoreaza ce ai de spus si care iti sunt cititorii. Fiind un automatism, nu difera. Edited August 15, 2010 by tolin 3 Link to comment
Tommy Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 http://www.turcescu.ro/2010/un-sfirsit-e-un-inceput/ 2 Link to comment
claudiupoiana Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 O, da, marele jurnalist, care de vreo cativa ani e sinonim cu falimentul ... 2 Link to comment
Tommy Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 Am pus linkul pentru ca vorbeste despre varful unui aisberg al influentelor politice din presa, fara sa comentez ceva. Smail, esti om batran de acum, nu ti-e rusine sa tot postezi din post de clona? Aici e triburi de suporta cineva lucrul asta? Avem sau nu barbatia sa ne asumam in nume propriu ce spunem? Normal ar fi trebuit sa nu-ti raspund, dar e mai mult decat penibil si rusinos ce faci. 2 Link to comment
claudiupoiana Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 (edited) Si eu am comentat ceva despre Turcescu, deci ? In legatura cu a doua intrebare cred ca in nici un caz nu-mi este rusine de tine si nici nu-mi va fi vreodata, nu e mare lucru de capul tau asa cum crezi tu. Sau chiar de oricine altcineva, excaptand pe mama si tata, deci mai usor cu basinile astea de Dumnezeu pe pamant "care bate pe toti la fund". Nu ma numesc smail, folosesc acest cont, habar n-ai care imi este numele real, caci altfel n-ai lua-o inainte cu clona, asa ca daca ai vreo problema du-te nene si streseaza pe altul.. Edited August 16, 2010 by claudiupoiana 3 Link to comment
Zmeul cel rau Posted August 16, 2010 Share Posted August 16, 2010 (edited) Cui ii pasa care e numele real al userului smailmiami sau a altui utilizator de pe acest forum? Deocamdata, s-a exprimat doar in scris, folosind o identitate asumata conform regulamentului acestui forum, nu si IRL. PS: discutia asta e relativa la propunerea Olgutei pesedista cu privire la cenzurarea comentatorilor online, daca se intreaba cineva. Edited August 17, 2010 by VAXXi Atentie la limbaj! ai un avertisment. 3 Link to comment
zeneseu Posted August 17, 2010 Share Posted August 17, 2010 In legatura cu a doua intrebare cred ca in nici un caz nu-mi este rusine de tine si nici nu-mi va fi vreodata, nu e mare lucru de capul tau asa cum crezi tu. Sau chiar de oricine altcineva, excaptand pe mama si tata, deci mai usor cu basinile astea de Dumnezeu pe pamant "care bate pe toti la fund". In primul rand ar trebui sa-ti fie rusine de tine, dar tie ti-e rusine de parinti...frumos, n-am ce zice. Deh...e grea limba romana, important pana la urma e sa stii ce e shaorma, ca altfel esti de rasul curcilor. Nu te obosi sa-mi dai explicatii, e obositor sa gandesti iar pe caldura asta ti se poate face rau de la efort. 3 Link to comment
tolin Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Da, cu totii stim ca dimineata se trezeste voios, o fooote pe Udrea, dupa care da pe gat o sticla de whiskey, se culca, dupa care se scarpina un urechi cu betisorul, merge la spital, dupa care cand se trezeste din betie face un pic de dictatura prin tara. Ce executa baselu pe data de 16.08.2010, pe la ora 18:15 ? Parca se lauda ca el este jucator, nu spectator ! Intr-o tara normala, ar trebui sa fie demis. 1 Link to comment
DGT Posted August 20, 2010 Share Posted August 20, 2010 Draga tolin, noi traim intr-o tara normala? Asta am vrea noi, toti , indiferent de vederile politice. Link to comment
tolin Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 (edited) Dupa filmul de succes pentru copii "Nu i-am dat un pumn in plex si nici unul in fata", baselu a trecut la adulti si a turnat seria a II-a cu titlul "Nu a existat contact fizic". Rusine, Dinu Patriciu ("> ! Edited August 23, 2010 by tolin 2 Link to comment
Tommy Posted August 23, 2010 Share Posted August 23, 2010 (edited) Tot un dos de laba? Sau Perversa ca pe Targu Ocna ? Edited August 23, 2010 by Tommy 2 Link to comment
Recommended Posts