Hassel Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Normal, ce caca maca cauta ei acolo daca daca sunt pe post de bibelou, trebuie sa-si exprime parerea, sa discute, sa dezbata. De la ce cuvant francez sau latin vine parlament/parlamentar ? Hai ca e simplu Nu e vorba ca trebuie sau nu sa cada guvernu' , e vorba de demnitate... altfel sunt doar marionete. De fapt s-a vazut cum se voteza la ei, ca la catei, ridica unu "laba" si indeplinesc porunca. Foarte penibil ce se intampla, un lucru e clar, de data asta chioru a avut ceva frica si nu a vrut sa riste. Acum ceva luni se plangea cineva pe la televizor ca nu pot sa invite in emisiune ce membru PDL vor ei. Partidul asta smecher are o firma de PR (cica!) angajata special, care desemneaza pe cine crede ea oportun. Auzi frate, sunt deja ca la cazarma. Bai deci ce sa o mai "frecam aiurea" astia sunt mai comunisti ca aia de la Phenian. Personal il condamn pe chioru pentru crime impotriva democratiei. Link to comment
Wolfman Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Si io-l condamn pe gionelu pt. crima impotriva inteligentei, asta daca mi-ar fi sef mi-as cauta urgent loc de munca. Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Basescu? Iaaar? Baieti, aveti o obsesie!!! Altfel, azi s-a vazut ca PSD-ul nu are numai un prostanac: "Am discutat cu parlamentarii Puterii personal in biroul meu si au promis ca voteza. Nu s-au tinut de cuvant sunt lasi si lasii pe pielea lor vor pieri. Viata Romaniei depinde uneori de asemenea indivizi si de ticalosi, la fel de ticalosi ca si cei din Guvern care, ieri, mi-au jurat si mie si altora ca astazi vor avea curaj. Nu au avut curaj. Asta este. Lasii mor asa cum merita. Nu vreau sa fac publice numele celor cu care am negociat si au promis ca voteaza motiunea, nu are nici un rost. Sunt lasi si ticalosi", a declarat Ponta dupa votul pe motiunea de cenzura. Presedintele PSD si-a nunatat declaratiile la Antena 3: "Sunt cel putin zece indivizi - si de-asta sunt atat de indignat, pentru ca rareori am vazut atata lipsa de moralitate si dispret - care mi-au strans mana la mine in birou si mi-au spus: 'Pentru oameni o sa votam motiunea'. Aseara si-au primit ceea ce asteptau sa primeasca si astazi nu au votat", a declarat el, pentru Antena 3. Link to comment
Wolfman Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Ponta mi-era simpatic la inceput insa acum ma sperie ideea c-ar putea ajunge presedinte. Link to comment
Hassel Posted October 27, 2010 Share Posted October 27, 2010 Exista un timp pentru caterinca si unul pentru chestii serioase la toata lumea. Unii vad ca merg intrun singur timp. Probabil caterinca e singurul element care le-a ramas fanilor base, restul e deja la fosa. Avem nevoie de inteligenta pentru chestii contructive si pozitive pentru oameni si tara... inteligenta pentru smecherii, invarteli si capcane politice nu ridica nivelul de trai in RO PS: De unde sti ca nu a zis asa ca sa trimita pe o pista falsa pe cine trebuie ? Partida inca nu s-a incheiat, e doar o repriza. Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Pai tocmai de aia a zis prostia de mai sus, doar ca "cine trebuie" sunt greii din PSD. Ia ciuleste un pic urechea inspre sediul lor, nu se aude scrâșnet de ascutit cutite? Link to comment
tolin Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 ... Altfel, azi s-a vazut ca PSD-ul nu are numai un prostanac: ... Daca spuneai ca un fost procuror A LUAT, te credeam. Cand spui ca A DAT, nu pot decat sa citez din clasici: LOL. 1 Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Si daca nu spun niciuna dintre ele, cum e cazul de fata? Link to comment
tolin Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 (edited) M-ai linistit. imi distrugeai pana si ultima idee fixa. Edited October 28, 2010 by tolin 1 Link to comment
Hassel Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 De la miting : "ERATĂ: Ieşi afară, fiinţă extraordinară!" - mesajul sindicalistilor din Politie pentru base. Din parlament : "Domnul Emil Boc e un tânăr român încă în putere, cu oarecare calificare, care nu mai trebuie asistat, care trebuie trimis la muncă şi îşi va găsi de muncă. Nu ţineţi o ţară întreagă pentru a acorda în continuare asistenţă cui nu are nevoie. Daţi-le voie în ţara asta celor care vor să muncească să o facă în condiţii oneste. Ajutaţi-i doar pe cei care nu pot să muncească. De la domnul Boc la doamna Elena Udrea pot toţi să muncească, vă asigur" - Crin Antonescu Link to comment
Zmeul cel rau Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Domnul Crin stie foarte bine cum e cu asistenta sociala, doar el primeste bani fara sa munceasca. Link to comment
tolin Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Daca bok primea si el un salar sa NU "munceasca", scapa tara de o datorie de peste 13 mld. euro, trebuia lasat conferentiar de neconstitutionalism, apropo, a ajuns la a 7-a ordonanta respinsa de CCR (dominata de pdl !). 1 Link to comment
Tommy Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 (edited) Hassel, Unii cauta adevarul in pancarte si discursuri al tribuna. Una si de aici: http://www.mediafax.ro/social/mitingul-din-bucuresti-in-imagini-7582037/foto/?p=4#title "A-ti distrus tara" ?? Oare niste profesori nu erau pe-acolo? Ba da: http://www.mediafax.ro/social/mitingul-din-bucuresti-in-imagini-7582037/foto/?p=6#title Edited October 28, 2010 by Tommy 1 Link to comment
tolin Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 ... "A-ti distrus tara" ??Oare niste profesori nu erau pe-acolo? ... NU, erau unii mangaiati pe cap de pe daewooclub.ro 1 Link to comment
smailmiami Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Oare niste profesori nu erau pe-acolo? A, si deci daca oamenii aia n-au scris gramatical corect n-au voie sa zica nici pas, fir-ar mama lor a dracu ! In imaginile alea doua sunt surprinsi toti cei 30k de protesttatari ? Aia sunt oamenii care au protestat, zici tu ? La protestul ala poate ca n-or fi venit doar profersorii cu 3 facultati si 2 masterate, poate ca or fi avut ceva nemultumiri si femeia de serviciu si mai stiu eu cine ... 1 Link to comment
Tommy Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Propavaduim cumva domnia inculturii, a semi-analfabetismului, a celor intretinuti social dar buni de munca? Mai e cineva atat de naiv pe aici sa creada in varianta propusa de psd-pnl, aceea a cresterii de cheltuieli pentru pensii si salarii si a scaderii taxelor si deci a colectarii cand deja suntem pe deficit?? 1 Link to comment
zeneseu Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 (edited) Eh, acum nu aud laudatorii basescianismului sa strige ca nu-i democratie in parlament, ca votul este individual, o optiune de constinta. Parlamentarii partidelor din "arcul guvernamental" nu sunt lasati sa voteze, sa nu cumva sa puna bila alba in urna alba si cea neagra in urna neagra, cum au fost obisnuiti. Nu, nu-i auzi pentru ca acum, in numele lor vorbeste domnul Antonescu cel care este martirul votului asa cum dicteaza constiinta parlamentarului. Dar...ce mai conteaza, el nu e basescu, nu e la putere, deci a fost o ratacire de moment...se iarta. Propavaduim cumva domnia inculturii, a semi-analfabetismului, a celor intretinuti social dar buni de munca? Ce cultura domne? Ceea ce vedem nu e ceea ce pare. Realitatea noastra e cam distorsionata din cauza spalarii creierului de catre dictatura basesciana. Mai e cineva atat de naiv pe aici sa creada in varianta propusa de psd-pnl, aceea a cresterii de cheltuieli pentru pensii si salarii si a scaderii taxelor si deci a colectarii cand deja suntem pe deficit?? Cum e raclama aia... DA!?! Edited October 29, 2010 by zeneseu Link to comment
smailmiami Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Propavaduim cumva domnia inculturii, a semi-analfabetismului, a celor intretinuti social dar buni de munca? Mai e cineva atat de naiv pe aici sa creada in varianta propusa de psd-pnl, aceea a cresterii de cheltuieli pentru pensii si salarii si a scaderii taxelor si deci a colectarii cand deja suntem pe deficit?? Mai nou, cumva trebuie sa treci vreun test grila ca sa protestezi ?! Asta ti se pare tie problema principala ? Daca aia au pus o cratima in plus inseamna ca sunt niste animale care nu trebuiesc bagate in seama, doar chinuite si muncite, niste prefacuti care nu stiu altceva decat sa se planga oricat le-ar fi de bine ?! Nu stiu cat or fi altii de naivi, dar parca pe langa noi sunt niste tari care au impozitul pe profit 10%, n-au ridicat TVA ca la noi si nici n-au intrat atat de adanc in salarii si pensii. Ai dracu naivi si prosti aia. Pai la noi daca pierd cateva miliarde in 7-8 ani doar din energie, logic ca sunt rupt in spate. Da parca nu eu si nici tu n-am semnat contractele alea. 1 Link to comment
zeneseu Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 ..Eu cred ca liberalii ar fi gestionat mult, dar mult mai bine aceasta criza. Si eu cred la fel. Noroc ca liberalii nu au contribuit cu absolut nimic la instalarea actualului guvern bok; 4-5-6 sau cat o fi. Metode sovieto-bolsevice de intimidare si control. Iar vin minerii in Bucuresti? / ... La protestul ala poate ca n-or fi venit doar profersorii cu 3 facultati si 2 masterate, poate ca or fi avut ceva nemultumiri si femeia de serviciu si mai stiu eu cine ... Asa zic si eu. Cum adica, cei cu meseria de asistati social nu au voie sa se razvrateasca? Cum sa ii puna statul sa presteze munca in folosul societatii in schimbul ajutorului social primit? Cum adica? Ori suntem asistati ori nu mai suntem. Link to comment
andreib Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 (edited) Propavaduim cumva domnia inculturii, a semi-analfabetismului, a celor intretinuti social dar buni de munca? Mai e cineva atat de naiv pe aici sa creada in varianta propusa de psd-pnl, aceea a cresterii de cheltuieli pentru pensii si salarii si a scaderii taxelor si deci a colectarii cand deja suntem pe deficit?? Fie ca vrem, fie ca nu PSD-ul va castiga urmatoarele alegeri. LEJER. Singura variabila este cat de idioti pot sa fie Boc si urmasul sau, Boc 69. De asta depinde daca PSD va fi 40% sau peste 50%. Mai este cineva pe aici care crede ca orice crestere suplimentara a impozitelor fie ele directe sau indirecte va aduce o suplimentare a veniturilor la buget? Boc vrea sa inventeze colectarea de 101%? Mai bine ar face ce zic si ar reduce serios cheltuielile salariale nu labareala de pana acum, reorganizari ale aparatului administrativ si s-ar hotara dracului asupra politicii fiscale (a se citi sa o lase dracului cum e si sa nu o mai modifice din 2 in 2 luni). Edited October 29, 2010 by andreib Link to comment
smailmiami Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 (edited) Cum adica? Ori suntem asistati ori nu mai suntem. Stau si incerc sa pricep ce legatura este intre persoanele asistate social si ceea ce spun eu si subiectul in discutie ... Pun pariu ca simteai nevoia sa postezi si tu ceva si chiar daca nu gasesti ceva potrivit de spus, ii dai oricum inainte. Pentru cei care spun ca romani sunt niste nesimtiti care nu vor altceva decat sa traiasca din pomana statului i-as ruga sa vada cati romani lucreaza orice in afara, cati pleaca afara, cati vor sa plece sa munceasca afara si cum se calca lumea in picioare la orice targ de job-uri. Edited October 29, 2010 by smailmiami 2 Link to comment
zeneseu Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 (edited) Stau si incerc sa pricep ... Nu mai incerca. E foarte greu. Pentru cei care spun ca romani sunt niste nesimtiti care nu vor altceva decat sa traiasca din pomana statului i-as ruga sa vada cati romani lucreaza orice in afara, cati pleaca afara, cati vor sa plece sa munceasca afara si cum se calca lumea in picioare la orice targ de job-uri. Inainte sa te uiti prin afara, vezi pe aici cate din rudele celor plecati traiesc doar din banii celor ce muncesc afara, vezi cati din cei expusi de tommy in imaginea respectiva au contracte de munca cu acte in regula(mai bine zis vezi cati muncesc), cati pensionari anticipati si pe caz de boala doar ca nu mai au chef sa munceasca pentru ca pensia e aproape la fel cu salariul. Atunci cand o organizatie sindicala organizeaza un protest, te astepti ca protestantii sa fie sindicalisti cu acte in regula si nu asistati de-ai lui vanghele care este, cumparati cu 2 paini 3 kile de faina si 2 litri de ulei. Edited October 29, 2010 by zeneseu Link to comment
Salex Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 (edited) Fie ca vrem, fie ca nu PSD-ul va castiga urmatoarele alegeri. LEJER. Singura variabila este cat de idioti pot sa fie Boc si urmasul sau, Boc 69. De asta depinde daca PSD va fi 40% sau peste 50%. Eu am mai zis-o si cu alta ocazie, PSDul va veni la putere fara sa ridice nici macar un deget, fara sa fie nevoiti sa aiba vreun program sau vreo platforma politica interesanta, pe zi ce trece incep sa cred ca nu o sa fie nevoiti nici sa isi faca publicitate electorala. Din pacate abia ala va fi momentul in care PDListii se vor trezi cu adevarat si vor realiza in ce buda ne-au aruncat. Tot din pacate, va fi prea tirziu. Pentru toti, ca nu de un partid sau altul ma doare pe mine in cot ... Nu stiu ce ma enerveaza mai mult: multumirea lor de sine bazata pe nici ei nu stiu ce, impresia asta ca tot ce fac ei este bun si ce fac altii e prost, superioritatea si promptitudinea cu care raspund la orice cu "Da' pe XXX de ce nu l-ati criticat/vazut atunci cind ..." sau senzatia de "dupa noi, potopul !" Nu o sa ma convinga cineva vreodata ca ultimii ani au fost marcati de o politica vizionara acolo unde eu am vazut deriva totala, prostie sau incompetenta. Da, au facut si altii prostii insa privitul inapoi nu m-a incalzit vreodata cu ceva. Si nici pe altii nu ar trebui sa-i incalzeasca atita vreme cit pretindem ca vrem sa evoluam. In fine, statisticile arata ca sint destul de multi romani nostalgici dupa comunism, chiar daca nu prea stiu cu ce se maninca asta. Poate respectivii o sa fie fericiti cu sistemul de impozitare graduala al PSDului. Poate ca un impozit pe venit de pina la 50-70% reprezinta o evolutie. Eu unul m-as lipsi cu drag de o astfel de evolutie, insa am de ales ? Cu toate eforturile PDLului de a netezi calea PSDului catre putere, ma vad nevoit sa fiu de acord cu andreib si sa sper doar ca se inseala in ceea ce priveste procentajul cu care, probabil, PSDul va cistiga viitoarele alegeri. Edited October 29, 2010 by Salex Link to comment
zeneseu Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 (edited) ... Cu toate eforturile PDLului de a netezi calea PSDului catre putere, ma vad nevoit sa fiu de acord cu andreib si sa sper doar ca se inseala in ceea ce priveste procentajul cu care, probabil, PSDul va cistiga viitoarele alegeri. Eu nu as fi asa sigur. Jocurile nu sunt facute. E mai usor sa latri la urs de dupa gard decat atunci cand esti pe acelasi drum cu el. PSD a dat dovada de slabiciune cand a iesit de la guvernare. Nu au fost in stare sa pofteasca pdl-ul pe tusa. Oare prin asta nu au demonstrat ca nu pot face fata crizei economice de la momentul respectiv? Ce capital electoral ar fi atras cand ar fi fost nevoiti sa ia poate aceleasi masuri pe care le-a luat si guvernul bok? Cu ce ne ajuta regizarea demonstratiilor? Ai vazut vreun guvern sa-si dea demisia pentru ca au iesit in strada 30.000 de oameni? Ba din contra, unii au considerat ca e mai bine sa cheme minerii. Cu ce ma ajuta pe mine demonstratiile astea in afara de faptul ca trebuie sa platesc mai mult bancii decat inainte? Cand crezi ca simpatizantii intelectuali ai psd isi vor da seama ca toate regiile astea a l'a ponta si si antonescu ne cam ard la buzunar? In deriva au fost cam toate guvernele - vezi de cate ori au fost modificate legea invatamantului si codul fiscal in ultimii 20 de ani. Cand situatia se va mai indulci (probabil se va intampla si asta), problemele astea vor cam fi uitate. Castigator va fi tot pdl care va arata cu degetul catre psd+pnl. Edited October 29, 2010 by zeneseu Link to comment
Salex Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 PSD a dat dovada de slabiciune cand a iesit de la guvernare. PSDul nu ma intereseaza, din partea mea poate sa dispara cu totul de pe scena politica Oare prin asta nu au demonstrat ca nu pot face fata crizei economice de la momentul respectiv? Aici trebuie sa iti raspund cu NU ! Indiferent despre cine ar fi vorba, nu avem cum sa apreciem ce AR FI facut DACA ar fi fost in locul altcuiva Cu ce ne ajuta regizarea demonstratiilor? Cu nimic ! Esti convins ca demonstratiile au fost regizate 100% ? Daca stii sigur ca este asa, ai dreptate. Daca nu este asa si doar ne place sa facem scenarii pentru ca a aparut Procuroru' in multime, atunci nu ai dreptate. Ca parere personala, citi dintre oameni crezi ca au fost acolo doar pe baza punerii in scena a unei regii PSD-PNL ? Ai vazut vreun guvern sa-si dea demisia pentru ca au iesit in strada 30.000 de oameni? In anumite imprejurari, nici nu mi-as dori asta. Insa in conditiile in care guvernarea se face fara reprezentativitate, atunci da, as vrea sa vad si asa ceva. Desigur, exista si varianta demiterii insa, in ambele situatii, orgoliile is cam mari... Ba din contra, unii au considerat ca e mai bine sa cheme minerii. Cum ziceam anterior, alta referire la trecut. Nu esti constructiv Cand crezi ca simpatizantii intelectuali ai psd isi vor da seama ca toate regiile astea a l'a ponta si si antonescu ne cam ard la buzunar? Atunci cind simpatizantii PDL-UDMR-minoritati isi vor da seama ca nu toti cei care ies in strada ies datorita instigariilor PSD-PNL. Sau atunci cind simpatizantii PDL vor inceta sa ii desconsidere pe cei care nu sint de acord cu politica portocalie Cand situatia se va mai indulci (probabil se va intampla si asta), problemele astea vor cam fi uitate. Castigator va fi tot pdl care va arata cu degetul catre psd+pnl. Vom trai si vom vedea. Retinem aceste 2 posturi si reluam discutia peste 2 ani . Problema, din punctul meu de vedere, este alta. Personal nu am ceva cu doctrina PDL, am cu oamenii din PDL. Mai exact cu aia incompetenti si batuti in cap. Sint convins ca ar fi putut scoate de la naftalina niste oameni mai dichisiti insa na, ce vrei, nu a fost loc de fruntasi Link to comment
Recommended Posts