sebian Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 L-au ejaculat pe Gionel? Ca eu am sters din canalele de pe tembelizor vomele gen iRealitatea, A3 sau B(ase)1TV Link to comment
tolin Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 De ce crezi ca- frica lui base, blejnar si woodrea de "procuror" ? Asta face si apoi zice. Link to comment
sebian Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Deci n-a reusit nici Van Guelle sa-l salveze... Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Intre timp, Ungaria majoreaza TVA-ul la 27%. Mi-aduc aminte de niste discutii de pe aici de acum un an sau doi... Link to comment
tolin Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Ala e usier pe dinafara, demult. Link to comment
sebian Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Intre timp, Ungaria majoreaza TVA-ul la 27%. Mi-aduc aminte de niste discutii de pe aici de acum un an sau doi... Eu stiam ca reglementarile UE nu dau voie la un TVA mai mare de 25%.....parca Link to comment
tolin Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 (edited) Se impiedica Orban de asta ? Acum ii cheama pe cei de la FMI, dupa ce i-a dat afara. Aia o sa zica ca 27% e putin. Ungaria a pierdut la turism aplicand doar 2 din reglementarile UE: - masura de 4cl la bautura alcoolica; - inchiderea localurilor la ora 22:00. Edited November 22, 2011 by tolin Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 I-a dat afara cand aveau deja o datorie mai mare de 120% din PIB, daca imi aduc eu bine aminte. Ce legatura are marimea paharului cu prefectura? Link to comment
tolin Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 In Ungaria n-ai ce sa vezi, acolo te duci din 3 motive: sa mananci si sa bei. Link to comment
Zmeul cel rau Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Si daca mananci mult, ti-e greu sa ridici mai multe pahare? Link to comment
rm.popa Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 In privinta demiterii, ai ghicit iar gresit, nu base trebuie dat jos [...] Iar ai dat pe lângă. Era vorba despre eventualul referendum (local - de la Braşov) privind soarta maidanezilor... Baftă, anyway! Link to comment
tolin Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Esti prost informat, in Bv nu mai exista o problema a cainilor fara stapan. Asta-i avantajul celor fara de stapan, lucru de neinteles sau de dispretuit pentru tine. Link to comment
tolin Posted November 22, 2011 Share Posted November 22, 2011 Si daca mananci mult, ti-e greu sa ridici mai multe pahare? Nu te duci in vizita in alta tara sa ti se aminteasca sfatul medicului, decat daca esti francez. Link to comment
kisk Posted November 25, 2011 Share Posted November 25, 2011 In Ungaria n-ai ce sa vezi, acolo te duci din 3 motive: sa mananci si sa bei. Budapesta e frumos orasul Link to comment
smailmiami Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 In enunt zice de Ungaria. Link to comment
zeneseu Posted November 26, 2011 Share Posted November 26, 2011 Avand in vedere ultimele evenimente din PSD, as putea spune ca, oarecum, in 2008 era o oarescare anticipare a evenimentelor. http://www.youtube.com/watch?v=Jl_cTulm064&feature=related Link to comment
DGT Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 In enunt zice de Ungaria. Si Buda-Pesta este in... Link to comment
smailmiami Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Pai Budapesta e doar o mica partea a Ungariei. Cand vorbesc de Ungaria, poti spune ca vorbesti si de Budapesta, dar daca spui ceva de Budapesta, nu poti spune ca vorbesti de Ungaria. Link to comment
rm.popa Posted November 27, 2011 Share Posted November 27, 2011 Faceţi seminar la teoria mulţimilor? Link to comment
VAXXi Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Ca tot se lupta baietii prin Rusia la proteste, ie-te cine le poarta grija: articol Radio Free Europe. Top state doctor Gennady Onishchenko warned that protesters set to rally across dozens of Russian towns on December 10 should stay at home – or else risk catching the flu. O fi un avertisment voalat sa nu raceasca din cauza ca plumbu' tine rece ? Link to comment
mr_ Posted December 10, 2011 Share Posted December 10, 2011 Eu intamplator sunt la locul faptei, si toata lumea m-a avertizat sa nu ma apropii de zona centrala azi ca risc sa fiu inhatat de politie si bagat la mititica asa, din inertie. De cateva zile autobuzele si camioanele care sa-i conduca pe petrecareti sunt pregatite prin zonele centrale. Insa tocmai ce am vorbit cu unu' din protestatarii care a fost la fata locului. Cica a fost super civilizat, nu s-au spart vitrine, nu s-a dat foc la masini (la Paris sezonul abia incepe, de revelion o sa fie gala laureatilor). El spune ca la protest a venit era clasa superioara. Tipu' lucreaza in publicitate, si cica s-a intalnit cu multi clienti pe acolo, gen directori de banca, oameni pe care nu te-ai astepta sa-i vezi la genul asta de petreceri populare. Iar politia s-a abtinut sa-i cotonogeasca de data asta. Doar au avut grija sa calmeze pe putinii care venisera pentru scandal, insa se pare ca n-a fost nevoie de caft. Cica totusi s-au impartit niste pulane la repetitiile din zilele trecute. Link to comment
Tommy Posted January 4, 2012 Share Posted January 4, 2012 (edited) Ia uite cum si-au petrecut unii noapte dintre ani http://www.youtube.com/watch?v=Lunq3MYJppQ&feature=player_embedded Pe columbel oare era mai bine sa-l bagam la caterinca? Daca era sa ne luam dupa prezentare as spune ca da, daca ne luam dupa cata prostie e in randul pooliticienilor romani, cred ca merge partial si aici.Comentariile sunt de coma Edited January 4, 2012 by Tommy Link to comment
Recommended Posts