Viktor Posted September 26, 2020 Share Posted September 26, 2020 Banui ca va pregatiti pentru miine de mers la VOT. Frumos din partea voastra, felicitari ! Va cred ca v-a ajuns de mutre acre si perverse ce-au tot bintuit de vreo trei'j de ani pe la butoane insamintind haos si ruina. Link to comment
Viktor Posted September 28, 2020 Share Posted September 28, 2020 Bingo ! Tzatza Floarea fu trimisa la cratita. Moahahaaa ... 😉 Link to comment
Viktor Posted October 3, 2024 Share Posted October 3, 2024 (edited) LIKE !!! Dezbatere cu personaje cu capatinele pe umeri. Nu urlete, nu injurii, nu scuipaturi ... Irelevant cine ce pozitie sustine, ceia ce-mi place ii modul si tonul condimentat cu bunul simt ! Asa da !!! Poftim. Edited October 3, 2024 by Viktor Link to comment
Viktor Posted November 23, 2024 Share Posted November 23, 2024 Mda. Ma simt dator cu un buchet de scuze fata de cei cu care m-am contrat (nu retin pe ce topic, de aia imi tiparesc gindurile pe topicul asta) referitor la Mutu de la Cotroceni, ori imparatul (?) sau cum ii mai zice, pentru mine ramine nataraul satului. M-am inselat in ce-l priveste, cu alte cuvinte ati avut dreptate ! Acuma, dupa toate cele facute si nefacute de Nataraul Satului de la Cotroceni, mi-as dori sa-l am in fata pret de 5 min. el imbracat in imparat (dupa cum se crede) iar eu, neica nimeni, sa port cojocul lu' Vlad Tepes ! N-as dezvolta mai departe ce si cum, da' ma bazez pe imaginatia voastra de cum ar decurge lucrurile ... 😉 Link to comment
rich1974 Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 astia nici macar propaganda nu stiu sa faca, nu au simtul ridicolului. Link to comment
Viktor Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 Cine dispune de discernamint, o gindire rationala, constata faptul ca nu e vorba de propaganda ci un adevar. Nu cu mult timp in urma economia ungariei era cu muuult peste a romaniei iar de cind i-a dat Milka (UE) cu piciorul si a indepartat-o de la ulcerul sau, economia ungarie a luat-o pe topogan la vale iar ce se poate constata ii faptul ca astazi cind vorbim, nivelul de trai in romania ii mult mai ridicat decit in ungaria, ce pina nu demult era tocmai invers. E un fapt, un adevar ce nu doar economistii o spun ci se si simte. Nu pot sa nu ma intreb ce se intimpla cu economia romaniei caz in care Milka o indeparteaza de la ulcer iar investitorii straini isi string ostensilele si se retrag. Ca e firesc a NU investi in ceva ce prezinta zero siguranta. Cel mai probabil o sa vina (mustacioara lui, pana corbului) tovarasu' DraCnea cu produsu de rosii d'alea adevarate romanesti si ne salveze. Mda, ce gluma buna. Bag seama ca multora li sa urit cu binele habar ne-avind pe ce lume traiesc. "Vai ce greu e, vai ce greu e ..." se aud grairi din tara. Greu zici ? Hm. Amigos. Ori n-ai gustat din comunism/dictatuura, ori ai memoria scurta, ori a fost vreun privilegiat a-l acelori vremuri si-at trait ca buboiu-n bucile curului iar acum te dai de ceasu' mortii cu vai si vai ! Ori, in ultima instanta, esti mai prost decit prevede legea ! Graiesc la modul general, a nu se simti careva ofensat de cele batute-n taste. Alor mei din tara le-am spus-o foarte clar : zilelea astea se da directia tarisoarei astea si is doar doua variante, cu vest-ul, sau cu est-ul ! Cum va asterneti ... astfel veti dormi ! Despicarea firului in 4 acum ... nu-si are rostul, cine, ce partid, ce-a facut, ce n-a facut ... e cu totul dintr-un alt episod si discutabil, desigur. Personal, mi-s pro europa ! Si ars cu ceara la fel voi spune ! Link to comment
Geo_ZGA Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 Cam ce zic de acum vreo 2 saptamani... https://www.biziday.ro/304044-2/ 1 1 Link to comment
Viktor Posted December 4, 2024 Share Posted December 4, 2024 N-avea cum altfel. Nici macar nu le condamn magariile ca la bagatul batului prin gard se pricep cel mai bine. A facut, fac si vor face d'astea, n-am nici o indoiala in acest sens. Ce ma scandalizeaza rau de tot ii o parte din popime, complice, ce spala creiere de sub batice si distrug din interior. Vezi propagandistul popa Calistrat si nu doar, ce nu e un popa prost, stie exact ce face.. Ei, cu astia as avea eu de reglat conturi in prima faza ! Manipulare in masa, dezbinare, neadevaruri graite, ziceri nefondate, incitare la ura, abatere de la fisa postului, s.a.m.d. Da', tu esti popa ori esti drac ? Ca dupa umila-mi cunoastere in ale religiei esti total pe contrasesns cu invatatura si te folosesti de cele sacre pentru scopuri personale meschine. In cazul asta avem o problema si trebuie rezolvata fara doar si poate ! Personal nu pun palma nici unui partid ori politician indiferent de culoarea politica, ca-au facut atitea dracovenii ... de-ti sta minte-an loc si pe buna dreptate o mare parte a societatii ii revoltata, da sa dai foc la tara ... asta deja ii prea mult. Acuma, daca esti intr-o relatie toxica din care vrei sa iesi ce faci, iti dai foc la casa ? Esti timpit ? Ori te agati de prima trufanda iesita in cale de care habar nu ai, adica te lepezi de dracu si-l iei pe taxo ? Astfel rezolvi tu problema ? Fereasca de minti inguste ! Link to comment
Geo_ZGA Posted December 5, 2024 Share Posted December 5, 2024 Culmea e ca multi inca il sustin... in ultimile 2 saptamani au aparut multe informatii, articole, filmari, interviuri. Sustinatorii neaga tot, au ramas fixati pe "nationalism" si "independenta". Majoritar din diaspora, caz in care ma intreb... de ce nu au plecat in Rusia, pt un trai mai bun? Trec peste faptul ca omul asta nu ar mai trebui lasat in turul 2, tinand cont ca SRI a oferit concluzii de manipulare ruseasca. Nu zic ca USR si Lasconi sunt buni, dar sunt raul cel mai mic. Iar puterea o are PSD, votat tot de oamenii care vor "schimbare" si "nationalism", un partid care ne fura de 30 ani. 1 Link to comment
Viktor Posted December 5, 2024 Share Posted December 5, 2024 20 minutes ago, Geo_ZGA said: Majoritar din diaspora, caz in care ma intreb... de ce nu au plecat in Rusia, pt un trai mai bun? Exact. O alta situatie ce n-o pricep neam. Ca sa vezi bezna din capul astora din diaspora, a unora desigur. Iti cistigi existenta pe teritoriu inei tari membre si ragi cit te tin bojoagele " huuuooo UE". De il/o intrebi de ce face asta, cel mai probabil iti va spune ca e dreptul sau de a grai ce dereste, ca sa vezi ... ca prostul nu e prost destul daca nu e si fudul ! Intr-adevar, e dreptul tau de a face gargara, da' cine iti confera acest drept, cine iti protejeaza dreptul la libera exprimare fara consecinte, cine iti protejeaza aceste drepturi ? Kremlinul, ciaina, corea de nord ? Hai sa punem in balanta est-ul si vest-ul. Spune-mi "tu" (ca tot te dai flacau destept) aruncind un ochi in istorie (de ai cit de cit habar) ce ti-a oferit est-ul pina in prezent. In afara de cotropiri, tancuri pe ulite, bocanci in gura si bunici violate ... zi, zi un lucru pozitiv, te ascult, graieste daca tot crezi ca stii ce vorbesti! Acum sa trecem de cealalta baricada. Simplul fapt ca "TU" astazi graiesti liber oriunde si oricind si orice iti debiteaza mintea, vest-ului se datoreaza, iti asigura acest drept prin lege. Pina si dreptul de a fi prost iti este protejat ! Eu astel as purta un dialog cu un specimen de genu. Eu unu daca as fi seful unui stat european, ti-as depista toate impuritatile astea cretinistoide, i-as pune frumos pe autocar (pe cheltuiala mea) cu dirictie romanica. Nu atentez la dreptul tau de a grai liber, nici de a fi prost insa, consider ca esti un pericol la siguranta nationala acestei tari europene, caz in care mai ai si drept de vot pe acest teritoriu, imi vei pune in pericol democratia si ca sa evit acest fenomen ... ia hai, valea pe meleagurile tale, la mata-n batatura si rage cit te tin bojoagele daca esti prost ! Adica, te primesc in casa si ma dai afara sau cum ... Mergi frate/sora si rage pina-ti crapa falcile, da' nu la mine in batatura ! Link to comment
rich1974 Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 o sa se faca alegeri pana o sa iasa cine trebuie! bre, nici nu realizati cat de penibili sunteti. pai ba fratioare , ori respectam dorinta poporului ori nu? daca cineva chiar crede povestile cu rusia sau alte abureli, e chiar dus cu pluta! Link to comment
Viktor Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 Eu unu mi-s corect pina la dementa. Intotdeauna joc cu cartile pe masa iar in cazul in care pierd, imi recunosc infringerea. Cit timp avem reguli clare a jocului acestea trebuiesc respectate indefirent de cine esti cum te numesti. Caz in care, esti prins cu mita-n sac, corect si firesc este sa fii eliminat din cursa in secunda doi. Apoi reluam jocul cu aviz celor ce le-ar trece prin cap de a periclita jocul. E foarte simplu. 😉 Link to comment
rich1974 Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 bre, tu nu intelegi, astia au sondaje si, in ciuda asaltului mediatic si de propaganda, georgescu o batea pe lasconi. in ultimul moment, cand au vazut ca nu mai au ce face, au anulat elegerile. ce e asa de greu de inteles? daca alergile erau viciate be bune, nu le mai validau, nu se razgandeau in penultima zi. eu inteleg ca pentru multi este imposibil sa admita ca au luat teapa, dar e bine cateodata sa inghiti galusca, asa am inghitit si eu galusca cu iohanis, dar macar in mandatul 2 nu l-am mai votat. Link to comment
Geo_ZGA Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 1 hour ago, Viktor said: Corect ! Nu prea e corect. Si nici legal nu stiu daca e... dar sa zicem, au avut informatii de ultim moment (vezi niste note desecretizate acum 2 zile de SRI, privind tiktok-ul) 39 minutes ago, rich1974 said: o sa se faca alegeri pana o sa iasa cine trebuie! bre, nici nu realizati cat de penibili sunteti. pai ba fratioare , ori respectam dorinta poporului ori nu? daca cineva chiar crede povestile cu rusia sau alte abureli, e chiar dus cu pluta! "dorinta poporului", care e prost, da' mult. "povestile" au ramas pe net, chiar daca a mai sters din ele sau le neaga. sunt N interviuri si declaratii in care CG o da in balarii... eu as zice ca penibili si dusi cu pluta sunt cei care au crezut tampeniile unui schizofrenic legionar. si pro rus, dupa cum el a declarat, ca doar admira gandirea ruseasca si nationalismul lui Putin. el e impotriva "sistemului", dar face parte din sistem de 35 ani. nationalizeaza tot, e impotriva ue si nato, dar face niste milioane de euro din imobiliare cu baroni psd si prin Austria. e impotriva cezarienei, dar nevasta-sa a nascut ambii copii prin cezariana. energii, h2o, biserica, nationalism, legionarism, pro rus... un amestec de idei fara noima. dar probabil pt unii e greu sa vada mai departe de niste rahaturi ambalate in poleiala aurie. o manipulare ca la carte 1 minute ago, rich1974 said: bre, tu nu intelegi, astia au sondaje si, in ciuda asaltului mediatic si de propaganda, georgescu o batea pe lasconi. in ultimul moment, cand au vazut ca nu mai au ce face, au anulat elegerile. ce e asa de greu de inteles? daca alergile erau viciate be bune, nu le mai validau, nu se razgandeau in penultima zi. eu inteleg ca pentru multi este imposibil sa admita ca au luat teapa, dar e bine cateodata sa inghiti galusca, asa am inghitit si eu galusca cu iohanis, dar macar in mandatul 2 nu l-am mai votat. sondajele sunt irelevante in cazul de fata. in turul 1 CG nu avea nici o sansa, dar multumita targetarii pe diaspora, a reusit acele 2 milioane de voturi. cum ziceam mai sus, manipulare ca la carte. si notele: https://www.presidency.ro/files/userfiles/Documente CSAT/Document CSAT SRI I.pdf 1 Link to comment
rich1974 Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 bre, sondajele reale nu apar public, doar alea pentru prosti apar. Link to comment
Viktor Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 Eu unu nu ma declar deloc multumit de prestatia lu' tatuca Iohanis, dupa speranta investita in acest individ mi-a provocat scirba nu alta, pur si simplu nu-i pot asculta nici macar o propozitie din grairi. Singurul, dar singurul merit ce i-l pot acorda ii faptul ca a mentinut traseul pro-european, in rest, zero credit ! Am convingerea ca, intr-o masura sau alta cu totii sintem nemultumiti de prestatia partidelor ce eu guvernat, mai ales in ultima perioada cu, cumetrii si toate cele si e timpul a aduce schimbari in acest sens sa-si bage mintele-n cap malaxoarele de lovele ca furia poporului ii ajunge din urma. Doar ca schimbarea trebuie facuta cu cap altfel, riscul de a pierde tot e in vigoare si nu-i de joaca. Link to comment
rich1974 Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 proeuropean erai oricum, ca esti in europa, doar nu credeai ca esti proafrican sau asiatic. romania este europeana oricum. dar europa nu inseamna numai occidentul, inseamna si turcia, bulgaria, grecia, polonia, ungaria, etc. asa ca, nu te bucura ca s-au anulat alegerile, ca acuma poate iti place, dar alta data, se poate intoarce impotriva vointei tale. cat despre motivatiile astea cu tik-tok-ul si alte vrajeli, sunt niste chestii foarte nebuloase, lasa loc de interpretari majore. Link to comment
Viktor Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 4 minutes ago, Geo_ZGA said: Nu prea e corect. Si nici legal nu stiu daca e... dar sa zicem, au avut informatii de ultim moment (vezi niste note desecretizate acum 2 zile de SRI, privind tiktok-ul) Absolut de-acord, Geo in ce privesc serviciile, institutiile abilitate in a combate mirsavii. Si sigur, trebuie sa dea cu subsemnatu' ce-au pazit in tot acest timp, de ce n-au eliminat problema inca din fasa. Sint multe semne de intrebare de care eu unu chiar as vrea sa iau la cunostinta. Altfel, din grairile fara cap si fara coada ale acestui individ Kremlin, mi foarte clar ce poama e. Link to comment
Geo_ZGA Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 Din punctul meu de vedere, mai bine lasau turul 2 asa cum era. Jocurile erau deja facut de psd prin tara, in favoarea lui Lasconi. Prezenta la vot ar fi fost masiva, parerea mea e ca ar fi iesit clar Lasconi presedinte. Si dupa aceea puteau sa-l cerceteze penal pe CG cat vroiau ei. Acum... intra iar Simion in joc, voturile lui CG se vor duce la el. Oamenii nu stiu cat o sa mai iasa la vot si iar o sa riscam un rahat. Acelasi om, dar cu mai putina schizofrenie, atat. Link to comment
rich1974 Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 daca ar fi iesit lasconi, nu se mai facea deranjul asta. daca dumneata crezi ca iesea lasconi, esti rupt de realitate. Link to comment
Geo_ZGA Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 (edited) Nu stiu care dintre noi e rupt de realitate... psd a declarat de cateva zile ca o sustine pe Lasconi, si vorbim de un partid majoritar in rural, cu votanti usor de prostit (nu ca ai lui CG nu ar fi). Exista deja o alianta psd+usr+pnl, toate voturile s-ar fi dus spre Lasconi. Pentru ca erau doar 2 candidati... daca Lasconi lua voturile aliantei, ce lua CG? Da, si m***, dar nu la asta ma refer. Partea buna a "deranjului" e ca l-au eliminat pe CG. Eu sper si la o mica condamnare cu executare (sau macar 1-2 ani la Balaceanca), dar deja visez prea departe. Edited December 6, 2024 by Geo_ZGA Link to comment
Viktor Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 Simion e un paduche pe linga Kremlin. Voturile (bazinul) lui Simion oricum se duceau la Kremlin iar o parte din psd-isti is cu mare semn de intrebare, cum de-altfel traseistii pnl-isti. Parerea mea ca s-ar fi dat o lupta cu necunoscutul. Iar daca ma intorc la modul de a fi corect, cine a gafat trebuie eliminat din cursa, indiferent de ce parte a baricadei e. Link to comment
Geo_ZGA Posted December 6, 2024 Share Posted December 6, 2024 11 minutes ago, Viktor said: Absolut de-acord, Geo in ce privesc serviciile, institutiile abilitate in a combate mirsavii. Si sigur, trebuie sa dea cu subsemnatu' ce-au pazit in tot acest timp, de ce n-au eliminat problema inca din fasa. Sint multe semne de intrebare de care eu unu chiar as vrea sa iau la cunostinta. Altfel, din grairile fara cap si fara coada ale acestui individ Kremlin, mi foarte clar ce poama e. Si eu cred ca au stiut, chiar daca pe Romania campania lui nu s-a vazut. Nu stiu sa-ti raspund de ce au lasat pana acum, dar inteleg ca mutulica a cerut desecretizarea... evident, sunt si interese pe ciolan, pe fondurile ue etc Link to comment
Recommended Posts