Jump to content

Politica Fratilor

zalmoxis

Recommended Posts

3 minutes ago, Geo_ZGA said:

Si eu cred ca au stiut, chiar daca pe Romania campania lui nu s-a vazut. Nu stiu sa-ti raspund de ce au lasat pana acum, dar inteleg ca mutulica a cerut desecretizarea... evident, sunt si interese pe ciolan, pe fondurile ue etc

Mutulica ... 😉 Oricit mi-ar displace acesta figura ... cu greu, cu greu ii dau o bila alba pentru aceasta miscare in schema.

14 minutes ago, rich1974 said:

daca ar fi iesit lasconi, nu se mai facea deranjul asta. daca dumneata crezi ca iesea lasconi, esti rupt de realitate. 

Vezi tu ce frumoasa-i democratia ? Ne putem contra, argumenta, duela in idei ... N-ar fi pacat a ne pierde aceste drepturi dind vrabia din mina pe cioara din par ? Ce-i in mina nu-i minciuna iar de nu ne protejam aceste drepturi mergind dupa fenta, ne vor paste vremuri grele. Si asa viata e grea, cu pandemie, cu razboi la usa, o mascota rusofila ne mai lipsea la butoane s-apoi garantata puzderia, intunericul, foametea etc. Eu unu nu vreau asa ceva.

• Like 1
35 minutes ago, Viktor said:

Vezi tu ce frumoasa-i democratia ? Ne putem contra, argumenta, duela in idei ... N-ar fi pacat a ne pierde aceste drepturi dind vrabia din mina pe cioara din par ? Ce-i in mina nu-i minciuna iar de nu ne protejam aceste drepturi mergind dupa fenta, ne vor paste vremuri grele. Si asa viata e grea, cu pandemie, cu razboi la usa, o mascota rusofila ne mai lipsea la butoane s-apoi garantata puzderia, intunericul, foametea etc. Eu unu nu vreau asa ceva.

tocmai, ca nu poti spune ca esti democrati apeland la actiuni nedemocratice. ori esti ori nu esti.  

12 minutes ago, rich1974 said:

tocmai, ca nu poti spune ca esti democrati apeland la actiuni nedemocratice. ori esti ori nu esti.  

Acuma, daca noi doi am juca o septica pe bani grei si m-ai banui ca tot scot carti din mineca in timpul jocului iar la un momentat ma prinzi cu cioara vopsita, te-ai simti indreptatit a opri jocul, adevarat ? La fel si in cazul de fata, ai jucat murdar, te-am eliminat din joc.

trebuie sa ai dovezi serioase pentru asta, nu vorbe. ori ce e acuma, e o vrajeala.  daca georgescu era cu rusii, nici macar nu ii validau candidatura, ca doar nu crezi ca a devenit omul rusilor ieri.  eu zic sa iesi din mirajul asta si sa vezi realitatea: nu a iesit cine trebuie si gata. se vede treaba asta de pe luna. orice om de buna credinta vede asta. 

Ai dovezi in nota sri, simpla ei existenta e o dovada (stiu ca nu vei crede). Ai dovezi in presa straina (ca vei spune ca cea romaneasca ne minte). Ai dovezi in expertii internationali, care au spus de la inceput ca acea campanie pe tiktok a fost regizata ca la carte. Ai dovezi in declaratiile lui CG si in prezenta neo-legionarilor pe langa el (vezi Sechila, care a venit cu el acum cateva zile la o televiziune). Ai dovezi pana si in cariera lui CG, legaturi cu diversi extremisti si "baieti cu ochi albastri". Dar daaa... e o conspiratie sa-l dea jos pe Mesia romanilor, salvatorul tarii si energeticianul sef.

Si una peste alta, ma bucur ca nu a iesit, altfel riscam sa ne intoarcem in 1947. Tot decembrie era si atunci.

• Like 1
8 hours ago, Geo_ZGA said:

Nu prea e corect. Si nici legal nu stiu daca e... dar sa zicem, au avut informatii de ultim moment (vezi niste note desecretizate acum 2 zile de SRI, privind tiktok-ul)

"dorinta poporului", care e prost, da' mult. "povestile" au ramas pe net, chiar daca a mai sters din ele sau le neaga. sunt N interviuri si declaratii in care CG o da in balarii... eu as zice ca penibili si dusi cu pluta sunt cei care au crezut tampeniile unui schizofrenic legionar. si pro rus, dupa cum el a declarat, ca doar admira gandirea ruseasca si nationalismul lui Putin. el e impotriva "sistemului", dar face parte din sistem de 35 ani. nationalizeaza tot, e impotriva ue si nato, dar face niste milioane de euro din imobiliare cu baroni psd si prin Austria. e impotriva cezarienei, dar nevasta-sa a nascut ambii copii prin cezariana. energii, h2o, biserica, nationalism, legionarism, pro rus... un amestec de idei fara noima.

dar probabil pt unii e greu sa vada mai departe de niste rahaturi ambalate in poleiala aurie. o manipulare ca la carte

sondajele sunt irelevante in cazul de fata. in turul 1 CG nu avea nici o sansa, dar multumita targetarii pe diaspora, a reusit acele 2 milioane de voturi. cum ziceam mai sus, manipulare ca la carte.

Nu au cum sa vada mai departe o parte din ei pentru ca nu-i ajuta materia cenusie. Pe undeva ii inteleg. Cind nu ai un minim de cunostinte macar in lumea in care traiesti si normal ca esti usor de manipulat. Ii suficient ca e prezentabil, vorbeste frumos si-o sa le arate el borfasilor. Gata, iata salvatoru'. Pai ... cind "tu" habar nu ai de nitica istorie, cum functioneaza o afacere, economia, de religie, etc ... cu zero date in bagajul de cunostinte esti prada sigura. Apare un individ ca asta cu, cuvintele la el, iti incarca un ghiveci cu de toate si-l pune in fata astora fara de anticorpi, punct ochit - punct lovit. Il mai si auzi 'da' ce flacau destept ii asta, iote cite stie ". Mie unu zilele astea mi-o scos peri albi nu alta (mi-e ruda). Nu ca l-as suspectat vreodata ca ar sclipi de inteligenta da' ii tont rau nene, nu-l scoti din bezna mintii nicicum. Nu e singurul din pacate iar dupa cum nu-i ajuta bibilica ... lupti cu morile de vind, il pui in fata realitatii, a faptelor si tot pe-a lui o tine. Incredibil. Te-apuca mila cind vezi ca unu/una rinjeste copios in timp cu un fierastrau isi taie craca de sub picioare. Acuma, nici nu stii daca sa-i aduci la cunostinta c-o sa cada rau de tot ori iute pui mina pe un fierastrau si-l ajuti sa taie mai repede ca si-asa is prea multi.
😀

Eu unu chiar nu am nevoie sa vina CCR-ul ori SRI-ul sa-mi spuna cu nume si prenume despre ce sau cine este vorba. Mai mull, atit documentele declasificate cit si decizia curtii nu fac decit sa confirme si sa-mi intareasca convingerea a ceia ce personal am constatat cu mult timp in urma referitor la acest personaj. De pui cap la cap zicerile acestui individ, aberatiile condimentate de comportament mesianic, am rezultatul. Simplu fapt ca dai bir cu fugitii din fata presei (asa pacatoasa cum e ea) si refuzi a raspunde intrebarilor acestora, in ochii mei scazi, te descalifici. Candidezi la cea mai onoranta functie in stat si imi ceri sustinere (votul) de ce nu vrei sa ne cunoastem ? Valabil pentru orice candidat. Raspunde intrebarilor ca doar nu ai nimic de ascuns, nu-i asa ? Daca tu azi imi trintesti poarta in nas si nu dai socoteala nimanui, mi groaza sa ma gindesc de atitudinea ce o vei avea din fotoliu de la Cotroceni.

• Like 1
On 12/6/2024 at 4:02 PM, rich1974 said:

o sa se faca alegeri pana o sa iasa cine trebuie! 

bre, nici nu realizati cat de penibili sunteti. pai ba fratioare , ori respectam dorinta poporului ori nu?  daca cineva chiar crede povestile cu rusia sau alte abureli, e chiar dus cu pluta! 

Tu ai venit de pe softpedia sa ne footi si aici cu psdul? 

12 hours ago, Viktor said:

Eu unu chiar nu am nevoie sa vina CCR-ul ori SRI-ul sa-mi spuna cu nume si prenume despre ce sau cine este vorba. Mai mull, atit documentele declasificate cit si decizia curtii nu fac decit sa confirme si sa-mi intareasca convingerea a ceia ce personal am constatat cu mult timp in urma referitor la acest personaj. De pui cap la cap zicerile acestui individ, aberatiile condimentate de comportament mesianic, am rezultatul. Simplu fapt ca dai bir cu fugitii din fata presei (asa pacatoasa cum e ea) si refuzi a raspunde intrebarilor acestora, in ochii mei scazi, te descalifici. Candidezi la cea mai onoranta functie in stat si imi ceri sustinere (votul) de ce nu vrei sa ne cunoastem ? Valabil pentru orice candidat. Raspunde intrebarilor ca doar nu ai nimic de ascuns, nu-i asa ? Daca tu azi imi trintesti poarta in nas si nu dai socoteala nimanui, mi groaza sa ma gindesc de atitudinea ce o vei avea din fotoliu de la Cotroceni.

astea sunt niste pareri d-ale dumitale si nu au nicio valoare juridica. eu te-am trimis sa citesti motivatia si sa arati ce dovezi clare sunt ca alegerile au fost fraudate. 

Nu prea sunt eu fanatic in ale politicii , mai degraba observator iar concluziile ce le-am tras din realitate sau de pe retele, studiu pe oameni pe care ii cunosc, este ca cei mai slab pregatiti/inzestrati in majoritate au fost PRO Georgescu si cam aceeasi oameni care negau Covid, o fi coincidenta ?!🙂

Ma amuzau comentariile pe YT la interviurile lui Georgescu, intrebau oamenii daca prin energie gratis se intelege ca o sa dea si lemne de foc , circ si panarama.

Un lucru e cert, fara UE in momentul de fata am fi faliment in secunda 2, de ex sectorul de constructii in momentul de fata e sustinut de constructiile publice care majoritar sunt finantate UE.

E greu, oricine va veni la putere trebuie sa taie, e nerealist ce se intampla in sectorul public cu pensii / salarii.

Edited by Akon
5 minutes ago, rich1974 said:

... eu te-am trimis sa citesti motivatia si sa arati ce dovezi clare sunt ca alegerile au fost fraudate. 

Da tavarase, sa traiti, da tavarase, saru' mina am inteles, da tavarase ... ! Ce danf de kremlin ! 😃 Or sa apara si dovezi negru pe alb ce cu siguranta nu fac referire la Jiji Behali.

Tot aud graind "dorinta poporului"? O aberatie cit casa poporului. Poporul inseamna un intreg si pentru ca afirmatia "dorinta poporului" sa capete nuanta asta ar insemna unanimitate. A votat cumva tot poporul Kremlin Georgescu in unanimitate ? Categoric NU ! Cine se da in leagan defapt cu acest individ : o mina de impostori manipulatori iar de restul concetateni cu un very - very - very low IQ cu creiere in stadiu de putrefactie. Cu dracu esti prieten pina ce treci puntea dupa care iti arata el tie ! C-o mai insemna si asta .. se intreaba multi habauci pro kremlin.

Si pro-europenii s-o mai lase moale cu "dorinta poporului", ca-s pe-alaturi. Vorbim de majoritati dintr-un intreg.

asta cu "pro kremlin" e doar un cliseu fara nicio baza reala. e ca pe vremea comunistilor cand, daca tu criticai ceva la adresa regimului, erai catalogat drept imperialis anglo-american. 

interzicerea criticii este o chestie profund antioccidentala, civilizatia de la noi tocmai pe asta se bazeaza, pe posibilitatea de a critica. 

10 hours ago, Akon said:

Nu prea sunt eu fanatic in ale politicii , mai degraba observator iar concluziile ce le-am tras din realitate sau de pe retele, studiu pe oameni pe care ii cunosc, este ca cei mai slab pregatiti/inzestrati in majoritate au fost PRO Georgescu si cam aceeasi oameni care negau Covid, o fi coincidenta ?!🙂

Ma amuzau comentariile pe YT la interviurile lui Georgescu, intrebau oamenii daca prin energie gratis se intelege ca o sa dea si lemne de foc , circ si panarama.

Un lucru e cert, fara UE in momentul de fata am fi faliment in secunda 2, de ex sectorul de constructii in momentul de fata e sustinut de constructiile publice care majoritar sunt finantate UE.

E greu, oricine va veni la putere trebuie sa taie, e nerealist ce se intampla in sectorul public cu pensii / salarii.

nu e niciun lucru cert. sa zicem ca de maine cade un meteorit si dispare occidentul, dumneata ce faci, te sinucizi? 

35 minutes ago, rich1974 said:

nterzicerea criticii este o chestie profund antioccidentala, civilizatia de la noi tocmai pe asta se bazeaza, pe posibilitatea de a critica.

Cine iti interzice astazi sa critici ? Nimeni ! Nu te salta nimeni de pe strada pentru ca iti exprimi punctul de vedere mai mult sau mai putin pertinent. Cine iti asigura acest drept ? Vest-ul, apartenenta la UE ! Vezi tu acest drept la libera exprimare in Rusia, China, Korea de Nord, etc ? Ai beneficiat de acest drept in perioada Ceasca cind securitatea iti sufla in ceafa ? Despre ce vorbim ?! 

Eu unu ma astept la orice pe lumea asta. Doar doua adevaruri nu pot fi contestate vreodata, Alpha si Omega, ma nasc si mor, asta-i sigur! Omenirea e in continua schimbare cu provocari mai mult sau mai putin asteptate. Intrebarea e EU ce imi doresc intre cele doua cicluri, ce las mostenire urmasilor mei, a fi OM liber ori injugat si biciuit. Trebue ca cineva sa fie de-a dreptu naiv sa creada ca exista perfectul, nu exista, intotdeauna va trebui sa alegi intre rau si mai putin rau. O persoana in toate facultatile mintale va sti intotdeauna ce sa aleaga. Ce ma intristeaza rau de tot ii faptul ca pur si simplu se scuipa pe mormintele celor ce au platit cu viata la revolutie ca noi astazi sa graim liberi. Trist ! Foarte trist !!! Iata ca vest-ul pina si prostului ii garanteaza dreptul la vot. E rau, nu ? Cita imbecilitate pe fata pamintului nene ...

Intervin, cu rugamintea de a purta discutiile FARA atacuri la persoana si in directia respectului reciproc !

Ok, vremurile sunt asa cum sunt, societatea a reusit sa se divizeze rau si sunt foarte multe lucruri stranii care se intampla in numele pacii, dreptatii etc. Sunt convins ca fiecare parte crede ca are dreptate, dar va rog sa ramanem in zona de argumentare si respect.

Un intelept  (habar n-am cine ...) cica ar fi zis ca prinzi mai multe muste cu o lingura de zahar decat cu un litru de otet !

19 hours ago, Viktor said:

Eu unu ma astept la orice pe lumea asta. Doar doua adevaruri nu pot fi contestate vreodata, Alpha si Omega, ma nasc si mor, asta-i sigur! Omenirea e in continua schimbare cu provocari mai mult sau mai putin asteptate. Intrebarea e EU ce imi doresc intre cele doua cicluri, ce las mostenire urmasilor mei, a fi OM liber ori injugat si biciuit. Trebue ca cineva sa fie de-a dreptu naiv sa creada ca exista perfectul, nu exista, intotdeauna va trebui sa alegi intre rau si mai putin rau. O persoana in toate facultatile mintale va sti intotdeauna ce sa aleaga. Ce ma intristeaza rau de tot ii faptul ca pur si simplu se scuipa pe mormintele celor ce au platit cu viata la revolutie ca noi astazi sa graim liberi. Trist ! Foarte trist !!! Iata ca vest-ul pina si prostului ii garanteaza dreptul la vot. E rau, nu ? Cita imbecilitate pe fata pamintului nene ...

ai drept de vot in conditiile in care iese cine trebuie si nu se schimba ceva esential. 

1 hour ago, rich1974 said:

ai drept de vot in conditiile in care iese cine trebuie si nu se schimba ceva esential. 

Afirmatie nefondata, azi cind vorbim nu exista asa ceva in Romania. Dezvolta te rog.

Pe vremea lui Ceasca da, iesea cine trebuia. Pe tarimul lu' tatuca Putin da, iese cine trebuie.

3 hours ago, Viktor said:

Afirmatie nefondata, azi cind vorbim nu exista asa ceva in Romania. Dezvolta te rog.

Pe vremea lui Ceasca da, iesea cine trebuia. Pe tarimul lu' tatuca Putin da, iese cine trebuie.

Am ajuns la concluzia ca iti bati capul de pomana... nu ai cum sa convingi sustinatorii lui CG ca omul ala e o marioneta ruseasca, si nebuna. Cel mai bine e sa ignori/blochezi.

7 hours ago, Geo_ZGA said:

Am ajuns la concluzia ca iti bati capul de pomana... nu ai cum sa convingi sustinatorii lui CG ca omul ala e o marioneta ruseasca, si nebuna. Cel mai bine e sa ignori/blochezi.

Nu conteaza de cite ori cazi, ci important e de cite ori te ridici.

Miza ii extrem de mare sa nu-mi bat capul, Geo. Ma iau la trinta cu tot familionul meu de e cazul pentru a apara principii in care cred. Nu tin a convinge pe nimeni de nimic, ci a se convinge singur ca bate cimpii ori de ce nu, eu a ma convinge ca vad lucrurile gresit. Pentru asta e chiar necesara dezbaterea cu materialul clientului pro si/sau contra argumentate. Personal nu am apartenenta la vreun patrid politic ca-s vai mama lor iar de ar fi la aleg in baza meritocratiei in ce-i priveste ... mi-ar lua ceva vreme in a decide. Sub nici o forma nu fac galerie in favoarea vreo unui partid insa imi atasez sustinerea celui mai pro-european cu putinta.

Iata si tanti Valerica cum da cu bita-n balta dupa decizia curtii de a anula alegerile prezidentiale cu vai ... atac la democratie ... Serios ? Mamaie (!) da' matale crezi ca jucam o alba neagra ? Deja te-ai vazut incoronata ? Ce-i cu graba asta, esti constienta ca in joc ii soarta tarii si nu o bicicleta ? Te arunci cu capul inainte ca barbecele intr-o competitie cu necunoscutul. Nu tie clar ca ai un adversar sarlatan ? Stop joc si de la capat ! Individul a trisat, l-ai eliminat din joc si reluam confruntarea cu cartile pe masa.

Revenind la Dorel al nostru, din cite am inteles cetateni romini de etnie rroma ar fi votat masiv Kremlin G. in primul tur iar eu ii intreb : ati auzit voi de maresalul Antonescu din care se inspira acest individ Georgescu ? Cu siguranta nu, altfel s-ar naste semne de intrebare referitor la teleportare. Asta fiind doar unu din exemple de inconstienta.

Edited by Viktor

afirmatiile voastre ca georgescu e omul rusilor nu au absolut niciun fundament, sunt doar un cliseu. daca voi chiar credeti asa ceva, sunteti de compatimit. 

aceeai retorica sulfuroasa o aud si la americani ca trump e tot omul rusilor, ca rusii s-au bagat si in europa, etc. aceleasi afirmatii cretine fara niciun fundament material.