rich1974 Posted January 22 Share Posted January 22 Examen in romania, ce gluma buna.... Link to comment
Viktor Posted January 22 Share Posted January 22 Ii firesc a fi revoltat, a huidui si a da contre cind te simti cu musca pe caciula. Cind esti sigur pe tine altfel te pozitionezi : sa fie don'le, sa fie ! Eu inteleg ca toti trebuie sa bagam sub nas da' ... nici tinut in spate de altii, de privat in special la frecatu' mentei ca n-are mama de unde. Gata cu destrabalarea la stat (dijaba). Ia hai, osu la treaba pe unde se cere, capuselor. Meritocratie taica, meritocratie ! Te tine, intra in competitie, nu, valea, nu fa gargara aiurea. Valabil in toate domeniile. Nu-mi flutura mie hirtoagele cum ca ai sclipi de inteligenta cind defapt esti bita. Examen ! Link to comment
Viktor Posted January 30 Share Posted January 30 Doar un "inteligent" ii capabil a-si taia craca de sub picioare ! Daca oina in prezent aveam dubii in ce priveste noua candidatura al acestui sarlatan, e bine acum mi-s sigur ca n-are nici o sansa ! Link to comment
rich1974 Posted January 31 Share Posted January 31 ti-ai gasit sursa de informatii. catalin drula = love Link to comment
Viktor Posted January 31 Share Posted January 31 Apoi Drula ... ce sa faca si el, baga ranga printre gard saracu, vrea sa para flacau destept. Bag seama ca nu s-a incumentat nimeni a-l intreba : tanti Valerica cu ce ocazie la incoronare, chiar n-are nimic mai bun de facut la primarie ? Tanti Valerica si Nick is pe aceiasi baricada, de ce trebuie aruncat cu laturi ... pot sa o dea la pace intr-un mod civilizat intr-o dezbatere fata-n fata, fiecare cu programul sau, ce ginduri, ce planuri au, cum cred ca pot fi rezolvate etc. Astfel se limpezesc apele iar spectatorii vor decide cui acorda credit. Daca tot te tine, ori crezi ca esti ceia ce trebue ... intra in ring, poftim, convinge-ma. Loviturile astea asa ... sub centura, in ideia de a convinge pe cineva a se retrage ori sa-l imbrobodesti in diverse is departe de maturitate. Link to comment
rich1974 Posted February 3 Share Posted February 3 drula e singurul care ar fi indreptatit sa candideze, ceilalti au alta treaba. Link to comment
Viktor Posted February 3 Share Posted February 3 Sa fim seriosi cu Drula indreptatit ...Pina nu de mult a fost la cirma partidului apoi datorita politicilor proaste si-a furat-o de i-au sarit capacele. Link to comment
rich1974 Posted February 3 Share Posted February 3 drula e singurul de la care am auzit o idee buna, lasconi, in afara de speedbumpere, nu a facut nimic. Link to comment
Viktor Posted February 3 Share Posted February 3 (edited) Sa inteleg ca l-ai vota de ar candida ?! 😂 Mah, USR-istule ! 😂 Edited February 3 by Viktor Link to comment
rich1974 Posted February 3 Share Posted February 3 eu nu ca am alta orientare politica, dar nu sunt eu etalonul. Link to comment
Viktor Posted February 3 Share Posted February 3 (edited) Ce-o avea lumea cu mine mi-s haiduc si o duc bine, Iata cum cine se aseamana se aduna ! Ce inseamna sa fi cooool. Haiduc di romanica, pardon. Nu ca as avea vreo asteptare de la Pinochio ... Edited February 3 by Viktor Link to comment
Viktor Posted February 10 Share Posted February 10 (edited) Mda. A decis patronu". E intr-adevar o miscare de om mare si explicatiile cit se poate de pertinente. Din punctul meu de vedere nu se scufunda pamintul de mai era in functie astea doue -trei luni, cum au trecut 10 ani ... treceau si astea. Sa se asterne oare linistea ? Ma indoiesc. L.E. Cu cuvintele sale. Edited February 10 by Viktor Link to comment
Geo_ZGA Posted February 11 Share Posted February 11 (edited) 20 hours ago, Viktor said: Mda. A decis patronu". E intr-adevar o miscare de om mare si explicatiile cit se poate de pertinente. Din punctul meu de vedere nu se scufunda pamintul de mai era in functie astea doue -trei luni, cum au trecut 10 ani ... treceau si astea. Sa se asterne oare linistea ? Ma indoiesc. L.E. Cu cuvintele sale. A uitat sa zica ca, daca il inlatura prin referendum, pierde beneficiile de fost presedinte... adica vila, indemnizatie, paza etc Edited February 11 by Geo_ZGA 1 Link to comment
Viktor Posted February 11 Share Posted February 11 20 minutes ago, Geo_ZGA said: A uitat sa zica ca, daca il inlatura prin referendum, pierde beneficiile de fost presedinte... adica vila, indemnizatie, paza etc Absolut de-acord ! Ii bine ca s-a retras si nu s-a legat de scaun precum multi altii. Foarte tirzie retragerea, miscarea trebuia facuta imedit dupa ce s-o instalat guvern si avea absolut legitim cine sa-i prea locul. Asta ar fi fost de bun simt, insa de unde ... De cealalta parte, baricada ... nu vad motive de sarbatoare, nu l-au dat jos, pur si simplu au lovit intr-un individ la pamint deja pe jumate mort, halal barbatie. Asta sa o fi facut acum un an, acum doi ... nu la spartu tirgului. Personal nu m-a deranjat ca e inca acolo, l-am suportat vreo 10 ani, astea doua - trei luni ii fix pix, se cara, peste inca putin da' se cara. Sper ca nea Ilie sa clarifice cit de cit sindromul Kremlin, ca trebuie sa stim mai multe. Link to comment
rich1974 Posted February 11 Share Posted February 11 ascundeti copiii, ca apare bolojan. hai bai dreacu, nu ne-am lecuit de atatia fosti primari ajunsi presedinti, mai vrem inca unul? dar na, daca e ardelean de-al nostru, poate sa fie si pamant de flori, ca e bun! Link to comment
Viktor Posted February 12 Share Posted February 12 Tulai doamnye ! Ca fura in Parlament, amu fura si la Cotroceni ! 😆 Iohanis trebuia lasat in pace acolo unde fu ca in perioada asta "moarta" pina in alegeri oricare ii bun de maimuta la "casa alba". Nea Ilie pe pozitia in care se regasea si cam atit de moment. In afara de "i-am tras-o" n-au rezolvat nici pe naiba nimic, dimpotriva. Link to comment
Viktor Posted February 21 Share Posted February 21 BeHali vrea coronita ! Ma lesi ... 😂😂😂 Link to comment
Viktor Posted February 25 Share Posted February 25 Ei, asta-mi place ! O sfeclea Trumpel de era in fata ei. Link to comment
Viktor Posted February 26 Share Posted February 26 Georgel da cu, sub-sem-na-tuuu ... In calitate de inculpat de data asta. Link to comment
Viktor Posted February 28 Share Posted February 28 Chiar s-o intinlit hotu cu prostu sau cum ... Link to comment
Recommended Posts