Jump to content

Politica Fratilor

zalmoxis

Recommended Posts

Ii firesc a fi revoltat, a huidui si a da contre cind te simti cu musca pe caciula. Cind esti sigur pe tine altfel te pozitionezi : sa fie don'le, sa fie !

Eu inteleg ca toti trebuie sa bagam sub nas da' ... nici tinut in spate de altii, de privat in special la frecatu' mentei ca n-are mama de unde. Gata cu destrabalarea la stat (dijaba). Ia hai, osu la treaba pe unde se cere, capuselor. Meritocratie taica, meritocratie ! Te tine, intra in competitie, nu, valea, nu fa gargara aiurea. Valabil in toate domeniile. Nu-mi flutura mie hirtoagele cum ca ai sclipi de inteligenta cind defapt esti bita. Examen !

Apoi Drula ... ce sa faca si el, baga ranga printre gard saracu, vrea sa para flacau destept. Bag seama ca nu s-a incumentat nimeni a-l intreba : tanti Valerica cu ce ocazie la incoronare, chiar n-are nimic mai bun de facut la primarie ? Tanti Valerica si Nick is pe aceiasi baricada, de ce trebuie aruncat cu laturi ... pot sa o dea la pace intr-un mod civilizat intr-o dezbatere fata-n fata, fiecare cu programul sau, ce ginduri, ce planuri au, cum cred ca pot fi rezolvate etc. Astfel se limpezesc apele iar spectatorii vor decide cui acorda credit. Daca tot te tine, ori crezi ca esti ceia ce trebue ... intra in ring, poftim, convinge-ma. Loviturile astea asa ... sub centura, in ideia de a convinge pe cineva a se retrage ori sa-l imbrobodesti in diverse is departe de maturitate.

20 hours ago, Viktor said:

Mda. A decis patronu".

E intr-adevar o miscare de om mare si explicatiile cit se poate de pertinente. Din punctul meu de vedere nu se scufunda pamintul de mai era in functie astea doue -trei luni, cum au trecut 10 ani ... treceau si astea. Sa se asterne oare linistea ? Ma indoiesc.

L.E. Cu cuvintele sale.

A uitat sa zica ca, daca il inlatura prin referendum, pierde beneficiile de fost presedinte... adica vila, indemnizatie, paza etc

Edited by Geo_ZGA
  • Like 1
20 minutes ago, Geo_ZGA said:

A uitat sa zica ca, daca il inlatura prin referendum, pierde beneficiile de fost presedinte... adica vila, indemnizatie, paza etc

Absolut de-acord ! Ii bine ca s-a retras si nu s-a legat de scaun precum multi altii. Foarte tirzie retragerea, miscarea trebuia facuta imedit dupa ce s-o instalat guvern si avea absolut legitim cine sa-i prea locul. Asta ar fi fost de bun simt, insa de unde ... De cealalta parte, baricada ... nu vad motive de sarbatoare, nu l-au dat jos, pur si simplu au lovit intr-un individ la pamint deja pe jumate mort, halal barbatie. Asta sa o fi facut acum un an, acum doi ... nu la spartu tirgului. Personal nu m-a deranjat ca e inca acolo, l-am suportat vreo 10 ani, astea doua - trei luni ii fix pix, se cara, peste inca putin da' se cara. Sper ca nea Ilie sa clarifice cit de cit sindromul Kremlin, ca trebuie sa stim mai multe.

ascundeti copiii, ca apare bolojan. 

hai bai dreacu, nu ne-am lecuit de atatia fosti primari ajunsi presedinti, mai vrem inca unul? dar na, daca e ardelean de-al nostru, poate sa fie si pamant de flori, ca e bun! 

Tulai doamnye ! Ca fura in Parlament, amu fura si la Cotroceni ! 😆

Iohanis trebuia lasat in pace acolo unde fu ca in perioada asta "moarta" pina in alegeri oricare ii bun de maimuta la "casa alba". Nea Ilie pe pozitia in care se regasea si cam atit de moment. In afara de "i-am tras-o" n-au rezolvat nici pe naiba nimic, dimpotriva.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...