Jump to content

Politica Fratilor

zalmoxis

Recommended Posts

Pai ti-a zis Tolin.. "da persoana fizica" 21000000.gif

Pai a zis foarte bine, dar lui Geoana trebuie sa-i fie rusine ca, dupa tot sprijinul pe care l-a avut, si-a facut-o singur. Eu intreb altceva, pt ca vad ca lumea e preocupata de opozitie (constructiva, neconstructiva, dar macar nu canta in cor): Daca nu castiga Base, despre ce discutam acum? Despre sentinta care trebuia sa se dea luna aceasta in cazul "Flota"? A,nu, trebuie sa ridiculizam pe orice tema, dar sa nu supere pe cineva...

Cu castigul, las-o mai moale. Cat castigi in plus se duce pe benzina scumpa, taxe, impozite...Am spus de mai multe ori: o duc bine (la fel si tu), dar speram la mai bine, nu la mai prost...Daca tie-ti place sa muncesti mai mult, dar sa traiesti la fel de bine ca pana acum si cu cheltuieli mai mari, e doar alegerea ta.

Edited by cristics

Daca l-as fi votat/sustinut pe Geoana, in momentul asta mi-as ascunde fata, ca strutu', in nisip de rusine.

Problema si placerea ta. Sa inteleg ca acu' te plimbi cu pieptul dezgolit, plin de emfaza si debordand de voiosie pe Calea victoriei ?

Benzină scumpă, taxe şi impozite mai mari aveam şi cu Geoană.

Asa, ca chestie de unde stii tu SIGUR ce s-ar fi intamplat daca venea Geoana ?

Edited by smailmiami

Vineeeeeeeeeeeeee, acum e perioada da gratie, platim doar dobanda. Eu stiu ca e o noutate la voi, nu v-ati mai imprumutat cu 30 miliarde da arginti, dar sunt sigur ca va veti acomoda, termenul de rambursare este luuuuuuuuuuuuung.

Liberalii astia sunt de dreapta sau de stanga.. vad ca cea mai mare grija a lor e nemaritul pensiilor.

Am si eu o curiozitate.. care salarii cresc anul asta? Ca vad ca le plang de mila mai rau ca pesedistii ca nu e corelata pensia cu salariul mediu.

• Like 1

Alt scandal care o sa tina in topul audientei emisiunile de stiri: primarul si vicele din Rm.Valcea, amindoi trimisi la mititica pentru luare de mita ...

• 4 weeks later...