Tommy Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 (edited) Pai ti-a zis Tolin.. "dă persoana fizică" ) Nu se simte la buzunar, e absolut tot aia. Cat castig tine prima data de mine. Edited January 18, 2010 by Tommy Link to comment
cristics Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 (edited) Pai ti-a zis Tolin.. "da persoana fizica" Pai a zis foarte bine, dar lui Geoana trebuie sa-i fie rusine ca, dupa tot sprijinul pe care l-a avut, si-a facut-o singur. Eu intreb altceva, pt ca vad ca lumea e preocupata de opozitie (constructiva, neconstructiva, dar macar nu canta in cor): Daca nu castiga Base, despre ce discutam acum? Despre sentinta care trebuia sa se dea luna aceasta in cazul "Flota"? A,nu, trebuie sa ridiculizam pe orice tema, dar sa nu supere pe cineva... Cu castigul, las-o mai moale. Cat castigi in plus se duce pe benzina scumpa, taxe, impozite...Am spus de mai multe ori: o duc bine (la fel si tu), dar speram la mai bine, nu la mai prost...Daca tie-ti place sa muncesti mai mult, dar sa traiesti la fel de bine ca pana acum si cu cheltuieli mai mari, e doar alegerea ta. Edited January 18, 2010 by cristics Link to comment
rm.popa Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Benzină scumpă, taxe şi impozite mai mari aveam şi cu Geoană. Sau ăsta făcea rost de bani joia, de la flacăra violetă? CTP-u' zice fain... Link to comment
smailmiami Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 (edited) Daca l-as fi votat/sustinut pe Geoana, in momentul asta mi-as ascunde fata, ca strutu', in nisip de rusine. Problema si placerea ta. Sa inteleg ca acu' te plimbi cu pieptul dezgolit, plin de emfaza si debordand de voiosie pe Calea victoriei ? Benzină scumpă, taxe şi impozite mai mari aveam şi cu Geoană. Asa, ca chestie de unde stii tu SIGUR ce s-ar fi intamplat daca venea Geoana ? Edited January 18, 2010 by smailmiami Link to comment
tolin Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 ... Sau ăsta făcea rost de bani joia ... La cat de prostovan este, gionelu venea cu bani de la soacra-sa. Link to comment
Tommy Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 .. se duce pe benzina scumpa, taxe, impozite... Accizele sunt agreate cu ue. Impozitul e tot 16, iar pd-ul e garantia ca va fi tot 16. Care taxe? Link to comment
tolin Posted January 18, 2010 Share Posted January 18, 2010 Vineeeeeeeeeeeeee, acum e perioada da gratie, platim doar dobanda. Eu stiu ca e o noutate la voi, nu v-ati mai imprumutat cu 30 miliarde da arginti, dar sunt sigur ca va veti acomoda, termenul de rambursare este luuuuuuuuuuuuung. Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Tot mai bun era Ceausescu care nu se imprumuta din afara. Si nici nu facea nevasta-sa misto e de el in public, cum face a lu' Geoana. Link to comment
hitman Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 (edited) Vineeeeeeeeeeeeee... Iar ne baga ratie la ulei si zahar? Bine ca macar am apucat sa-mi iau televizor color! Edited January 19, 2010 by hitman Link to comment
lascarica Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Ai uitat benzina cu lingurita(nu se pune la GPL ) si circulatie din 2 in 2 weekenduri. Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 19, 2010 Share Posted January 19, 2010 Explicatia stiintifica (si grafica) a atacului energetic: http://www.melk.ro/2010/01/atacul-energetic.html Link to comment
Tommy Posted January 20, 2010 Share Posted January 20, 2010 Liberalii astia sunt de dreapta sau de stanga.. vad ca cea mai mare grija a lor e nemaritul pensiilor. Am si eu o curiozitate.. care salarii cresc anul asta? Ca vad ca le plang de mila mai rau ca pesedistii ca nu e corelata pensia cu salariul mediu. 1 Link to comment
andreib Posted January 21, 2010 Share Posted January 21, 2010 Corect: salarul mediu a scazut deci ar trebui sa scada si pensiile Link to comment
Salex Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Alt scandal care o sa tina in topul audientei emisiunile de stiri: primarul si vicele din Rm.Valcea, amindoi trimisi la mititica pentru luare de mita ... Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Imposibil, in tara asta este dictatura si Basescu controleaza Justitia. Link to comment
lascarica Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 PSD-ei sau PD-L-ei? Sa stim pe ce canal ne uitam ) Link to comment
smailmiami Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Cred ca n-a cotizat suficient. Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 Ba nu, il pedepseste Base ca nu a obtinut destule voturi la prezidentiale in Valcea. Ba nuuuu, il pedepseste Base ca s-a uitat urat la Udrea. Link to comment
smailmiami Posted January 27, 2010 Share Posted January 27, 2010 N-o fi asfaltat cu cine trebuie, mai ales pe prafu' asta ... Link to comment
DGT Posted January 29, 2010 Share Posted January 29, 2010 Praf in ochi! Acarul Paun! Tap ispasitor! Link to comment
Tommy Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 Mircea Gioana e presedinte! E seara. Link to comment
tolin Posted February 20, 2010 Share Posted February 20, 2010 baselu baga 3 geoane daca iese Gioana, doar, asta l-a facut presedinte, daca participa singur, nu iesea. Link to comment
tolin Posted February 21, 2010 Share Posted February 21, 2010 (edited) o stire: 21.02.2010 - baselu a pierdut conducerea psd in favoarea celui mai vocal si a celui mai sportiv opozant, pontelu. Edited February 21, 2010 by tolin Link to comment
Recommended Posts