Jump to content

Politica Fratilor

zalmoxis

Recommended Posts

... Pe mine mă îngrijorează faptul că detractorii lui Băsescu văd atâta negru în faţa ochilor, încât nu mai disting normalul de anormal, realul de ireal.

Naivitatea nu e o virtute, asa ca nu te mai plange la orice post ca ai fost tras pe sfoara.

...

Baden, relativ la intrebare, daca te-ai simtit cu musca pe caciula te iert data asta, dar nu mai jigni oameni ;)

pentru ca tot ai adus in discutie "musca"; eu cred ca Udrea e rea "de musca" si PDL-ul o promoveaza desi se stie ca minte. (in cazul asta e o problema daca simt musca EI pe caciula MEA)

Ultima ei minciuna e referitoare la liceul pe care l-a facut - depinde si ce intelege ea prin "l-a facut" - a facut doar treapta I la Hasdeu in Buzau.

(ma ierti si acum Tommy?)

Nu ma indoiesc ca va fi dupa chipul si asemanarea lui, exact cum a facut si iliescul. In felul acesta va fi imposibil pentru unii sa mai vada vreo deosebire intre cei doi.

Daca ne uitam la Antena 3, Iliescu era mic copil cu ale lui 3 mandate: http://www.realitatea.net/constantinescu--basescu-vrea-sa-fie-prim-ministru--modelul-lui-a-fost-de-la-inceput-putin_708834.html

Prezent la Antena 3, fostul preşedinte al României Emil Constantinescu, printr-o scenaristică demnă de invidiat, a dezvăluit planul cel mai ascuns al actualului şef de stat. După modelul Putin, spune acesta, Traian Băsescu urmăreşte nici mai mult, nici mai puţin decât să preia un mandat în fruntea Executivului, odată ce mandatul de preşedinte nu-i va mai fi accesibil.

Edited by Tommy

Este clar ca Basescu vrea sa inchida conductele de finantare ale PSD-ului, nu vad ce-i anormal in asta.

Pe a PD-L cine o inchide si cind?

Intrebare retorica: oare numai timpiti(te) tara asta are sa ajunga ministrii invatamintului? De unde p...siii mai scot aberatiile astea?

Tommy, Constantinescu a citit forumul si a luat de buna ce am scris eu mai sus?24000000.gif

Edited by lascarica

Ma face si pe mine cineva sa inteleg de ce atunci cind discutia ia o intorsura nu tocmai favorabila pentru PDL sau Basescu imediat sare cineva si furnizeaza informatii nasoale despre Iliescu si PSD ???? Oameni buni, veniti si voi la realitate, pe aia i-am schimbat pentru ca au fost nasoi. Care e problema sa se recunoasca barbateste ca PDL si Basescu dau cu bita in balta ? Ce va leaga asa de mult incit intindeti coarda total aiura sarindu-le in aparare ??? Zau, faceti-ma sa inteleg, eu sint mai incet de felul meu la capitolul asta. Sau mai prost, daca va place mai mult ! Am votat pro-Basescu la referendum pentru ca am considerat ca e pe cale sa se comita un abuz. Voi vreti acum sa ma convingeti ca abuzul PDL si Basescu e mai OK decit abuzul celorlalti ??? Chiar asa va leaga de tare o stampila incit sa nu aveti taria sa recunoasteti niste lucruri evidente de pe Luna ? Nu o sa va ia nimeni la bataie, eu unul am tot respectul pentru convingerea voastra si pentru modul in care o aparati. O intrebare v-as pune : chiar sinteti convinsi 100% de ceea ce sustineti sau ... Las necompletat insa tin foarte mult la procentajul de 100% !

Pe a PD-L cine o inchide si cind?

Ca tot sintem pe un forum auto ne putem lega de termenul "conducta"; banuiesc ca ati aflat ca LukOil a fost cel mai mare cotizant in cazul PDL. Si banuiesc ca ati aflat si de sumele cu 8 cifre ce reprezinta valoarea contractelor LukOil cu statul.

Edited by Salex

Salex problema nu e ca astia "nu e prosti" , dau cu bita si nu numai in balta...

Eu cel putin sint perfect deacord cu asta...

Enervant este ca pe vremea PSD-ului nu se minca atit ... ca acum contra puterii...

Putini recunosc ca pina acum 1 an nu PD-L-ul facea timpenii la guvernare si parlamentul de kkt...

Ca timpitii de acum (cred ca) incearca sa repare un kkt cu unul si mai mare si mai mirositor asta e altceva...

Acum se joaca la impresia artistica...daca incerci sa joci rational speri sa cumpere astia un A380 la comanda speciala cu cel putin vreo 500 locuri...si sa plece in delegatie guvernul si parlamentul la gramada...

Acum nu ai ce alege din gasca de redusi care sint pe scena "politica"...

Pina la urma tind sa cred ca toata mascarada asta televizata ce se cheama politica e spectacol manipulant orchestrat de o gasca apolitica condusa de interesele proprii...

Acum nu ai ce alege din gasca de redusi care sint pe scena "politica"...

Citeste citeva pagini in urma unde spuneam care e cea mai mare suparare a mea pe PDL. Tocmai faptul ca o sa ne arunce in miinile mai stiu eu cui :(

Citeste citeva pagini in urma unde spuneam care e cea mai mare suparare a mea pe PDL. Tocmai faptul ca o sa ne arunce in miinile mai stiu eu cui :(

Dupa secarea fondurilor ce sustin PSD-ul, o sa apara o noua formatiune politica numita ad-hoc, gashca nerodata la guvernare compusa in principal din independenti, refugiati, etc careia noi o sa-i acordam votul la vvitoarele alegeri parlamentare doar ca sa nu avem iar un guvern comunist. Oricum, Basescu o sa aiba grija in timpul mandatului sau ca PSD-ul sa devina doar o amintire, un fel de UDMR mai marisor.

... sa nu avem iar un guvern comunist. Oricum, Basescu o sa aiba grija in timpul mandatului sau ca PSD-ul sa devina doar o amintire, un fel de UDMR mai marisor.

Haide mai ce naiba, da-o incolo, astea sint basme ! Tu personal chiar mai crezi in Bau-Baul comunist ??? Eu unul as cataloga de-a dreptul infantila tentativa unui om politic de a-si justifica actiunile cu un asemenea slogan in ziua de azi. In plus, cum vine asta, sa nu avem conducere comunista insa sa avem o conducere aproape dictatoriala ?

Chiar si asa, vrei sa ma convingi ca scopul scuza mijloacele ? Ca e OK sa distrugi un partid opozant prin metode de guerila ? Ma scuzi, dar e absurd ! Cine l-a investit pe Basescu cu o asemenea putere, cine i-a validat rationamentul ? Nu-i am nici eu la inima pe PSD-isti insa imi pastrez propria judecata, propriul rationament. Si asta ma face sa imi pastreze ceva rezerve legate de bunele intentii ale lui Basescu. Tu ai atit de multa incredere in el incit sa accepti neconditionat tot ce spune/face ? Daca da, mi se pare un pic cam periculos

Edited by Salex

Dupa secarea fondurilor ce sustin PSD-ul, o sa apara o noua formatiune politica numita ad-hoc, gashca nerodata la guvernare compusa in principal din independenti, refugiati, etc careia noi o sa-i acordam votul la vvitoarele alegeri parlamentare doar ca sa nu avem iar un guvern comunist ...

Micky Spaga prim-ministru ! Poate, asa scapam de bok.

Eu n-am uitat de mineriade, de intentia de inceput a lui iliescu de a-l inlocui doar pe ceausescu, nu si regimul comunist caruia voia sa-i dea o fatza umana, de toti care au devalizat economia sub blanda obladuire a bunicutei... Ne-au tinut pe loc cel putin 10 ani pe care n-o sa-i mai recuperam niciodata! Trebuia un Iancu Jianu care sa bage frica in oase iacubovilor, casunenilor, sechelariilor & co care dorm acum cu frica aparitiei mascatilor la usa. Insa nu poti face omleta fara sa spargi ouale, nu-i asa?

De acord cu tine si cu toate evenimentele de trista amintire pe care l-ai amintit.

Problema , din punctul meu de vedere, este ca Basescu incearca sa copieze reteta bunicutei... Chiar si motivul atacului sau, comunismul, e luat din reteta ... Si atunci revin cu intrebarea, cu ce e mai buna dictatura noastra decit a lor ?

Haide mai ce naiba, da-o incolo, astea sint basme ! Tu personal chiar mai crezi in Bau-Baul comunist ??? [...] In plus, cum vine asta, sa nu avem conducere comunista insa sa avem o conducere aproape dictatoriala ?

Tu personal chiar mai crezi în Bau-Baul cu dictatura???

Cat va mai tine ca politicul poate face abstractie de economic si sa faca poporul din media?

Daca va mai tine mult, atunci se cheama ca suntem un popor care ne respectam istoria si suntem dispusi in continuare sa-i platim tribut.

In ordine cronologica, nu stiu cum se va termina criza, nu stiu ce va face Basescu dupa expirarea mandatului, nu stiu cum vom incheia anul asta, nu stiu nici macar cum ma voi descurca maine prin Bucuresti, in conditiile grevei masinilor.

Desi sunt cumva off fata de cursul actual al discutiilor (nici nu stiu ce m-a apucat sa ma bag :) ) si ca sa inchid cercul acestui post... Am reusit sa mai ies din casa in we asta (un pic in afara Bucurestiului) si in cel mai trecut (intr-un parc din Bu). Ei bine, desi sunt gropi si carpeli imperfecte pe sosele, desi gasesti mizerie prin colturi, desi e criza de am si uitat de ea, ei bine, totusi e o curatenie care m-a uimit. Poate e doar ca a fost Pastele... Nu stiu. Inca e noroi/pamant/praf langa borduri sau la marginea soselei. Inca sunt multe "uscaturi" pe ici pe colo, dar in toata saracia asta crizatica, parca e mai multa curatenie. E doar o constatare personala :)

Ooooo buna dimineata Abram Burel smilies29.gif

Astia iar au inceput discutia "Ba pe-a ma-tii" , "Dictatura ta e mai proasta decit comunismul meu" hop si tu cu crengile din parc 41000000.gif

Ai fost mai mult decit scumpel 90000000.gif

Te-ai ratacit pe topicul asta?

Revenind on-road ... datul la geoale (nu geoane smilies56.gif ) e de 20ani prezenta pe ecrane...

Ca acum o incaseaza PSD-ul e alta poveste...se mai echilibreaza putin balanta...

E tara plina de pdsei mai mici sau mai mari cu mai putine sau mai multe resurse...

Pina la urma ca sa invinga dictatura o sa se formeze PSD-NL si eti asa ne mai "prostesc" inca vreo 2-3 mandate...

Edited by lascarica
... nu stiu cum se va termina criza ...

Criza este una de natura politica, in Romania. La mine, care lucrez pentru export, criza s-a terminat in Sep.2009. M-au anuntat: "Gata, baga mare, cat poti !" Noua luni am stat pe bara, am trait din grasime. Ma doare in cuvânt_urât_autocenzurat ce fac astia in continuare. Sa duca bokul tara in faliment, poate asa se schimba ceva. Sa pune pe cel mai prost ca premir, dar mi-e ca nu gasesc un submultiplu la unitatea de masura a incompetentei [bokul].

Edited by tolin

Dar udmr-ul de ce nu vine la lcd-ul mogulului? Ca doar e reprezentat corect la guvernare.

Boc a luat masura buna. Numai pentru faptul ca e corect si necorupt merita sa fie tratat cu corectitudine.

Psd e tot mai mic, tot mai mic.. Pnl tot mai invizibil.. desi nu au concurenta pe sticla.