Zmeul cel rau Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 @smail: nu e o rusine sa fii anchetat sau suspectat. Este insa o rusine sa te ascunzi de asa ceva. ANI nu e doar un nume de gagica iar amnistia fiscala nu este un procedeu democratic decat in cazul firmelor de stat. Desi nu ar trebui sa-ti raspund, o fac totusi! Da, esti agresiv in limbaj si provoci. [...] Daca iau inapoi tot topicul acesta si toate postarile tale, la minim o pagina ai o postare agresiva. Cred ca tu nu il ai pe Leutzu in lista de messenger. Link to comment
Hassel Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Smiley dear, ca sa-ti explic sa te scot din off-topic si atac la persoana, Chiar asa ? Si asta cum se numeste ? Inteleg ca te exprimi greu in cuvinte dar e destul sa pui linkul, nu e nevoie sa abuzezi de filmulete in pagina, nu avem nevoie de spam suplimentar. Nu stiu de unde ai dedus ca ma exprim greu dar ar fi bine sa-ti vezi de trebusoara ta, adica sa postezi on-topic. Cand ti-o lasa taica-tu mostenire forumu' asta, abia atunci sa vi sa faci reguli... pana atunci "ciocu mic" si fara atacuri la persoana. 4 Link to comment
Mircea Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Cata agresivitate si provocare in postul asta al meu ... Adevaru' e ca ceea ce urmeaza a fost perfect intemeiat, nici urma de agresivitate la adresa mea ... Nu ma refeream la acel post si stii bine, s-o lasam asa cum a picat deocamdata! Ba da ... Nu stiu de unde ai dedus ca ma exprim greu dar ar fi bine sa-ti vezi de trebusoara ta, adica sa postezi on-topic. Cand ti-o lasa taica-tu mostenire forumu' asta, abia atunci sa vi sa faci reguli... pana atunci "ciocu mic" si fara atacuri la persoana. Corect, trebuia sa-ti zica ca uneori intelegi greu, e mai bine asa? Nici al tau nu e, si nici nu vad necesitatea referirii la apartenente familiare. Parafrazand as putea spune "ciocu mic voi, ca noi suntem la putere"... 1 Link to comment
smailmiami Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 (edited) btw Smail,[...] si nici Zeneseu nu te-a facut, [...] afla ca am tripla calitate fiscala [...] Am ales sa-ti trimit PM cu ceea ce scrisesem initial aici ca sa nu mai incarc forumul aiurea caci vad ca nu mai pot sterge postul. Edited May 16, 2010 by smailmiami Link to comment
Tommy Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 (edited) Nah, ce sa zic, multam de PM, cred ca ti-am raspuns Ca sa revenim on-topic: Cât primesc de la stat mamele din Europa http://www.realitatea.net/cat-primesc-de-la-stat-mamele-din-europa_713844.html Belgia. Mamele stau acasă între 3-6 luni. În această ţară, indemnizaţia pentru mame se acordă în funcţie de perioada de activitate profesională. Cuantumul poate fi cuprins între 342 şi 685 de euro. În Austria, orice mamă, indiferent că a muncit sau nu, primeşte aproximativ 15 euro pe zi, până când copilul împlineşte doi ani şi jumătate. În cazul gemenilor, se acordă încă 50%. În Bulgaria, indemnizaţia se acordă pe o perioadă de doi ani. Pentru primii trei copii, ajutorul este de 123 de euro pe lună. În Cehia, alocaţia parentală se suportă din taxe. Dacă mama decide să stea acasă cu copilul, statul îi dă, timp de doi ani, 425 de euro pe lună. Dacă însă tatăl este cel care îngrijeşte copilul, ajutorul se acordă timp de trei ani şi este de 283 de euro. În Ungaria, prestaţia se acordă până când copilul împlineşte doi ani şi reprezintă 70% din media veniturilor brute zilnice din anul anterior. Danezii, în schimb, acordă indemnizaţie până când copilul împlineşte nouă ani. Suma este fixă, 1006 euro pe an. În prezent, în România, suma reprezintă 85% din media veniturilor pe ultimele 12 luni şi se acordă timp de doi ani. Guvernul vrea să reducă însă acest ajutor. Ultima variantă în lucru reduce indemnizaţia cu 25 de procente de la 1 iunie. Edited May 16, 2010 by Tommy 2 Link to comment
Mircea Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Tommy, politica indemnizatiilor pentru cresterea copilului tine strict de politica demografica. Vrei cresterea populatiei, le acorzi, nu vrei, le limitezi. Parerea mea este ca e bine sa nu se atinga de ele, altfel vor face fix ceea ce au facut cu celebra indemnizatie de 600 ron, toti cei care nu castigau banii astia muncind au ales sa faca copii, neinteresandu-i cu ce-i vor creste dupa 2 ani, iar cei ce-si permiteau intradevar sa creasca un copil nu l-au facut pentru ca nu-si puteau permite sa piarad bani... Link to comment
Tommy Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Capitalist vorbind, frumos ar fi ceva de genul: primele 3 luni 100%, urmatoarele 3 luni 85%, urmatoarele 3 luni 75%, inca 3 luni cu 50% si apoi 100 de euro pe luna un an ) Link to comment
Mircea Posted May 16, 2010 Share Posted May 16, 2010 Nu neaparat. Conteaza ce vrei. Vrei explozie demografica, crestere real pozitiva (si ai unde!) pentru a sustine sistemul de pensii, poti sa dai si 150% din ultimele salarii. Nu vrei, ai suficienti contribuabili, nu dai deloc, ba mai dai si amenzi pentru cine-si permite sa aiba 2 copii (vezi China) Link to comment
RaZoR-07 Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 (edited) contrabanda cu usturoi „Este adus de regula din China până în Moldova, ca să nu plătească aici toate taxele. Din Moldova se aduc câte două lădiţe, câte trei lădiţe de usturoi de către cărăuşi, aceste lădiţe ajungând la fabricanţii de mezeluri care le includ în ciclul de producţie”, a spus Vlădescu. Ar fi interesant de studiat daca nu cumva se cheltuiesc mai multi bani din buget pentru salariul ministrului si ale altor cativa functionari pentru perioada cat si-au stors creierasii cu aceasta problema, decat prejudiciul adus aceluiasi buget prin acest fenomen infractional grav. Edited May 18, 2010 by RaZoR-07 Link to comment
zeneseu Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 contrabanda cu usturoi ... Mamaaaa ce le pute gura... ) Link to comment
tolin Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Maine vin minerii, sa-l puna pe iliescul ? Link to comment
Tommy Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 (edited) Studentii ie cu ei data asta Restul sa stea in casa daca nu sunt pregtiti http://www.arw.ro/categorie.php?c=101 )"> Edited May 18, 2010 by Tommy Link to comment
RaZoR-07 Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Daca retin eu bine, parca si-au anuntat participarea vreo 150 de mineri... oricat de putina sustinere ar mai avea base si bocvernul, nu sunt suficienti... chiar si un amarat de sat necesita patru atacuri cu nobil, da' ditamai tara... Link to comment
lascarica Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 (edited) Au zic ca vin cu trenurile , ca cica e criza si nu au autobuze... Poate 150 de "animatori" Tommy mai degraba urgenta ar fi : http://www.military-...viziera-neagra/ http://www.military-...ese-Antivandal/ Cel putin pt cei de pe traseul Gara de Nord -Guvern... Edited May 18, 2010 by lascarica Link to comment
Zmeul cel rau Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Vin cu trenurile? Sa mai faca din astea, ca asa se revigoreaza CFR-ul! Link to comment
Tommy Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Hahhaa, doar nu crezi ca si platesc Iar autobuzele se stie la cine sunt http://www.realitatea.net/liviu-dragnea-ajuta-protestatarii-psd-cu-autobuze-la-mitingul-de-miercuri_714074.html Link to comment
zeneseu Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Cine i-o fi soptit lui Nica despre "rezervarile" de autobuze de la prezidentiale? Link to comment
Salex Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Adevarul asta este, oamenii ies in strada pentru ca ii impinge PSDul de la spate. N-are absolut nici o legatura cu reducerea lefurilor si a pensiilor si generarea unei crize economico-sociale (probabil) fara precedent. Si nici cu orgiile cauzate de cresterea clientelara (politic, cum altfel) a unui aparat de stat ineficient si incompetent. Sa mai adugam aici si structurile administratiei publice locale ? In fine, daca inca ne permitem sa gindim pur politic si sa refuzam sa vedem si acceptam niste lucruri reale atunci da, e loc de mai rau. Asta e singura concluzie a faptului ca multi trec cu vederea (fara nici o retinere) faptul ca astia (de acum) fac exact ce au facut ailalti (cei dinainte) ba, pe alocuri, chiar mai grav. Insa na, le permitem, ca ii simpatizam ... ca doar au distrus PSDul. Trist este faptul ca unii sustinatori ai PDL/Basescu se cred de neatins tocmai datorita convingerilor lor. Probabil ca mare le va fi dezamagirea atunci cind vor constata ca nu au nici un fel de regim special. Ce mi se pare interesant de aflat este cum a reusit PSDul ca convinga votanti de-ai lui Basescu sa iasa in strada ... S-a intors lumea cu fundul in sus, parca sustinatorii PSDului dezertau si treceau de partea PDLului sau independentilor Link to comment
Tommy Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 (edited) Adevarul asta este, oamenii ies in strada pentru ca ii impinge PSDul de la spate. N-a sustinut nimeni asta, dar un impuls bun nu strica, asta e ideea Iar de afilierea sindicatelor si de buna colaborare economica a sefilor cu unele cercuri nu cred ca mai are rost sa repetam. Nu inteleg altceva: in bucuresti sunt 500 de mii de pensionari si la demonstratie nu cred ca erau mai mult de 200 si ceva, am trecut pe acolo si am facut si eu o numaratoare empirica. Se impaca asa usor cu soarta? Ce mi se pare interesant de aflat este cum a reusit PSDul ca convinga votanti de-ai lui Basescu sa iasa in strada ... S-a intors lumea cu fundul in sus, parca sustinatorii PSDului dezertau si treceau de partea PDLului sau independentilor Una e la nivelul aspirantilor la unele foloase necuvenite si alta la nivelul omului de rand. In ambele cazuri ratiunea e aceeasi, camasa e mai aproape decat haina. Edited May 18, 2010 by Tommy Link to comment
Salex Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Azi nu am fost deloc la curent cu ce s-a mai intimplat pe strada, pe la Guvern sau in alte locuri. Am ramas insa cu o imagine ingrozitoare de sapatmina trecuta. Mai exact, am ramas cu imaginea unor pensionari (probabil adusi la disperare) care ardeau diverse poze. Brrr ... deja-vue, Decembrie 1989. Nu credeam sa mai vad curind asa ceva pe la noi. M-a si enervat teribil un lucru, tot saptamina trecuta. N-am inteles de ce au aparut pensionari cu pancarte ce purtau pe ele insemnele PSDului. Mare, mare prostie ! Asa cum ziceai, Tommy, probabil au primit un impuls insa nu au realizat cit de mult ii poate costa acel impuls. Asa ca nu am ezitat sa le zic ceva de bine ... Iata cum se face de bascalie o miscare de strada care avea niste premise serioase. Link to comment
rm.popa Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Dar poate că pancartele cu însemnele PSD fuseseră strecurate acolo de oamenii lui Băsescu? Dacă tot n-a plouat... nu? 1 Link to comment
Salex Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 (edited) Eu ziceam ca putem ramine seriosi macar aici, intre noi. Cred ca sintem cu totii suficient de maturi si inteligenti pentru a mirosi intoxicarile si facaturile ... Edited May 18, 2010 by Salex Link to comment
zeneseu Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 (edited) ... Iata cum se face de bascalie o miscare de strada care avea niste premise serioase. Miscarile astea sunt ca si protestele spontane programate si anuntate inainte cu 3 zile. Sa fim seriosi. Orice manifestare e o manipulare politica oricat ar incerca sa se disculpe liderii principalelor partide politice de opozitie. Toata politica purtata in .Ro se bazeaza pe manipularea maselor. Se pare ca pesedeul se pricepe de minune la asta avand avantajul ca sunt acoperiti de doctrina de partid. Edited May 18, 2010 by zeneseu Link to comment
Doru Vladimir Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 Ce pot sa va spun, cu siguranta sau..."pe surse", este faptul ca, discutand pe tema "miscarilor concertate" de strada ale pensionarilor de saptamana trecuta, la nivel national, cu "cineva" de la Grupul Parlamentar PSD din Camera Deputatilor, acesta mi-a confirmat faptul ca la Cotroceni au fost aproximativ 50 de membri(si membre) cotizanti ai PSD si cativa de la PC ce "au organizat si intretinut atmosfera" ! Ca sa citez un clasic in viata: "Deja vue !" Link to comment
tolin Posted May 18, 2010 Share Posted May 18, 2010 (edited) Adica 80% dintre pensionari n-au motive sa protesteze, asta sa inteleg de la un basist ? Dar somerii, dar cei cu boli din cele 7 categorii, dar cei cu dizabilitati, dar cei care le asigura asistenta ? Pentru un singur bolnav trebuie sa sufere 80% din populatie ? Nu-i un deja-vu ? Edited May 18, 2010 by tolin Link to comment
Recommended Posts