Jump to content

Politica Fratilor

zalmoxis

Recommended Posts

Eternul Tabara ce-i ? punr in alianta la guvernare cu udmr. Oamenii sunt devina ca un asa mincinos mai iese pe strada.

"NU STITI PE CE LUME TRAITI", v-a spus-o si cainele stapanului.

• Like 1

Suspectez o confuzie ...

Valeriu Tabara e PDist cu acte in regula de multa vreme.

In ceea ce priveste PUNR, eu stiu ca au cam disparut de pe fata pamintului. Nu mi-s sigur si nici nu am chef sa caut la ora asta dar parca parca au fuzionat cu PC sau PSD.

Poate voi va referiti la UNPR ...

Cine nu stie istoria recenta risca sa inghita ca pelicanul. Cititi macar agentia aservita: http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1066496-cum-blocat-valeriu-tabara-investitia-nokia-cluj.htm

Deci, pd-l inseamna fostul presedinte al Partidului Unitatii Nationale a Romanilor care se pupa in bot cu Uniunea Democrata a Maghiarizarii Romaniei pentru a sustine in postul de presedinte pe un anti-comunist din nomenklatura Partidului Comunist din Romania.

PS o mostra de basescianism, evident, anti-comunist, cum altfel:

"Ministerul Finanţelor Publice apreciază că valoarea despăgubirilor este exagerată. Reprezentantul ministerului a spus că Ion Diaconescu a câştigat o anumită notorietate în urma acestor suferinţe, iar aceasta este o despăgubire morală". O marlanie mai mare din partea unui reprezentant al statului roman, pus in functie de catre baselu n-am mai auzit, inca. Dar nu-i tarziu, lipsa de reactie a unora si sustinerea oarba a altora le dau curaj. Cum era vorba aceea: "somnul ratiunii naste monstrii" ? Noapte buna !

Edited by tolin
  • Like 2

Uniunea Naţională pentru Progresul României un alt partid basescian si asta...aceeasi palarie cu alta denumire...deh, acum e la moda sa fii de stanga...

Se incearca prin acest partid acelasi lucru care s-a icnercat si cu PLD-ul...si probabil si acesta va avea aceeasi soarta...fuziunea. Totusi dupa cum vad lucrurile in PD, parca vad ca baselul nostru o sa ridice in slavi unpr-ul si va arunca cu pietre in PD (partidul diavolului) - ca ei au dus tara de rapa, iar incetul cu incetul membrii devotati marinarului vor trece catre unpr, devenind, el, partidul stat in locul pdl-ului.

Edited by Leutzu

Nu prea am auzit pina acum de sateliti artificiali care sa inghita corpul in jurul caruia graviteaza, relatie de mase cel putin.

Urmatorul partid stat va fi din nou PSD, si nu va iluzionati voi la PNL, nu cred ca veti avea loc la masa :)

Edited by Tommy
  • Like 2

Tommy, in acest moment baselu are nevoie de niste capete picate pentru faptul ca a scazut in "popularitate si incredere". Si cum poate sa redevina popular decat aruncand cu pietre in PD-L? Da, este adevarat ce spui tu cand afirmi ca pana acum satelitii astia artificiali au fost inghititi, dar cum, in cazul lui base suntem obisnuiti cu tot felul de premiere nu m-ar mira sa se intample invers de data aceasta, dar, putin diferit fata de cazul pld. Fuziunea facandu-se incet...lasand pdl-ul sa apuna singur...pana la disparitie.

Cat despre partea cu psd-ul este un partid cu multi profesionisti, mult mai multi decat pdl-ul. Iar, eu, ca simplu membru PNL, nu am nimic de castigat si nici de pierdut fata de faptul ca partidul este sau nu la guvernare. Sunt PNL-ist pentru ca mi se pare, in acest moment, este singurul partid care corespunde principiilor mele si pentru lucrurile pe care liberalii le-au facut pentru romania in trecut.

“Un popor de oi naşte un guvern de lupi.

La 20 de ani de la marea varsare de sange din decembrie 1989, Romania arata ca un animal bolnav si haituit.

Clasa politica postdecembrista este cea mai incompetenta, cea mai lacoma si cea mai aroganta din istoria Romaniei”

Mai gasiti si AICI aceeasi chestiune. Vad ca intre timp celalalt link face figuri.

Edited by hitman
  • Like 2

Foarte tare !

Radu Moraru (B1 TV) decide ca "in Romania exista 3 talk-show-uri independente si (atentie) 64 comandate !!!!!". Tot domnia sa decide ca "e de datoria Serviciilor Secrete si a CSAT sa ia masuri". Chestiile astea le-am vazut cu ochii mei si auzit cu urechile mele, nu sint interpretate sau rastalmacite !!!!

Ca prin minune, astazi CSAT decide ca presa reprezinta o amenintare majora pentru siguranta statului.

Sa vedem, cine mai are chef de somn ?

Desi stau bine cu memoria, eu unul nu-mi aduc aminte sa existe precedent. Ma contrazice cineva ?

Sigur, l-am auzit cu ani in urma pe Iliescu spunind ca presa este factor destablizator, ca exista actiuni platite (hmmm, ce coincidenta, asta am vazut si in conferinta de presa a BOCului) insa e pentru prima data cind este implicat CSATul. Ma insel ?

Sigur, l-am auzit cu ani in urma pe Iliescu spunind ca presa este factor destablizator, ca exista actiuni platite (hmmm, ce coincidenta, asta am vazut si in conferinta de presa a BOCului) insa e pentru prima data cind este implicat CSATul. Ma insel ?

Daca reducerea penisiilor tine de "siguranta nationala" de ce nu ar fi si presa o amenintare la "siguranta statului" ?

Cand era matusa Tamara in voga la toate televiziunile nu mai era amenintare ?

Eu zic ca nu trebuie sa te mai mire nimic din ce se intampla in RO, daca se desface capul lui bok si iese o farfurie zburatoare sa nu te miri.

Nu exista mai jos ca bok, cateaua mea e peste bok.

In 91'-92' erau alte realitati, vremuri, concepte si situatii, chiar si asa tovarasul Iliescu nu poate sta intr-o comparatie langa bok, e diferenta de la cer la pamant.

• Like 1

Nu, e normal si democratic ca televiziunile sa cheme oamenii in strada si sa fie contrariate atunci cand ies putini sau cand nu o fac cu violenta. Asta inseamna presa si informare echidistanta. Si nu, chestiile astea nu se datoreaza faptului ca o parte a presei este detinuta de niste fosti securisti iar cealalta de niste evazionisti care se simt cu musca pe caciula...

• Like 1

... si singurul post corect si independent e B1 TV ... si e normal ca un moderator/realizator de emisiune independenta sa faca apel la Serviciile Secrete si CSAT sa intervina ... si culmea, astea chiar intervin a doua zi :) ). Right !

Nu, e normal si democratic ca televiziunile sa cheme oamenii in strada si sa fie contrariate atunci cand ies putini sau cand nu o fac cu violenta. Asta inseamna presa si informare echidistanta. Si nu, chestiile astea nu se datoreaza faptului ca o parte a presei este detinuta de niste fosti securisti iar cealalta de niste evazionisti care se simt cu musca pe caciula...

Arata-mi te rog inregistrare/filmulet, din care sa reiasa ca presa cheama oamenii in strada.

Nu conteaza cine detine trusturi de presa, ca sunt fosti secu din fostele tari comuniste sau magnati din Europa de Vest ... interese politice si economice vor exista tot timpul, oriunde pe planeta asta.

Asta trebuie sa faca presa in orice tara care se vrea democrata, sa critice guvernul si puterea... numai in acest fel se pastreaza echilibrul si asa ciung care mai exista.

Asta s-a facut si acum 6 ani cand era PSD la guvernare, toate smecheriile si porcariile au aparut in presa, cine crezi ca l-a propulsat pe Base acolo unde a ajuns ?

Guvernul si puterea sunt varza ca se pun la mintea lor, e ca si cum te-ai duce in piata si ai incerca sa le spui alora sa nu mai tipe cand vand legume si fructe... si mai rau o sa tipe.

De ce nu e si B1 echidistant si face matanii pro Base toata ziua ?

Atunci se compenseaza... aaaa, ca B1 nu face rating nici 5% din cat fac moguli e alta poveste.

• Like 1

Cine este autorul principiului dupa care economicul prevaleaza juridicul ? Vreau sa cunosc mai multe despre pentru a putea apela la acest principiu atunci cand statul invoca vreo lege impotriva mea, asa, pe principiul simetriei.

Edited by tolin

Un lucru ma consoleaza: nu e democratie, nu se mai aplica legile, s-au suspendat drepturi cetatenesti, presa a devenit teroristul #1, un singur personaj trist decide totul, dar fara baselu ar fi fost mult mai rau. =))

Edited by tolin

Arata-mi te rog inregistrare/filmulet, din care sa reiasa ca presa cheama oamenii in strada.

Ce sunt eu? Google it! (sau foloseste arhiva antena 3 din ziua mitingului, e la liber)

Nu conteaza cine detine trusturi de presa, ca sunt fosti secu din fostele tari comuniste sau magnati din Europa de Vest ... interese politice si economice vor exista tot timpul, oriunde pe planeta asta.

Da, nu conteaza cine detine trusturile de presa, conteza insa cand acel cineva le foloseste pentru a obtine anumite foloase sau avantaje.

Asta s-a facut si acum 6 ani cand era PSD la guvernare, toate smecheriile si porcariile au aparut in presa, cine crezi ca l-a propulsat pe Base acolo unde a ajuns ?

Pe vremea PSDului se intampla sa apara la televizor situatii de genul "Basescu i-a dat o casa Elenei Basescu" si sa fie injurat, desi jurnalistii guristii din studio stiau ca acea Elena Basescu nu este fiica presedintelui ci doar o potrivire de nume? Nu se intampla asa ceva, toata presa (cu vreo doua exceptii) ii canta Nastaselui in struna: Nastase la Cornu, ferma lui Nastase, Nastase ajuta sinistratii, doamna Dana (a uitat cineva de femeia asta?) a tras o basina, etc.

De ce nu e si B1 echidistant si face matanii pro Base toata ziua ?

Echidistant ca si mai cine?

Atunci se compenseaza... aaaa, ca B1 nu face rating nici 5% din cat fac moguli e alta poveste.

1. mogulii

2. Sunt convins ca nu ai vazut niciodata audientele (sau ca acum delirezi in continuare, 5% din audienta A3 sau realitatea reprezinta ceva sub orice marja de eroare a sondajelor) sau ca uiti ce audienta are OTV-ul atunci cand apar alde Carmen Hara parapsihologi in emisiuni.

• Like 1

Bietul om, a ajuns ca dinamo, singur impotriva tuturor, desi, unii ii apara dosul ... cu buzele. Bine ca n-a fost ales altul, acum realizez ca ar fi fost infinit mai rau. =))

Ce sunt eu? Google it! (sau foloseste arhiva antena 3 din ziua mitingului, e la liber)

Eu n-am auzit asa ceva, chiar de ar fi adevarat nu scoti lumea in strada cu televizorul, din cauza nemultumirilor ies.

Pana la proba contrara, ramane o supozitie-inventie care-ti apartine.

Propaganda !

Da, nu conteaza cine detine trusturile de presa, conteza insa cand acel cineva le foloseste pentru a obtine anumite foloase sau avantaje.

Ei na, ai descoperit America, ia mergi si cearta-l pe Berlusconi.

Si te oftici ca nu are si Baselu loc de propaganda sau ce ?

Las ca are "serviciile", vreo 7 la numar, care asculta telefoane mai rau ca in US.

Pe vremea PSDului se intampla sa apara la televizor situatii de genul "Basescu i-a dat o casa Elenei Basescu" si sa fie injurat, desi jurnalistii guristii din studio stiau ca acea Elena Basescu nu este fiica presedintelui ci doar o potrivire de nume? Nu se intampla asa ceva, toata presa (cu vreo doua exceptii) ii canta Nastaselui in struna: Nastase la Cornu, ferma lui Nastase, Nastase ajuta sinistratii, doamna Dana (a uitat cineva de femeia asta?) a tras o basina, etc.

Si ce daca, au zis si de unii si de altii, n-a scapat nimeni, nici Nastase nici baronii PSD - Oprisan, Mischie ...etc

Cum a calcat cineva pe bec, a intrat in colimator.

Degeaba te oftici, daca Base si PDL fura si mint grosolan ce-ai vrea sa faca media acum ? sa vorbeasca despre imperechera cocosului de munte ?

Astea sunt complexe ieftine de impotenti, ba e vinovat PNL, ba PSD-ul, acum si media e vinovata

Echidistant ca si mai cine?

Ca Pro Tv, de exemplu... pardon, Kanald D, cam la nivelul asta joaca ei.

1. mogulii

Multumesc ca-mi numeri "i" -urile, vezi ca am mai facut greseli, cauta mai atent poate mai gasesti... la final te premiez

2. Sunt convins ca nu ai vazut niciodata audientele (sau ca acum delirezi in continuare, 5% din audienta A3 sau realitatea reprezinta ceva sub orice marja de eroare a sondajelor) sau ca uiti ce audienta are OTV-ul atunci cand apar alde Carmen Hara parapsihologi in emisiuni.

Te rog sa fi atent la ce scriu, nu vreau sa cred ca trebuie sa vin cu explicatii ca pentru grupa mica.

Eu am zis de moguli, nu le-am luat pe fiecare in parte, adica, ca sa te ajut putin - moguli = Antena 1 si 3 + Realitatea

http://www.paginadem...-in-prime-time/

Ia zi cine delireaza ?

Prea multe nu ar fi de comentat la adresa acestei stiri.

Mie unuia imi este mila ! Mi-e mila de romanii de acolo dar mi-e mila si de cei care n-au nici un fel de retinere in a aproba si accepta disperarea furibunda a celor care nu se dau inapoi de la absolut nimic doar pentru a se vedea la putere; costurile nu conteaza, nu e ca si cind va fi cineva vreodata tras la raspundere (evident, politica) pentru ce si cum a facut in timpul mandatului. Pe aceeasi linie, asumarea raspunderii ... ma intreb (retoric) ce efecte produce asupra celui care a apelat la ea in cazul in care masurile luate dau gres ?

Oricum, dintr-un anumit punct de vedere PDListii au parte de aprecierea mea ! N-am cum sa nu ii apreciez pentru ca au simpatizanti atit de infocati care cred si sustin ceea ce nici macar PDListii cu acte in regula nu mai pot crede.

@Hassel:

1. Ochelari de cal.

2. Bun exemplu cu Berlusconi, data viitoare sa povestesti cum ajuta Mafia sarcii din Sicilia, la fel cum face si PSD-ul.

3. Lol.

4. Cand te-ai uitat tu ultima data la ProTV pentru stiri? Nu zic ca sunt sau nu sunt echidistanti din punct devedere politic.

5. Nu linkuri vreau, matematica.

Ia zi cine delireaza ?

In continuare, tu.

Oricum, dintr-un anumit punct de vedere PDListii au parte de aprecierea mea ! N-am cum sa nu ii apreciez pentru ca au simpatizanti atit de infocati care cred si sustin ceea ce nici macar PDListii cu acte in regula nu mai pot crede.

Cine nu e cu noi e impotriva noastra? Ma pui pe "lista rusinii"?

• Like 1