Jump to content

Politica Fratilor

zalmoxis

Recommended Posts

On 7/13/2010 at 7:45 AM, zeneseu said:

cica dauneaza la rinichi. greenguy.gif

Nţu. Eu am auzit că riscul e, în cazul în care ai piatră la rinichi, să îi "dărâmi" toţi dinţii. blowjob.gif

Pai ar mai fi impozitul pe locuinta progresiv cu suprafata in mp, cresterea taxei de drum, a accizelor la carburanti, tigari, alcool, etc. Vrei sa le mai dau idei? :D

Guvernul a inceput actiunea de restructurare si reducere a schemei. Aaaaaa, pardon ! Am vrut sa spun de mutare a oamenilor de pe un post pe altul. Pleaca ai nostri, vin ai nostri, sa traiasca ... tot ai nostri (evident, sa traiasca bine ... dar pe alt post :P ).

On 7/13/2010 at 10:20 AM, Salex said:

Mai mai, ce rai ati devenit :o . Voi nu ati auzit ca se revine la TVA de 19% :D ? Bravo, sa ne traiasca Super Base si Super Boc !

TVA 21% mai nou.

Si, dintr-o data, am inceput sa apreciez valoarea si priceperea Guvernului Romaniei si, de asemenea, a Parlamentului Romaniei. Intentia de a renunta la impozitul minim (despre care am spus, la vremea introducerii ca este o prostie raportata la realitatea economica romaneasca) nu face decit sa imi intareasca ... aprecierea. Cind toata lumea a tipat ca va produce pagube mai mari decit incasarile, s-a venit in fata cu efectul benefic al "purificarii" agentilor economici !

In ce-l priveste pe Basescu, banuiesc ca nu sint singurul care observa ca, de la zi la alta, se distanteaza de Guvernul pe care, in urma cu mai putin de 2 luni, il sustinea neconditionat.

Edited by Salex

Exemplul dat de tine mi se pare exceptional :thumbl: ! Da, de acord, impozitul minim poate fi comparat cu chimioterapia ! Presupun ca, din moment ce ai adus asta in discutie, cunosti efectele secundare si de ce unii renunta la chimioterapie.

Right ...

"În cifre, strict pe principiul cheltuieli şi venituri, impozitul minim arată aşa: statul a încasat în perioada mai 2009 - iunie 2010 circa 1,1 miliarde de lei de la firme, după cum a anunţat Fiscul, iar pierderile la buget (din cauza aplicării impozitului) s-au ridicat în aceeaşi perioadă la trei miliarde de lei, conform patronatelor."

Sursa neobiectiva.