Zmeul cel rau Posted September 12, 2010 Share Posted September 12, 2010 Ai dreptate, imi recunosc greseala de a nu-mi fi stabilit concluzia inainte de inceperea analizei surselor si parerilor. 1 Link to comment
hitman Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Programul liberal. )"> Link to comment
tolin Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 N-am ajuns sa-mi mestece ideile un nimeni platit de catre un inculpat ! 1 Link to comment
smailmiami Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Ce frumos numara Anastase voturile in Parlament Am o presimtire ca tot asa s-au numarat si la Paris iarna trecuta ... Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 N-am ajuns sa-mi mestece ideile un nimeni platit de catre un inculpat ! Nu te uiti la Realitatea? 1 Link to comment
tolin Posted September 19, 2010 Share Posted September 19, 2010 Nu te uiti la Realitatea? Barbatii sunt pe Sport.ro Link to comment
DGT Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 Oare ce se intampla in tara asta? Militia face miting de protest, presedintele ameninta in stanga si in dreapta,totul o ia razna.Am auzit azi dimineata la stiri ca renunta la serviciile Politiei Rutiere pentru deplasarile sale. Cine o sa-i faca loc in traficul din Bucuresti? SPP-ul? Sau poate se inchide acolo pana la expirarea mandatului. Sau poate pleaca cu elicopterul pana la Targoviste ca alt predecesor. Link to comment
tolin Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 Omul are dreptate, s-au comportat total neprofesionist si neregulamentar cand s-au prezentat la domiciliul sau folosind sintagma "Iesi afara, javra ordinara !". Infractorii au demnitatea lor si prefera: "Basescu, deschide, Politia !" 1 Link to comment
Mircea Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 Oare ce se intampla in tara asta? Militia face miting de protest, presedintele ameninta in stanga si in dreapta,totul o ia razna.Am auzit azi dimineata la stiri ca renunta la serviciile Politiei Rutiere pentru deplasarile sale. Cine o sa-i faca loc in traficul din Bucuresti? SPP-ul? Sau poate se inchide acolo pana la expirarea mandatului. Sau poate pleaca cu elicopterul pana la Targoviste ca alt predecesor. SPP-ul are divizie speciala pentru asa ceva, politia rutiera nu face decat sa blocheze anumite intersectii, toate masinile din coloana sunt ale spp-ului chiar daca sunt inscriptionate cu Politia Rutiera . Tot ce au de facut este sa foloseasca inca vreo 10 motociclisti, stai linistit. Link to comment
tolin Posted September 26, 2010 Share Posted September 26, 2010 SPP-ul n-are treaba cu circulatia rutiera, dar bineinteles, baselu nu s-a impiedicat vreodata de un . Oricum, un nou prilej de-a deturna subiectul principal: frauda televizata din Camera Deputatilor, o noua dovada a modului cum se numara voturile in Baselia. 1 Link to comment
Salex Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 (edited) Daca vreti, puteti sa o luati ca fftopic: ! L’État c’est moi! - Cuvinte celebre rostite de Ludovic al XVI-lea al Frantei atunci cand parlamentul s-a opus unui proiect de lege propus de el. A venit in acea zi la parlament , in haine de vanatoare si l-a intrebat pe presedinte de ce parlamentul s-a opus proiectului sau de lege . Presedintele a raspuns ca parlamentarii s-au opus pentru ca apara interesele statului. Ludovic a replicat cu autoritate: “Ale statului?” …Pai statul sunt eu ! Aceste cuvinte se folosesc si in zilele noastre si sunt adresate unei persoane care se crede stapanul absolut. Orice asemanare cu o persoana (sau situatie) reala NU este deloc intimplatoare Edited September 27, 2010 by Salex Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Medicamente, cineva trebuia sa ia medicamente in tara asta. Orice asemanare cu o persoana (sau situatie) reala NU este deloc intimplatoare Link to comment
tolin Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Baselu si-a dezvaluit calcaiul lui Achile, ce nu-i place sa auda, toti i-o vor repeta de acum inainte ("iesi afara, javra ordinara !"). Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Deja Blaga si-a dat o data demisia, ce rost mai are? Si unde gasesti prosti mai mari decat un grup de politisti? Link to comment
Miste_R Posted September 27, 2010 Share Posted September 27, 2010 Sa vezi daca vin aia cu tancuri prin cotroceni... Link to comment
Salex Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 ... cineva trebuia sa ia medicamente in tara asta. Ai dreptate, insa cred ca acum e prea tirziu. Nici macar medicamentele nu il mai pot ajuta ... Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Da, dar sunt convins ca vorbim de persoane diferite. Link to comment
tolin Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Cu cate cuburi de gheata se iau medicamentele ? Link to comment
korydon Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 La Base nu conteaza, important sa fie cu gheata ca si asa e obisnuit cu ea. La Vadim e mai nasol ca nu mai poate prea mult Bolcas. Link to comment
Zmeul cel rau Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 Medicamentele se iau dupa instructiunile din cartea de geografie. Link to comment
Tommy Posted September 28, 2010 Share Posted September 28, 2010 (edited) Tratamentul e inca un act pozitiv. In politica prostia nu este un handicap. Ia uite ce ministra au avut si frantujii: http://www.realitatea.net/fosta-ministra-a-justitiei-din-franta-a-confundat-inflatia-cu-sexul-oral_751004.html inflatie sau felatie? e tot una sau in loc de? "Văd că unele dintre ele caută profituri de 20 sau 25%, într-un moment când felaţia este aproape inexistentă". Edited September 28, 2010 by Tommy 1 Link to comment
ciolanus Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Din nelipsitul careu portocaliu BBVU (berceanu-blaga-videanu-udrea) doar tanti Nuti mai rezista. Care o fi secretul? Link to comment
EM!L Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Ţine la tăvăleală. E rezistentă! Link to comment
korydon Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Mai are cateva buzunare de umplut de aia mai sta... Link to comment
smailmiami Posted September 29, 2010 Share Posted September 29, 2010 Toate ca toate, tari ministrii astia noi ai lu' Base ... Te pufneste rasu mai rau ca la Stan si Bran. Link to comment
Recommended Posts