Jump to content

Politica Fratilor

zalmoxis

Recommended Posts

[...] o expresie pentru care il apreciez.

Adevaru' e ca cine mai e si Franta sau Germania asta de vin ei sa puna conditii lu' Base ? Marinaru' are impresia ca si prin Europa sufla vantu' cum vrea catargu' lui.

"Europenii" si-au schimbat azi declaratiile .Nu intram in "spatiu" din cauza Bulgariei de fapt.

Romania este o tara destul de mare si ca intindere ,dar, mai ales ca populatie.Populatie ce reprezinta o masa de "manevra"(cat Bulgaria si Ungaria impreuna)pentru firmele si finantele europene si nu isi prea permit sa piarda o oportunitate.

Mie si asta mi se pare o scuza penibila, nu intra Romania din cauza ca Bulgaria nu are securizata corespunzator fronntiera cu Turcia, si nu poate intra una fara alta. Beton logica.

Idiotul de Sarkozi pierde zi de zi in sondaje si joaca vadimistic cartea nationalismului.

Mi-a placut insa ce sprijin ne-a acordat Ungaria, care detine acum presedentia uniunii europene.

• Like 3

Si noi, daca intram o data cu Bulgaria. Altfel, avem toata frontiera de sud de asigurat peste noapte (ca nu s-a gandit nimeni ca nu vom intra simultan) si temporar. Iar daca zice cineva de faptul ca acolo e mai mult Dunare, ii reamintesc de metoda de tranzactionat petrol din timpul embargoului impotriva Iugoslaviei.

Se tranzactiona pe frontiera terestra.Pe Dunare veneau 2-3 barci cu 10 bidoane.Apa de ploaie.

In alta ordine de idei ,frontiera pe Dunare este mai usor de supravegheat.Un singur granicer cu un binoclu bun acopera multi km.de fasie.

Mai aveam putin si plangeam de emotie la numeroasele apeluri si evaluari de moralitate in politica... Dar la amintirea istoriei glorioase si a trecutului mandru chiar am plans, strapuns de o emotie profunda! Si cand am vazut ca este mentionat si comunismul si cu securistii am dat in disperare si depresie! Unde este moralitatea, demnitatea si neintinarea din politica de alta data?!?! Noroc de xanax, asta este singura alternativa!

Edited by andreib
  • Like 1

Tot ce face Crin este telenovela. El insusi este o telenovela. Pe deasupra, de unde stii tu ca nu stau babele cu ochii-n sticla la cat de frumusel sta ca un mielusel?

Edited by zeneseu
  • Like 3

Tot ce face Crin este telenovela. El insusi este o telenovela.

Si atunci de ce se discuta despre el atata, de ce se grabesc toti sa-l scuipe ? Eu stiu ca despre un nimeni nu se discuta, ca nici nu-l cunosti. Doar pentru romanii sunt singurul popor (din zona pretins democratica) care critica opozitia ? Asta se stie din '90, nu mai este o noutate.

Edited by tolin

Votez cu minus bancurile proaste, vechi sau rasuflate !!!

si astept "zmeule" sa-ti faci autoevaluarea.

Lasa-l pe floricica asta din pnl ca nu se merita sa pierdem bitii cu el si cu opozitia si fa-mi evaluarea ta obiectiva cu toate realizarile lui "tatuca" tau, a securitatii, a putorilor ce sunt inspirate de base.

• Like 1