DGT Posted January 4, 2011 Share Posted January 4, 2011 Eh, mare lucru, pentru ei orice este posibil! N-au nici cea mai mica jena. Link to comment
DGT Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Basescu:"Nu vom sta ca ramele!". Dupa cinci ani de guvernare,o expresie pentru care il apreciez. Link to comment
tolin Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 Banuiesc ca toti romanii au fost profund miscati si s-au dus voiosi la locul de munca, inclusiv cei care nu mai au. Link to comment
smailmiami Posted January 7, 2011 Share Posted January 7, 2011 [...] o expresie pentru care il apreciez. Adevaru' e ca cine mai e si Franta sau Germania asta de vin ei sa puna conditii lu' Base ? Marinaru' are impresia ca si prin Europa sufla vantu' cum vrea catargu' lui. Link to comment
DGT Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 "Europenii" si-au schimbat azi declaratiile .Nu intram in "spatiu" din cauza Bulgariei de fapt. Romania este o tara destul de mare si ca intindere ,dar, mai ales ca populatie.Populatie ce reprezinta o masa de "manevra"(cat Bulgaria si Ungaria impreuna)pentru firmele si finantele europene si nu isi prea permit sa piarda o oportunitate. Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Daaa, ca atlfel daca nu erau tiganii si coprutia, ne-ar fi primit, chiar daca pe bulgari nu s-ar fi calificat tehnic... A se observa totusi cum bulgarilor nu li se reproseaza copruptia. Poate n-au. Link to comment
Tommy Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Mie si asta mi se pare o scuza penibila, nu intra Romania din cauza ca Bulgaria nu are securizata corespunzator fronntiera cu Turcia, si nu poate intra una fara alta. Beton logica. Idiotul de Sarkozi pierde zi de zi in sondaje si joaca vadimistic cartea nationalismului. Mi-a placut insa ce sprijin ne-a acordat Ungaria, care detine acum presedentia uniunii europene. 3 Link to comment
tolin Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 E interesata Hungaria, scapa de o mare parte din frontiera de securizat. Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Si noi, daca intram o data cu Bulgaria. Altfel, avem toata frontiera de sud de asigurat peste noapte (ca nu s-a gandit nimeni ca nu vom intra simultan) si temporar. Iar daca zice cineva de faptul ca acolo e mai mult Dunare, ii reamintesc de metoda de tranzactionat petrol din timpul embargoului impotriva Iugoslaviei. Link to comment
DGT Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Se tranzactiona pe frontiera terestra.Pe Dunare veneau 2-3 barci cu 10 bidoane.Apa de ploaie. In alta ordine de idei ,frontiera pe Dunare este mai usor de supravegheat.Un singur granicer cu un binoclu bun acopera multi km.de fasie. Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 8, 2011 Share Posted January 8, 2011 Pai, tocmai, ideea era sa nu fie un granicer cu binoclu... Link to comment
hitman Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Sa vedem ce alternative avem dpdv politic. Link to comment
andreib Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 (edited) Mai aveam putin si plangeam de emotie la numeroasele apeluri si evaluari de moralitate in politica... Dar la amintirea istoriei glorioase si a trecutului mandru chiar am plans, strapuns de o emotie profunda! Si cand am vazut ca este mentionat si comunismul si cu securistii am dat in disperare si depresie! Unde este moralitatea, demnitatea si neintinarea din politica de alta data?!?! Noroc de xanax, asta este singura alternativa! Edited January 10, 2011 by andreib 1 Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Hai bre, recunoaste, tie iti place sa il privesti pe Crin la teve. Link to comment
smailmiami Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Sa vedem ce alternative avem dpdv politic. Asa, si ? Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Da, si eu sunt convins ca in continuare lumea poate vota Proiectul. Link to comment
lascarica Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 (edited) Hai bre, recunoaste, tie iti place sa il privesti pe Crin la teve. Da' ce domnu' joaca in telenovele deacu' ? Macar asa s-ar uita babele... Edited January 10, 2011 by lascarica Link to comment
zeneseu Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 (edited) Tot ce face Crin este telenovela. El insusi este o telenovela. Pe deasupra, de unde stii tu ca nu stau babele cu ochii-n sticla la cat de frumusel sta ca un mielusel? Edited January 10, 2011 by zeneseu 3 Link to comment
andreib Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Hai bre, recunoaste, tie iti place sa il privesti pe Crin la teve. Ma uit la toate programele cu el! Link to comment
tolin Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 (edited) Tot ce face Crin este telenovela. El insusi este o telenovela. Si atunci de ce se discuta despre el atata, de ce se grabesc toti sa-l scuipe ? Eu stiu ca despre un nimeni nu se discuta, ca nici nu-l cunosti. Doar pentru romanii sunt singurul popor (din zona pretins democratica) care critica opozitia ? Asta se stie din '90, nu mai este o noutate. Edited January 10, 2011 by tolin Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Nu opozitia a fost criticata, ci Opozitia. Link to comment
tolin Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 In fine, oricum nu inteleg ei ce-i aia exact, "aia care nu-s cu Puterea", probabil. Link to comment
Zmeul cel rau Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Nu, aia care nu-s la ciolan dar ar vrea, si nu gasesc vreo modalitate sa li-l dam de bunavoie. A se citi "prin vot". 2 Link to comment
baden Posted January 10, 2011 Share Posted January 10, 2011 Votez cu minus bancurile proaste, vechi sau rasuflate !!! si astept "zmeule" sa-ti faci autoevaluarea. Lasa-l pe floricica asta din pnl ca nu se merita sa pierdem bitii cu el si cu opozitia si fa-mi evaluarea ta obiectiva cu toate realizarile lui "tatuca" tau, a securitatii, a putorilor ce sunt inspirate de base. 1 Link to comment
Recommended Posts