lascarica Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 Cea mai tare nominalizare e pt ministrul turismului. Pana acum erau curve politice, acum e o curva la propriu... Te contrazic ... Asta e si una si alta Uita-te si la M Tineretului ... nu e blonda dar promite ) Link to comment
Zmeul cel rau Posted December 21, 2008 Share Posted December 21, 2008 @tolin: taxa de prima înmatriculare (sau de poluare) e un lucru bun. Aplicarea ei o delicatesa turceasca cu nuca. E la fel ca in cazul votului uninominal. Pe care nu il avem. Link to comment
tolin Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 (edited) "Mai, animalule !" s-a transformat in "... sunt dezaxati ... trebuie sa-i ignoram ..." (iliexu) si in "... niste retardati ..." (teodorexu). Asa-i cand te scot slugile de sub urmarirea penala, prinzi curaj. Din categoria "sunt prostanac, deci, exist": un pretins prim-ministru confunda PIB-ul Romaniei cu cel al USA, promitand 62 miliarde de euro (6%) pentru Educatie !!! Edited December 22, 2008 by tolin Link to comment
andreib Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Macar a recunoscut ca nu se pricepe la economie...ORicum ca sa fie papagalul lui babsescu nici nu trebuie sa se priceapa . Link to comment
Tommy Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 (edited) Geoana, nu Boc a zis minunea asta. Edited December 22, 2008 by Tommy Link to comment
andreib Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Pt prostanacu' e scuzabil... Nu poate mai mult. Link to comment
tolin Posted December 22, 2008 Share Posted December 22, 2008 Asta n-are dimensiunea cifrelor, el confunda bugetul cu PIB-ul. Este explicabila acum generozitatea lui in a da bani gratis la tot poporul. Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Ar fi putut fi la topicul de caterinca, dar nu cred ca e la misto sau intamplator faptul ca oamenii aia au fost acolo: Cel putin al doilea filmulet e demential. Link to comment
Satori Posted February 1, 2009 Share Posted February 1, 2009 Stie toata lumea, dom'le, au dat si pe ecrane... Tipa asta are nevoie sa vada un film cu BDSM, ceva, si sa ii se spuna ca asa face toata lumea. Ar tine-o ocupata si nu ar mai avea timp de prostii. Link to comment
Tommy Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Ii vedem si noi pe serpii astia de tericeni si patriceni la bulau? Link to comment
Mircea Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 La anu' ca e an electoral! Link to comment
Myg Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 Aratati-mi si mie un "big fish" la bulau! Ei, ca mai cade cate unul mai mic, sunt pierderi colaterale. Se apara unul pe altul ca si in orice breasla. Link to comment
Laurycã Posted February 8, 2009 Share Posted February 8, 2009 (edited) Eu n-am vazut nici macar unul mic, doar fraieri ca mine si ca noi toti. O sa vedem vreo unul din astia peste inca 3 vieti. Eu macar un primar de comuna care a facut golanii sa-l vad la puscarie, dar nici unul din toata tara asta. Edited February 8, 2009 by Laurycã Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 9, 2009 Share Posted February 9, 2009 La anu' ca e an electoral! Anul asta nu e? Eu zic merci sa il vad pe Bombonel. Oricum, tot aia e: cand a fost sa se voteze inceperea urmaririi penale impotriva lui, penelistii si udemeristii au bagat-o pe aia cu "treaba interna din FSN" si ei nu se baga. Mama lor...! Link to comment
DGT Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Parlamentul nu o sa voteze niciodata in favoarea inceperii urmaririi penale de frica sa nu se intoarca impotriva lor! Sunt toti la fel!Ca sa ajungi in ierarhia unui partid iti trebuie bani,bani care, sa fim seriosi nimeni nu i-a facut 100% legal! Atunci,ajunsi in parlament cum sa-si faca rau cu mana lor? Nu vedeti ca toata lumea restructureaza si ei isi maresc bugetul Oribil! Bine ca nu am fost la vot! Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Oribil! Bine ca nu am fost la vot! Deci iti place cum au votat ceilalti. Link to comment
Tommy Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 "A" votat doi vecini. Da ma tem ca tot aia era si altfel. Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Fii linistit, nu doar tu nu ai votat. Mai sunt o groaza care se lauda cu asta. Link to comment
zeneseu Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Pai, iti mai vine sa votezi cand la putere vine aceeasi Marie dar cu alta palarie? Link to comment
Laurycã Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Daca as fi votat cu cineva recunoasteam ca am fost prostit. Asa ca ori nu votezi (solutia cea mai nedemocratica si pe care am adoptat-o si eu) ori anulezi votul (in alb sau multistampilat). Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Unii au investit multi bani in ideile astea doua: neprezentarea si votul in alb, multi dar nu toti. Restul l-au dat pe mici si bere. Ce a fost mai amuzant ca aproape nimeni nu a comentat despre procentajul votului in alb, a fost doar o mica mentionare la statistici si, cu toate astea, este inca prezentat ca o mare realizare in atragerea atentiei conducatorilor. Link to comment
zeneseu Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 ... si, cu toate astea, este inca prezentat ca o mare realizare in atragerea atentiei conducatorilor. Cine prezinta asta? Si caror conducatori? Alora pe care ii doare in c*r ca mergem sau nu la vot? Cu atat mai bine pentru ei. Sunt destui care isi vand votul pe 2 mici si un pahar de bere. Cat vor exista acesti alegatori, ai nostrii conducatori vor face ce vor-nu ca nu ar face deja. Link to comment
DGT Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Aveti o sansa sa schimbati ceva mergand la vot la alegerea Presedintelui! In special voi mai tineri ar trebui sa mergeti! Daca avem de unde ALEGE ! Link to comment
Tommy Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Eu nu mai cred ca votul va mai da solutia, desi alternative sunt excluse. Zns-ule, zmeul a votat cu psd-ul. Doar ca .. pe sub mana, adica indirect Link to comment
Zmeul cel rau Posted February 10, 2009 Share Posted February 10, 2009 Eu nu am votat. Eram la Bicaz si nu am avut voie. Cine prezinta asta? Aceiasi revoltati de pe la televizor si de pe internet. E suficent sa existe unul singur care sa se duca la vot iar alesii vor fi fericiti. E mai simplu sa spaguiesti un fraier, despre care stii sigur ca voteaza, decat sa faci cateva milioane sa te voteze pe tine. Au facut tot ce le-a stat in putinta sa asigure starea asta de fapt, inclusiv organizarea alegerilor a fost de asa natura. In loc sa fie o miscare de revolta impotirva sistemului, a fost o miscare condusa de sistem. Cea mai mare pedeapsa e sa votezi: fie pui stampila la nimereala (dar valid) fie il alegi pe cel cu cele mai putine sanse. Daca nu votezi sau iti anulezi votul, ei sunt fericiti, oricum e mai bine pentru ei decat ai fi votat impotriva lor. Link to comment
Recommended Posts