miezu Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Nu stiu daca vreunul dintre voi s-a lovit de acesta problema.In timpul mersului apasand pedala de ambreiaj simt la orice gropita sau denivelare cum se misca tot ansamblul pedalelor.Daca stie cineva ceva despre acest lucru ... Link to comment
iso Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 Verifica daca ansamblu pedalier are suruburile strinse . Link to comment
miezu Posted October 8, 2004 Author Share Posted October 8, 2004 Suruburile sunt stranse,am verificat.Am un prieten care are aceeasi problema tot la un espero.Cand i-am spus mecanicului asta a zis ca sunt eu prea pretentios,dar este ff enervant sa simti cum trepideaza pedalele ,ai senzatia ca se rupe intreaga masina. Merci oricum pt raspuns. Link to comment
iso Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 ...sau pedalele "joaca" in lagare si atunci trebuie sa schimbi blocul pedalier cu totul sau sa incerci sa bucshezi . Link to comment
hellcat Posted October 8, 2004 Share Posted October 8, 2004 eu sunt mai pesimist, pt ca sunt patit. vibratii in pedale, in toata masina se propaga de la motor. (ma refer la vibratiile puternice si constante). la mine a fost de la vibrochen si sunt foarte greu de depistat. si oricum daca esti un pic atent iti dai deama ca vibratiile nu sunt neaparat de la un cauciuc sau o roata neechilibrata. Link to comment
dj_sorin Posted October 26, 2004 Share Posted October 26, 2004 Nu stiu daca vreunul dintre voi s-a lovit de acesta problema.In timpul mersului apasand pedala de ambreiaj simt la orice gropita sau denivelare cum se misca tot ansamblul pedalelor.Daca stie cineva ceva despre acest lucru ... Verifica axul pedalier. Link to comment
Recommended Posts