Jump to content

Se Poate Monta Torumetru?

zeus85

Recommended Posts

• 5 years later...

O sa profit de amabilitatea ta si o sa te mai intreb cate ceva.

1. Cand spui bord te referi la cutia aia cu ceasuri sau efectiv la tot bordul masinii?

2. Daca te referi la cutia de ceasuri, ai idee daca cea de pe Espero se potriveste pe Cielo. Asa ochiometric din poze par sa fie cam de acceasi dimesiune, exceptand prinderea din cate am vazut eu, dar asta nu ar fi o asa de mare problema. Din pacate nu am reusit sa vad nici o poza care sa arate mufele din spate.

Cel mai simplu ar fi sa compari schemele din manualele de Cielo si Espero,stiu ca sunt ceva diferente la conectica pinilor pe mufe. Recomandarea este sa cumperi tot ansamblul ceasurilor de bord eventual poti inlocui doar kilometrajul pentru a pastra kilometrii tai pe masina. Pe spate este o folie cu circuit imprimat ce are contacte iar acestea difera la bordurile cu turometru si cele fara turometru. Degeaba vei cumpara decat turometru pentru ca nu are gaurile unde vin acele suruburi impreuna cu folia cu circuit imprimat. Uite aici poza cum arata http://www.nexia-club.ru/forum/topic/10265.htm

Edited by GeorgeParaschiv

Cred ca nu m-am exprimat cum trebuie in postul anterior.

Vreau sa montez asta:

ceasuri-espero-6964bc11fc10d53e6-0-0-0-0-0.jpg

in locul asteia:

248560123-541572-700_700.jpg

Daca o sa imi iau bordul de Cielo cu turometrul, normal ca o sa il montez cu totul pe cel nou(cu kilometrajul de pe al meu cum spuneai tu).

Multumesc din nou pentru sfaturi.