mike.omega Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Salutare! Recuperam weekendul trecut ori ba?! Hai sa vedem cine poate sa vina, eu de data asta nu mai ratez intalnirea ca mi-e dor de un frappe a la Cafe D'art! PS: observ membrii noi din CT pe forum dar pe aici nu au intrat Link to comment
dreamlike Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Pai n-au intrat ca i-au speriat kalogustosii astia cu ceara lor cu tot ). Din pacate spun pas si saptamana asta dar promit ca inainte de Craciun sa o punem de-o colinda. Numai bine tuturor. "> Link to comment
mike.omega Posted December 12, 2006 Author Share Posted December 12, 2006 Sa vezi ce o sa-i sperii eu cu spray-ul de curatat tapiseria. Mi-am luat si eu unul cum are M Cojo, face minuni! Am bancheta curata in dacie Link to comment
andrew Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Membrul nou se simte dator sa se prezinte cat de curand la intalnire, dar nu stie daca poate sambata asta, poate da un raspuns abia pe vineri. Daca totusi reuseste sa vina, are cineva autocolante? Link to comment
mike.omega Posted December 12, 2006 Author Share Posted December 12, 2006 Momentan autocolantele sunt in schimbare, vezi topicul daewooclub.ro->gmclub.ro PS: next time cand pleci de la facultate vezi ca pe trecerea de pietoni chiar sunt pietoni ) (ma grabeam si nu m-am oprit) Link to comment
andrew Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 (edited) Ii vedeam si eu, dar tot trebuia sa ies de acolo cumva. > L.E.: Am senzatia ca ma urmaresti, e deja a doua oara cand semnalezi prezenta mea prin oras ) Edited December 12, 2006 by andrew Link to comment
paul_marines Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Am senzatia ca ma urmaresti, e deja a doua oara cand semnalezi prezenta mea prin oras ) Pai cum sa nu te urmareasca, doarece ai un numar predestinat amenzilor. Stii Dacia 1310 CT 14 BPR, fostul radar, care pre multi i-a lasat fara toate cele. Oricum fii binevenit in clubul care tocmai se schimba la fata. Daca nu intervine ceva deosebit voi onora intalnirea de sambata. Dreamlike, colindele in engleza te rog si sa vii cu rest potrivit la un penny. Am uitat sa-ti spun ca daca faci greseli la engleza, pierzi banutul si faci cinste cu frape. Asta ca sa nu mai corectezi pe maestrul vanator. Link to comment
andrew Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 (edited) Daca totusi ajung pe la intalnire sper sa nu fugiti toti, amenzile date de mine nu depasesc valoarea unui frape, iar pentru inceput chiar n-am pentru ce sa amendez. Edited December 12, 2006 by andrew Link to comment
sebian Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Mike, vezi ca iar va intalniti in trecut ...e 16 decembrie, nu noiembrie... Link to comment
Immortal Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 In noiembrie? Preeeezeeeeent! Link to comment
dreamlike Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Dreamlike, colindele in engleza te rog si sa vii cu rest potrivit la un penny. Am uitat sa-ti spun ca daca faci greseli la engleza, pierzi banutul si faci cinste cu frape. Asta ca sa nu mai corectezi pe maestrul vanator. Aferim efendi Vanatoru, aferim . Link to comment
mike.omega Posted December 13, 2006 Author Share Posted December 13, 2006 (edited) E din cauza lui Andrew, il vad de prea multe ori prin oars ) Ce sa-i faci mai Sebiene, batranetile, nu ajungi si tu prin zona sa te convingi ca-i decembrie? Immortale iti aduci prafuita sa-i facem masuratori, da? (ma refer la masina ) PS: Safari ai sa fi uimit sa afli ca dacia aia cu BPR inca mai da amenzi, nu! nu sunt patit(sac!) dar am vazut-o stand la panda Edited December 13, 2006 by mike.omega Link to comment
sebian Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 In sufletul meu e sarbatoare, Mikule, nu numai decembrie Link to comment
mike.omega Posted December 13, 2006 Author Share Posted December 13, 2006 De ce?! ti-au lasat cei de la firma un Sprinter pe mana sau ai vreun motiv ascuns? Link to comment
dreamlike Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Cica le-au bagat paturi in birouri. Link to comment
mike.omega Posted December 13, 2006 Author Share Posted December 13, 2006 Si le-au scos ratia de net Link to comment
MCojo Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 In sufletul meu e sarbatoare, Mikule, nu numai decembrie De ce?! Se insoara... > Link to comment
mike.omega Posted December 13, 2006 Author Share Posted December 13, 2006 (edited) Haoleo! S-a mai dus unu Pare rau man! Sper sa-ti mearga bine! PS: cine e aleasa? Edited December 13, 2006 by mike.omega Link to comment
alx Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Mike, vezi ca iar va intalniti in trecut ...e 16 decembrie, nu noiembrie... corectat Link to comment
MCojo Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Se insoara... cu Munca, ... Statuia cand o vedem?! Link to comment
mike.omega Posted December 15, 2006 Author Share Posted December 15, 2006 Il punem in locul lui Ovidius sau luam doar bustul si il punem in locul lui Decebal la liceu? Link to comment
sebian Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 (edited) Prefer la batrinul meu liceu PS. Insuratoarea e in programul 2007...sunt in cautari Edited December 15, 2006 by Sebian Link to comment
Arry Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Se prezinta si UBB`u la intalnire cu stapan cu tot Link to comment
andrew Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Pana la urma ramane stabilit, ma prezint si eu.. ca sa ma cunoasteti oficial. Sper sa nu am parte de vreun ritual de initiere S"> Link to comment
Recommended Posts