Jump to content

Intalnire Dwc Ct

Recommended Posts

Am senzatia ca ma urmaresti, e deja a doua oara cand semnalezi prezenta mea prin oras :) )

Pai cum sa nu te urmareasca, doarece ai un numar predestinat amenzilor. Stii Dacia 1310 CT 14 BPR, fostul radar, care pre multi i-a lasat fara toate cele. Oricum fii binevenit in clubul care tocmai se schimba la fata. Daca nu intervine ceva deosebit voi onora intalnirea de sambata.

Dreamlike, colindele in engleza te rog si sa vii cu rest potrivit la un penny. :D

Am uitat sa-ti spun ca daca faci greseli la engleza, pierzi banutul si faci cinste cu frape. Asta ca sa nu mai corectezi pe maestrul vanator.

Dreamlike, colindele in engleza te rog si sa vii cu rest potrivit la un penny. :D

Am uitat sa-ti spun ca daca faci greseli la engleza, pierzi banutul si faci cinste cu frape. Asta ca sa nu mai corectezi pe maestrul vanator.

Aferim efendi Vanatoru, aferim :osanale: .

E din cauza lui Andrew, il vad de prea multe ori prin oars :) )

Ce sa-i faci mai Sebiene, batranetile, nu ajungi si tu prin zona sa te convingi ca-i decembrie?

Immortale iti aduci prafuita sa-i facem masuratori, da? (ma refer la masina :mrgreen: )

PS: Safari ai sa fi uimit sa afli ca dacia aia cu BPR inca mai da amenzi, nu! nu sunt patit(sac!) dar am vazut-o stand la panda ;)

Edited by mike.omega
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...