_romulus_ Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Deci, pentru eventualii noi veniti, joi 14 decembrie, 2006, ora 19, in spatele Casei Tineretului, Tg. Mures. Particip la intalnire dar nu stau mult ca trebuie sa fug pana la Cluj. Imi vine detectoru` Link to comment
Raul Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Ca de obicei numa pe fuga Eu s-ar putea sa nu vin deloc daca e vreme buna. Trebuie sa fac o iesire la iarba verde. O sa stiu sigur joi daca pot ajunge sau ba. Link to comment
sorin_frumuseanu Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Eu vin sigur. Pe moment am ajuns sa ma trezesc la 3 dimineata, pana joi ajung iar la program de zi 100%. Sa vedem cine se aduna pana joi Mi-ar fi rusine sa reprezint Muresul cu o masina de Mehedinti. Link to comment
_romulus_ Posted December 12, 2006 Author Share Posted December 12, 2006 Ce sa-i faci mai Raul, asta e viata... o permanenta alergatura. S"> @sorine, acum esti muresean. Ca-i masina cu numar de Mehedinti... acu asta e. Trebuie sa ne resemnam Link to comment
Raul Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Aduc joi daca vin niste diluant si facem noi din "H" un "S" sa ai si tu MS Sau pe durata intalnirii lipim un "S" peste. Link to comment
sorin_frumuseanu Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Am amintiri frumoase legate de numar. Cat m-am chinuit eu sa fac din el un brand... pe unde a fost pus pe dacie... Ma gandeam sa-l las sorei mele (MEK) ca sa nu o opreasca nimeni, dar nu a vrut. Si oricum, imi place ca in mures inca sunt considerat turist, ori soferii mureseni sunt f amabili. Link to comment
Tommy Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Ma gandeam sa-l las sorei mele (MEK) ca sa nu o opreasca nimeni, dar nu a vrut. Eh, care-i povestea? De ce nu ar opri-o cu numarul asta? Link to comment
sorin_frumuseanu Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Versiunea scurta: 5 ani politie, 5 sri "> Am avut colegi super care inca isi mai amintesc de mine (de bine - sper). In plus, inca am ramas "omul lor de baza" cand vor sa-si modifice/modernizeze pc-ul de acasa. Link to comment
_romulus_ Posted December 13, 2006 Author Share Posted December 13, 2006 Deci, atentie oameni buni, ce discutati pe aici! Link to comment
Tommy Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 (edited) Grade? Ca e frig.. nu de alta Edited December 13, 2006 by Tommy Link to comment
sorin_frumuseanu Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Usooooor!!! Pe diploma mea din liceu scrie "sudor". Daca as avea timp sa ma ocup de toate calificarile mele din trecut... Oricum, CV-ul meu e online si usor de regasit cu google, yahoo sau msn search, ca doar cu asta ma ocup acum. Marele secret e ultima mea pasiune: imi place sa gatesc Normal, dupa plimbarelile cu Matiz. Link to comment
Recommended Posts