cosmarperpetuu Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Am facut rost recent de un mp3 player auto sony gt 300 s. Problema este ca la la toate denivelarile cd-ul sare. Stie cineva de ce? Precizez ca nu l-am luat de nou el fiind cumparat in iulie anul asta. Link to comment
VAXXi Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Daca nu l-ai luat de nou, te-ai gandit de ce l-o fi vandut proprietarul initial ? Sare la fel si pe CD audio, si pe CD cu MP3 ? Link to comment
LYM Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 (edited) N-ar trebui sa sara, fiindca are buffer. Eu am avut GT200S pe Dacie si nu sarea deci ... Vezi sa nu fie f. zgariat cd-ul, cu toate ca nu cred ca de la aia e Edited December 27, 2006 by LYM Link to comment
cezar grig Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 LYM avea bass gt200s ? Sau se auza mai aiurea fara bass? Link to comment
LYM Posted January 8, 2007 Share Posted January 8, 2007 Cum adica avea bass? Avea si reglaj separat pt. subwoofer, daca la asta te referi. Eu n-am avut cine stie ce boxe (MacAudio 55W fata si Alpine 70W (?) spate) dar se auzea decent. Link to comment
Recommended Posts