sorin_frumuseanu Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Nu facem 2 intalniri saptamana asta? Adica si de Craciun si de Revelion? Eu de vineri plec la Orsova asa ca pe 28 sunt cam departe. Daca se lasa cu chiuituri, ma ofer ca taximetrist ca oricum nu beau. In cazul asta.. rugaminte mare: sa-mi lasati pe un bilet adresa unde sa va duc acasa ca dupa... cine stie? Link to comment
_romulus_ Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Nu tine figura ) Nu cunosti orasul Ramane sa ni te alaturi Link to comment
sorin_frumuseanu Posted December 18, 2006 Author Share Posted December 18, 2006 1. Imi place sa ma invart prin oras si acum chiar ca ai ce vedea in mures. >- 2. Matiz chiar consuma putin, lucru de care inca ma minunez. 3. Si cel mai important: sunteti baieti de gasca si nu am nici un interes sa va duc repede acasa Asa ca poate apare mai tarziu pe forum "Si a fost si Intalniri Mures 22 Decembrie" cu "noi invitati". Se pare ca deja datorez o bere "cuiva" interesat sa ne insoteasca. Link to comment
_romulus_ Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Sa vedem ce zic si ceilalti. In principiu, eum-as baga la una serioasa de Craciun si as zice pas la aia de revelion Link to comment
sorin_frumuseanu Posted December 21, 2006 Author Share Posted December 21, 2006 Doar noi 2 deocamdata? Mai vine cineva? Link to comment
Raul Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Si eu vin. Am fost cam ocupat ultima perioada nu am prea avut timp de nimic. femeile astea... Link to comment
_romulus_ Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Deci, eu acuma am venit de acolo. A fost intalnirea anului M-am intalnit cu mine. Nu-i bai! Ramane pe saptamana viitoare, cand o sa o facem lata asa, ca de ultima din anul acesta. Link to comment
Raul Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Eu imi cer scuze oficial am sperat pana in ultimul moment ca o sa ajung. Din pacate am avut parte de o zi cu program flexibil intins la maxim . Am stat ieri aproape 14 ore la servici. Nu conteaza ca de maine am concediu asa ca Romulus mii de scuze inca odata si ne vedem sper data viitoare. Link to comment
_romulus_ Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Nu e necesar sa-ti ceri scuze La intalniri vine cine vrea si poate. Ce, eu nu am lipsit niciodata? Link to comment
sorin_frumuseanu Posted December 22, 2006 Author Share Posted December 22, 2006 Cate ture facusem eu prin zona aia pana la intalnire... De aia si intarziasem. Dimineata plec oficial in vacanta. Sa ne vedem cu bine. Link to comment
Recommended Posts