mike.omega Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Am pus luna si anul bine?! Am pus Acuma... HO HO HO! Hai ca vine Craciunul si odata cu el mosu ala cu barba alba care sper sa ne aduca macar niste zapada Cine se anunta?! Dreamlike mai ai autocolante cu daewooclub? Link to comment
sebian Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 (edited) Prezent macar de sarbatori sa mai ajung si eu pe-acasa...zapada poate doar pe la mustata, de la frappe sau... Edited December 19, 2006 by Sebian Link to comment
MethodRO Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Ajung si eu ca si Sebian de sarbatori ca de mult nu am mai fost pe acasa, Link to comment
mike.omega Posted December 19, 2006 Author Share Posted December 19, 2006 Cine poate, sa aduca un autocolant pt Andrew. Link to comment
sebian Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Si unul pentru Sprinter-ul meu! Link to comment
ToPser Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Ce autocolant? Cu gmclub? Link to comment
sebian Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Ce-i cu fatza aia de scandal pe tine? Link to comment
mike.omega Posted December 19, 2006 Author Share Posted December 19, 2006 Topser, daewooclub.ro este la fel de functional ca si celelalte doua adrese. Ca esti redirectionat e alta poveste Link to comment
dreamlike Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Cine se anunta?! Dreamlike mai ai autocolante cu daewooclub? Ma prezint si eu sambata in zona si o sa vin si cu autocolantele aferente. Link to comment
ToPser Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Da!!! Voi cum intrati pe forum ??? Link to comment
mike.omega Posted December 20, 2006 Author Share Posted December 20, 2006 www.gmclub.ro/forum ca daca intri prin daewoo iti da logout chit ca esti logat pe gm Link to comment
andrew Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 HO HO HO @mike ma bucur ca nu ai uitat de mine cu autocolantele Link to comment
ToPser Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Cine vede un autocolant cu daewooclub.ro o sa vrea sa intre sa vada cu ce se mananca! Ce raspuns va primi nu mai e cazul sa-ti spun ,de altfel eu intentionez sa-l dau jos ! Link to comment
dreamlike Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 (edited) Ei mai lasa-l acuma nu mai fi asa suparat. Pana la urma prea putini cred ca intrau pe forum ca vedeau pe masina mea daewooclub.ro. E doar vorba de un mic semn distinctiv de apartenenta la club. Eu il mai las, desi primul impuls a fost sa-l dau jos (Numai GM nu e Tizulake )). Edited December 20, 2006 by dreamlike Link to comment
mike.omega Posted December 20, 2006 Author Share Posted December 20, 2006 Nu mai bine vorbim noi despre asta sambata la intalnire?! >- Link to comment
dreamlike Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Uite dom'ne ca nu trebuie sa fi cel mai batran ca sa spui ceva intelept . Link to comment
ToPser Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Nu, nu cred ,treaba este ca prea putini am luat atitudine fata de chestia asta ,pe mine ma deranjeaza tare, este ca si cum ai pune emblema reno pe dacie (mai radem de altii!) Mike mie nu-mi da nici un log out ! Link to comment
mike.omega Posted December 20, 2006 Author Share Posted December 20, 2006 (edited) @Topser: inseamna ca e ceva pe la mine prin setarile de la Opera, dar cum nu ma afecteaza prea tare nu ma agit @Dreamlike: Merci! < PS: care sunteti in concediu intre Craciun si Revelion?! Edited December 20, 2006 by mike.omega Link to comment
dreamlike Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Nu, nu cred ,treaba este ca prea putini am luat atitudine fata de chestia asta ,pe mine ma deranjeaza tare, este ca si cum ai pune emblema reno pe dacie (mai radem de altii!) Sunt perfect de acord cu tine dar ce am putea sa facem? Cartile se fac de la Bucuresti si nu stim exact motivul pentru care s-a schimbat adresa. Daca faceti o miscare de protest, ma bag si eu. @ Mike - eu cred ca sunt, da' de ce? Link to comment
mike.omega Posted December 20, 2006 Author Share Posted December 20, 2006 Ma mut! In sfarsit! PS: miscare de protest va fi constituita dintr-o miscare de rotatie in jurul paharului cu Frappe Link to comment
Vijelia Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Cartile se fac de la Bucuresti si nu stim exact motivul pentru care s-a schimbat adresa. Daca faceti o miscare de protest, ma bag si eu.Off-topic: Cartile intotdeauna se fac la Bucuresti. )"> La protest m-as baga si eu, dar nu foloseste la nimic, insa autocolant gmclub nu-mi voi pune pe masineta. Link to comment
Mircea Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Ia tastati voi www.daewooclub.ro/forum. Deocamdata merge asa pana cand va avea Vaxxi timpul necesar sa configureze tot ceea ce trebuie si inca ceva in plus. Pastrati frappeul pentru lucruri mai bune, ca vin Sarbatorile. Link to comment
raskala Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Sambata apare si "je". dreamlike daca esti pe la Brasov si ai drum spre beculetele Vison Plus crezi ca ai putea sa...? Sau daca nu ce adresa are "chioscul" cu pricina ca merg la munte de revelion. In legatura cu autocolantul eu zic sa le lasam asa chiar daca se schimba in "gmclub.ro"...cine stie ce valoare vor avea peste vreo 10 ani...poate vom lua un frape-doua pe ele Link to comment
sebian Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 La ce ore ne vedem simbata? 15.oo? Link to comment
Recommended Posts