Immortal Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Cu FOARTE mare aproximatie... Link to comment
mike.omega Posted December 22, 2006 Author Share Posted December 22, 2006 Ca de nu, iar primesc telefon sa ma prezint mai repede Link to comment
sebian Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 nu pleaca nimeni de la carciuma fara sa fiu eu acolo Link to comment
mike.omega Posted December 22, 2006 Author Share Posted December 22, 2006 (edited) Faci cinste si noua nu ne spui?! Edited December 22, 2006 by mike.omega Link to comment
raskala Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 (edited) Sper sa nu intarzii maine dar... ma trezii cu un binevoitor in portiera dreapta spate si maine dimineata ma duc la service sa vad ce e de facut. E cam nasola ca mi-a ramas o fanta intre geam si stalp de 1-1,5 cm... Interesant este ca omu' era tot cu Espero... daca se inscrie in club si vine la intalniri il scap de amenda de la militie Edited December 22, 2006 by raskala Link to comment
paul_marines Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Sarbatoritul e chemat la munca si cred ca vom amana putin intalnirea undeva pe la 18 -19. Pentru cei mai vechi MCojo va va contacta pentru detalii. Tineti trompeta uscata se anunta averse puternice pe palnie. Cate o halba de frape de caciula si 2/3 halba de fes. Link to comment
sebian Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 (edited) Acum am ajuns si eu in ctza Mii de scuze! (I hate logan!...vleau masinaaa ("> ) Edited December 23, 2006 by Sebian Link to comment
andrew Posted December 23, 2006 Share Posted December 23, 2006 Toate cele bune sarbatoritului de azi, din pacate a trebuit sa plec destul de devreme. Mike in seara asta cand am plecat spre casa m-am uitat cu extra-atentie si tot nu am vazut indicatoarele alea de limitare de viteza spre carrefour, asa ca daca au pus camere acolo.. sa fie sanatosi ca am trecut cu 90 prin dreptul lor Link to comment
dreamlike Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 nu pleaca nimeni de la carciuma fara sa fiu eu acolo Mai stau mult ca mi-e cam somn ? Link to comment
mike.omega Posted December 24, 2006 Author Share Posted December 24, 2006 (edited) Cate o halba de frape de caciula si 2/3 halba de fes. Daca vin inarmat cu o sapca "branduita" primesc ceva?! @Sebian: ai fost asteptat, poate cazi din cer, din logan, din microbuz, de undeva! dar nimic Las ca te revansezi tu de revelion! @Andrew: am fost si eu azi si nu m-am uitat dupa indicatoare ca eram uimit de consumul instant al automobilului cu care ma deplasam(apropo de discutia de aseara) Cronica nu facem in semn de protest fata de neprezentarea la datorie a sus numitului MCojo care s-a sustras de la un "La multi ani" pe mai multe voci decat membri motivand serviciul. PS: nici poze n-am facut ca l-am asteptat pe Sebianul cu S3-ul insa... Edited December 24, 2006 by mike.omega Link to comment
raskala Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 (edited) La multi ani MCojo... Maine dimineata ma apuc de cautari sa vad daca avea Immortal dreptate in legatura cu "48 ore". Andrew nu pune la suflet sarcasmul unora dintre noi care nu au ochi decat pentru ceasul de la benzina...Rugam persoanele vizate sa nu se supere In rest Sarbatori fericite tuturor si sa ne vedem cu bine. Edited December 24, 2006 by raskala Link to comment
mike.omega Posted December 26, 2006 Author Share Posted December 26, 2006 (edited) @Raskala: masina ta a suferit si pentru tine @Andrew: intr-adevar au disparut semnele de restrictie de viteza si au aparut cele cu lanturi si drum alunecos Intre timp a dat prima zapada din iarna aceasta, din pacate strat subtire care probabil pana maine o sa dispara. A venit iarna! @PS: in poza 4 sunt prietenii lui Safari Hunter de la ADP(daca nu ma insel) care se faceau ca aruncau cu sare pe strazi, mai pe romaneste... da! i-a luat iarna prin surprindere Edited December 26, 2006 by mike.omega Link to comment
dreamlike Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Zapada cam putina insa am observat ca in loc de sanie te dadeai cu un C4 . Pacat ca stateai in dreapta . Link to comment
mike.omega Posted December 26, 2006 Author Share Posted December 26, 2006 Pe vremea asta s-au trezit la viata ABS-ul, ESP-ul si alte minunatii ale tehnicii moderne si am preferat sa fac poze in loc sa ma tin de covrig )"> Link to comment
dreamlike Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Sa fim seriosi, nu ai fi lasat aparatul pentru un volan de C4??? Esti cumva Irinel Columbeanu? Stiu ca ai standarde inalte, dar nici chiar asa . Link to comment
mike.omega Posted December 26, 2006 Author Share Posted December 26, 2006 Lasam eu HP-ul imediat insa decat sa stric fieru mai bine stau in banca mea Necunoscand masina(am condus-o o singura data vreo 2 km) nu m-am incumetat pe poleiul de azi de dimineata, desi parca am vazut eu prin garaj niste cauciucuri de iarna in stare buna, cu alea da! Link to comment
VECTOR Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 Dupa 5 zile de chinuiala am observat si eu ca s-a schimbat ceva la adresa forumului si am inteles de ce nu mai reuseam sa intru. Asa ca profit de ocazie sa va urez Sarbatori fericite si un An Nou cu multe impliniri. Cu ocazia asta o sa-i urez si lui Cojo La multi ani si multa sanatate si poate reusesc sa ajung si eu la ultima intalnire din an. Link to comment
raskala Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 (edited) Se mai tine ultima intalnire? hmmm , eu plec la munte nu mai pot ajunge... sper sa ma duca harbul Edited December 26, 2006 by raskala Link to comment
MCojo Posted December 26, 2006 Share Posted December 26, 2006 @raskala deja e deschis topic nou : http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=15492&hl= Link to comment
Recommended Posts