guru Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Cine vine joi cu fes de Mos-Craciun si cu sacul plin de cadouri, pe vremea asta? Asteptam si Craciunite. Link to comment
Alinutz Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Cred ca eu, daca ajung dopurile lui AbramBurel ... Link to comment
alexino Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 N-ar strica 2, 3 craciunite sa mai incalzeasca atmosfera pe asa o vreme caineasca. Sau cine stie, pana atunci poate s-o mai indrepta. Link to comment
Alinutz Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 (edited) Off mai zapaceala ... numa' la ... craciunite iti sta gandul (si mie :-$) eu zic mai degraba ca ar trebui sa te pregatesti pt surubareala de joi ! ... si e imperativ sa avem ceva de baut, ca o sa avem de munca, si un ceai cald (mai ales ca m-a luat gatul ) ar merge de minune. Edited December 20, 2006 by Alinutz Link to comment
Alinutz Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 (edited) Cum nu pot da edit, si probabil guru o sa ma certe un pic ... mai postez o data ... au venit doapeleee ... asa ca toata lumea sa-si ia sculele si cine poate sa scoata la imprimanta linkurile din PM P.S. : chiar ar prinde bine un ceai, sau ceva cald, ca o sa avem ceva de lucru, si o sa inghetam sa nu uitati lanternele ! ! ! Edited December 21, 2006 by Alinutz Link to comment
EM!L Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Cam slaba activitate pe aci...cred ca o sa fie moarte de frig azi,si o sa si burniteze.Nu se mai anunta nimeni?Eu s-ar putea sa intarzii umpic. Link to comment
perfidus Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Se poate devansa un pic intalnirea? Am ceva treaba dar vreau sa si montez dopul. Ce zici Alinutz, vii pe la 17:30 ? Link to comment
Alinutz Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 5 juma ... adica mai devreme ... hmm hai ca vin dar eu nu prea am scule ... vezi sa aduci tu, si daca ai cumva posibilitate sa scoti la imprimanta instructiunile Link to comment
alexino Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Si uite asa ne-am facut si cu temporizator la plafoniera. In rolul electricianului s-au aflat astazi Alinutz si perfidus. Multumim pe aceasta cale si lui Abram Burel pentru suportul tehnic. Link to comment
Alinutz Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Mi-am facut si eu temporizareaaaaaaaaaaaaaaa nu cea a lui AB, cealalta ... si merge suuuuuuper sunt foarte incantat de ea ! Link to comment
Gizmo Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Salut, Da mai Alinutz dar...Alexino s-a facut si de o schimbare de amortizoare ("> . Una peste alta aseara mi-a trecut o idee prin cap: sa incerc pana la urmatoarea intalnire sa fac si un avertozor pt. faruri . Sa vedem ce o sa reusesc sa fac V-am pupat Link to comment
Alinutz Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Gizmo, mersi frumos pt fader, iar legat de chestia cu farurile, vezi ca este buzzer pe forum, pe la electronica parca...arunca un ochi Link to comment
guru Posted December 23, 2006 Author Share Posted December 23, 2006 Cum nu pot da edit, si probabil guru o sa ma certe un pic ... mai postez o data ... Vrei un warn de la Mos Craciun? Glumesc, postarea consecutiva, nu se mai sanctioneaza... Link to comment
Alinutz Posted December 24, 2006 Share Posted December 24, 2006 Nu nu ... warn is baaaaaaaaad ... i'm an little O Link to comment
Alinutz Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Pt maine se mai tine ceva ? pt ca eu nu cred ca voi mai venii maine Link to comment
scorpion Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Ce se aude cu suportii de numere ? Mai vine cumva Satori ? Link to comment
Recommended Posts