cristi_vb Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Astazi am intrat la benzinaria MOL de pe Bd. Brancoveanu si cand sa pun mana pe pompa am ramas blocat. Pe pompa scria OMV carrera 100, OMV sprint diesel, etc. Totusi pe pompe si pe cladire era mare sigla MOL. Pe geamul benzinariei era un afis care zicea ca se accepta carduri de carburanti OMV si Petrom. Or fi vandut statia catre OMV dar de ce mai este sigla MOL arborata? Ciudat Link to comment
Tommy Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 (edited) Deloc. Mol a cumparat ce-a cumparat, apoi a vandut(sau alt troc) cateva catre PetromV. Vopsitul merge mai greu pe temperaturi scazute Sper ca s-a elucidat misterul Edited December 20, 2006 by Tommy Link to comment
alx Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Da, in special fostele Shelluri, din pacate, trec acum in proprietatea OMV - Petrom. Link to comment
NFS Posted December 21, 2006 Share Posted December 21, 2006 Se pare ca au schimbat citeva statii intre ele. Pe bd.Coposu erau in ordine MOL si OMV una linga alta (cum vii dinspre magazinul Unirea. Acum le-au sucit! Link to comment
alexmohora Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Schimbarea de pe Coposu e cea mai tare şi de neînţeles. Obişnuiam să alimentez cu OMV 100 de la Coposu. Când s-a desfiinţat m-am umplut de nervi şi am trecut pe Rompetrol (benzina aia minune). Acum câteva zile trec pe la Unirii şi ce-m văd ochii: în loc de OMV era MOL. WTF... ăştia-s cretini 2 beniznării MOL una lângă alta . Cobor mai spre Unirea şi ce să vezi: MOL-ul nu mai era MOL ci OMV şi viţeversa (vorba lui Caragiale). Sunt tare curios care-i şpilu de au făcut schimb de benzinării Link to comment
hawkeye Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Conform site-ului oficial BENZINA FARA PLUMB: este o benzina care nu contine plumb, cu o cifra octanica research de minimum 95. Se utilizeaza la autovehiculele dotate cu catalizator si motoare cu injectie construite dupa norma EURO 3 si corespunde normei SR EN 228/1999. Pentru imbunatatirea performantelor motorului, aceasta benzina este aditivata cu ENERGY EXTRA. Astia asteapta pana la 1 ianuarie 2007 sa treaca la EURO4 sau nu e actualizat site-ul? La MOL, benzina de 95 sigur este EURO4. Link to comment
aztec Posted December 22, 2006 Share Posted December 22, 2006 Au creeat o harababura totala cu benzinariile Shell-Mol-OMV-PetromV,.. e parca na-o tie, da'mi-o mie... Link to comment
Recommended Posts