laurentziu83 Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Hai sa stabilim aici datele viitoarelor intalniri de la malul Dunarii. Astept oferte pentru zona Galati-Braila. Am propus ambele orase datorita distantei mici dintre ele si pentru ca sunt membri in ambele locatii. Link to comment
OCEBE Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 la un moment dat, cand iso a vrut sa initieze astfel de intalniri (din pacate la acea data eram putini din Galati-Braila), primul loc care mi-a venit in minte a fost parcarea de la plaja Dunarea; ca zi mi-e indiferent atata timp cat nu-i V, S sau D. Link to comment
Florinut Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Unde, aia de jos? Suscriu!!! Link to comment
laurentziu83 Posted October 28, 2005 Author Share Posted October 28, 2005 E frumos acolo, dar mi-e ca ne sufla la vremea asta vantul unde nu ne intra soarele pe acolo. Dar merge, acum e destul de "foarte izolata" zona, nu vine nimeni. Link to comment
Florinut Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Cool. Să vedem ce zic şi prietenii din Brăila. Link to comment
Florinut Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 la un moment dat, cand iso a vrut sa initieze astfel de intalniri (din pacate la acea data eram putini din Galati-Braila), primul loc care mi-a venit in minte a fost parcarea de la plaja Dunarea; ca zi mi-e indiferent atata timp cat nu-i V, S sau D. Se pare că acum suntem şi mai puţini. Haideţi băieţi, puneţi mâna pe lopeţi. Începe înscrierea!!! Link to comment
adostar Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 vin si eu. daca tot suntem putini mai bine ar fi sa ne gasim la "elice" mai ales ca nu e V, S, D. Link to comment
Florinut Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Prea mulţi gură-cască şi şmeckeri. Dar mai bine votăm locaţia. Deci: Plajă 1 vot. Link to comment
laurentziu83 Posted October 31, 2005 Author Share Posted October 31, 2005 Plaja 2 voturi de la mine Link to comment
adostar Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 m-am gasit cu cativa de pe daciaclub la elice si nu am vazut multi gura casca eu votez elice ! Link to comment
Florinut Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Deja se îngroaşă treaba, avem 3 voturi. Laure, tu votezi pt. 2 forumişti, sau cu votul tău sunt 2 pt. plajă? Ca să ştiu cum facem lista votanţilor la secţia de vot. Ar fi: Plajă: 2 sau 3 Elice: 1 Link to comment
adostar Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 chiar asa putin sunt din GL ? Link to comment
Florinut Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Să rugăm frumos pe domnii admin să ne spună câţi, şi dacă se poate cine, sunt din Galaţi. Nu vreau să cred că la Buftea sunt mai mulţi forumişti decât la Galaţi (no offense Mircea). Link to comment
laurentziu83 Posted October 31, 2005 Author Share Posted October 31, 2005 mai stiu eu pe cativa. am sa le dau mp nu, un vot de la mine, am zis eu gresit. Link to comment
george03 Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Salutare!! Si eu sunt din zona (adica Braila) numai ca pentru mine singurul timp liber este S si D (si nici atunci sigur). In timpul saptamanii ... slabe sanse. Da' cine stie, poate ma mai calmez si eu Link to comment
iso Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Bre' baieti vreti sa va apucati de prostii ... ? Nici o problema , porcu'l spalam in Dunare . ) Link to comment
Florinut Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 (edited) Facem şi noi un moe-ciuporc la Galaţi? Edited November 1, 2005 by Florinut Link to comment
getablonda Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Sa mergem la plaja. La vremea asta au si bere rece Putem sa ne gasim si la Chici (pe la mijloc intre GL si BR), sau in cartierul Siret (or fi bagat chioscuri?) Link to comment
Mircea Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Nu vreau să cred că la Buftea sunt mai mulţi forumişti decât la Galaţi (no offense Mircea). De ce sa ma supar? Daca la Buftea 10.000 de locuitori sunt 5 membrii (3 inscrisi oficial din pacate) dar 5 cu autocolant si am ajuns exemplu pozitiv la Galati si Braila, nu pot decat sa ma bucur. Poate asa nu ma mai intreaba lumea unde vine Buftea... Link to comment
laurentziu83 Posted November 1, 2005 Author Share Posted November 1, 2005 (edited) Facem şi noi un moe-ciuporc la Galaţi? Facem, daca vrei , oricum la Moeciu n-am absolut nici o sansa sa ajung. La jumatatea distantei Galati-Braila e cam aiurea, mai bine facem odata in Galati, odata in Braila. Pentru mine distanta nu conteaza, daca pana la iesirea din Gl am 5.6 km restul de 7-8 km pana la Chici (habar n-aveam de asta)nu sunt cine stie ce. Mai mult dureaza sa traversez orasul. Spre sa se termine odata cu vremea asta cainoasa, poate chiar punem in aplicare ideea acu nici sa verific uleiul nu-mi vine, d-apai sa stau p-afara. Edited November 1, 2005 by laurentziu83 Link to comment
Florinut Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 (edited) Bre Laure, da' simandicos mai eşti. Chiar nu-ţi vine s-o faci? Edited November 2, 2005 by Florinut Link to comment
OCEBE Posted November 2, 2005 Share Posted November 2, 2005 hai ca se cristalizeaza: prima intalnire la Galati - plaja; urmatoarea intrebare este cand se va concretiza efectiv? Link to comment
laurentziu83 Posted November 2, 2005 Author Share Posted November 2, 2005 (edited) Pai o fac. Propuneti voi data si ora (eu nu-s influentat de ceva si decat sa dau ceva total aiurea) apoi vedem daca ar conveni la toata lumea. Bine asa? @Florinut: Nu-s simandicos, dar daca te uiti pe topicul recent inchis , .aici adica (nu cel nou de la anunturi) ai sa vezi ca nu a fost usor cu intalnirile in Iasi, dar pana la urma a iesit frumos. De asta nu ma arunc, prefer sa las de la mine. Edited November 2, 2005 by laurentziu83 Link to comment
Florinut Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Am glumit Laure Să-nţeleg că rămâne plaja ca locaţie? Avem toţi autocolante? Link to comment
laurentziu83 Posted November 3, 2005 Author Share Posted November 3, 2005 (edited) Orice-ar fi, eu mai am cateva bucati de exterior si vreo 2 de interior. Asa ca la partea asta stati fara griji. Hai cu ziua de intalnire. Edited November 3, 2005 by laurentziu83 Link to comment
Recommended Posts