Jump to content

Intalniri In Zona Galati-braila

Recommended Posts

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

la un moment dat, cand iso a vrut sa initieze astfel de intalniri (din pacate la acea data eram putini din Galati-Braila), primul loc care mi-a venit in minte a fost parcarea de la plaja Dunarea; ca zi mi-e indiferent atata timp cat nu-i V, S sau D.

la un moment dat, cand iso a vrut sa initieze astfel de intalniri (din pacate la acea data eram putini din Galati-Braila), primul loc care mi-a venit in minte a fost parcarea de la plaja Dunarea; ca zi mi-e indiferent atata timp cat nu-i V, S sau D.

Se pare că acum suntem şi mai puţini. Haideţi băieţi, puneţi mâna pe lopeţi. Începe înscrierea!!!

Nu vreau să cred că la Buftea sunt mai mulţi forumişti decât la Galaţi (no offense Mircea).

De ce sa ma supar? Daca la Buftea 10.000 de locuitori sunt 5 membrii (3 inscrisi oficial din pacate) dar 5 cu autocolant si am ajuns exemplu pozitiv la Galati si Braila, nu pot decat sa ma bucur. Poate asa nu ma mai intreaba lumea unde vine Buftea...

Facem şi noi un moe-ciuporc la Galaţi?

Facem, daca vrei =)) , oricum la Moeciu n-am absolut nici o sansa sa ajung.

La jumatatea distantei Galati-Braila e cam aiurea, mai bine facem odata in Galati, odata in Braila. Pentru mine distanta nu conteaza, daca pana la iesirea din Gl am 5.6 km restul de 7-8 km pana la Chici (habar n-aveam de asta)nu sunt cine stie ce. Mai mult dureaza sa traversez orasul.

Spre sa se termine odata cu vremea asta cainoasa, poate chiar punem in aplicare ideea acu nici sa verific uleiul nu-mi vine, d-apai sa stau p-afara.

Edited by laurentziu83

Pai o fac. Propuneti voi data si ora (eu nu-s influentat de ceva si decat sa dau ceva total aiurea) apoi vedem daca ar conveni la toata lumea. Bine asa?

@Florinut: Nu-s simandicos, dar daca te uiti pe topicul recent inchis , .aici adica (nu cel nou de la anunturi) ai sa vezi ca nu a fost usor cu intalnirile in Iasi, dar pana la urma a iesit frumos.

De asta nu ma arunc, prefer sa las de la mine.

Edited by laurentziu83
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...