nrares Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 Si n-am vazut azi nici un autocolant Link to comment
Florinut Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 (edited) Şi dacă ai fost pe-aici de ce nu ai dat PM sau nu ai lista "In caz de Avarie" de la Mircea? Edited November 4, 2005 by Florinut Link to comment
getablonda Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Ne gasim maine sau poimaine (adica duminica) la ora 9 la o cafea pe plaja Un litru de cafea fierbinte aduc eu (atat de mare e termosul meu) Trebuie sa spargem ghiata inainte sa se ingroase si, pentru asta trebuie sa ne miscam repede Hai, cine se baga - prin inscriere pe lista. Eu voi fi acolo sambata (daca nu se voteaza pentru duminica) sa-mi beau cafeaua la malul Dunarii Link to comment
Florinut Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Dar mai pe după-amiază dăunează? Eu aş opta pentru duminică, orele 5-6. Link to comment
laurentziu83 Posted November 4, 2005 Author Share Posted November 4, 2005 (edited) Duminica pe la 6 am ceva treaba, daca vreti pana atunci. @getablonda: merge si dimineata, oricum dimineata de we era pentru surubareala la mine. @nrares: trebuia sa te intorci de unde erai acolo, sa urci apoi vreo 70 de metri, dupa elicea de pe dreapta sa faci dreapta, urcai vreo 100 de metri pana lasai sirul de blocuri si faceai imediat iar dreapta. Iar acolo vedeai 2 autocolante, nu unul. Da si tu un PM, nu va mai feriti, stim ce faima au galatenii pe alte coclauri, da pe voi nu va mancam. Edited November 4, 2005 by laurentziu83 Link to comment
getablonda Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Duminica atunci? Cafeaua, dimineata merge la fix, la 9 fix Sper ca nu voi bea singur un litru Link to comment
laurentziu83 Posted November 4, 2005 Author Share Posted November 4, 2005 Mie mi-e indiferent, eu oricum sunt treaz la 8 si ceva in fiecare zi (chiar si cand am ore de la 8 la fac :dizzy , da eu zic ca o sa-ti atragi ceva injuraturi de pe la altii pentru ora asta. S-ar putea sa bei singur un litru, eu nu beau cafea. < aduc tigari daca vreti. Link to comment
Florinut Posted November 4, 2005 Share Posted November 4, 2005 Dacă nu plouă, ajung şi eu. Eu beau cafea Link to comment
laurentziu83 Posted November 5, 2005 Author Share Posted November 5, 2005 Daca sunteti de acord ramane maine, duminica, la 9 dimineata. Link to comment
Florinut Posted November 5, 2005 Share Posted November 5, 2005 (edited) Oare vom încape în parcarea aia aşa mulţi câţi suntem? ) Pe mâine atunci!!! Edited November 5, 2005 by Florinut Link to comment
laurentziu83 Posted November 7, 2005 Author Share Posted November 7, 2005 Eu cred ca ar fi frumos si dupa ce se deschide sezonul la plaja , ma rog, pentru membrii care vin mai singurei.. Link to comment
Florinut Posted November 8, 2005 Share Posted November 8, 2005 Şi eu care credeam că ne vom mai vedea până atunci... Link to comment
Moshu Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 (edited) Pana la urma ati reusit sa va intalnitzi? Daca nu hai sa mai facem o incercare... Poate ar fi bine de pus la anunturi ceve de genul "Galateni si Braileni din toate Daewoo-rile uniti-va!" Sa facem o intalnire inainte de anul nou (alcohol free) Edited December 16, 2005 by Moshu Link to comment
laurentziu83 Posted December 16, 2005 Author Share Posted December 16, 2005 (edited) Da, ne-am intalnit atunci, am si facut rezumat la intalnire. Din pacate s-a cam lasat frigul in ultimul timp si n-am prea mai avut chef de iesit din barlogurile calduroase. Dar mai facem si exceptii. Se mai inscrie cineva? P.S: numa' bine ca mai am un autocolant de interior in masina, ai grija ca nu exista membru sa nu plece "nestampilat". @mr: organizam si de paste, dar mai e pana atunci. Dar cu ce treburi pe la noi? Edited December 16, 2005 by laurentziu83 Link to comment
mr_ Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Eu poate particip daca organizati si una de Paste... in zona Galati-Braila Link to comment
OCEBE Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 in we sunt si eu (in sfarsit) liber si as putea participa Link to comment
Moshu Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 Ok, astept autocolantu'. Deci pe cand? Link to comment
laurentziu83 Posted December 17, 2005 Author Share Posted December 17, 2005 Pai cand va convine zilele astea? Eu nu am o preferinta anume. Link to comment
Moshu Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Se pare ca nu prea are succes initiativa. No problem, poate vremea e de vina. Totusi pe cand? Link to comment
Moshu Posted December 19, 2005 Share Posted December 19, 2005 Pai cand va convine zilele astea? Eu nu am o preferinta anume. Uite laurentziu ca noi am reusit sa ne vedem. Si apropos merci inca o data pentru autocolant. I-am transmis si lui cielofan ca ai fost pe la mine. (si tie florinutz) Link to comment
laurentziu83 Posted March 20, 2006 Author Share Posted March 20, 2006 Vad ca se face vreme frumoasa si pe la noi. Punem de-o intalnire, ceva? Link to comment
Florinut Posted March 29, 2006 Share Posted March 29, 2006 Pey hotarasta-te man, ori intalnire, ori ceva!? ) Link to comment
sorinrec Posted June 4, 2006 Share Posted June 4, 2006 (edited) Dupa cum se vede nu sa pus nice de o intalnire nici de"ceva".Va hotarati anul acesta sa iesiti din barlog ? Laurentiu83 organizam o intalnire? Edited June 4, 2006 by sorinrec Link to comment
Moshu Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Hai fratilor, ca e frumos afara si ar merge de o intalnire pe faleza... Braila, ceva? Link to comment
sorinrec Posted June 5, 2006 Share Posted June 5, 2006 Bun suntem 2.. ) sa nu bata la ochi ).Hai baieti curaj..sau a dat aviara peste voi? Link to comment
Recommended Posts