Jump to content

Intalniri In Zona Galati-braila

Recommended Posts

Sambata sunt in Galati intre 8:30 - 11:30 (cu mici variatii ...) ... si frec menta ... asa ca as putea veni la o intalnire in intervalul asta!

Stabiliti voi locul ... ca stiti mai bine Galatiul decat mine :D ...

Inscrierile ... ca sa-i dam o "aura" de intalnire oficiala :) )

1. Moshu

2. Sorinrec

3. George03

• Replies 242
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ok, eu propun ora 9, ca pe urma s-ar putea sa o tai la Buzau.

Locatie?

Edited by Moshu

Intalniree? misto. Stai sa resetez switch-ul ca iar mere netul ca naiba.Gata.

Asaaaaa:

1. Moshu

2. Sorinrec

3. George03

4. adostar

5. Laurentziu83

Normal ca vin, atata timp cat nu se suprapune intalnirea cu nici un examen. Scuze de inactivitate, dar nu prea mai stau pe acasa din motive de sesiune, invat in alta parte.

Pentru mine orice ora dupa 8:30 e ok. Oricum nu pot sta mai mult de 11:00 - 11:30.

Gradina publica ... unde ... la intrarea de la statuie ?? sau in alta parte ?? Nu de alta ... da' nu prea stiu Galatiul ... si sa nu va astept in alt coltz :D

Pana in statuie, pe directia de mers dinspre centru, cum vezi coltul gradinii publice faci la dreapta si tot inainte pana se infunda strada. Ca reper, in stanga este o terasa iar in dreapta un bloc turn cu frizerie la parter. Faci dreapta dupa blocul turn (este si o trecere de pietoni acolo, chiar si o statie). Daca nu ne gasesti da un telefon si te luam noi din strada.

Edited by Moshu

Gata ... stiu unde. La blocul din colt a fost demuuuult o alimentara (mai exact in spatele lui ...) ... iar in celalalt colt e cacaciosu' ... parca asa-i zicea la bodega acu' vreo 10 ani :D

Multzam de orientare ... o sa fiu acolo!!

A, daca aduce alex Minsku, sa aduc si eu Lada, dar daca ma ajutati sa o urc inapoi in spate la spitalul Municipal? :dizzy: Si caramizile de la minsk le folosesc la Lada, ca n-am frane.

Edited by laurentziu83

Haideti sa facem una la Braila pe faleza (in parcarea de la consiliu), si coboram pe faleza. Sau pe dig la malul Dunarii la Priza Dunarii.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...